Sajovan 0 Posted January 25, 2012 Skinuo sam katalizator ima mozda preko pola godine,ali sam ostawio kuciste fabricko,znaci samo sam makao sace. Citao sam po stranim forumima da zbog toga sto sam ostawio kuciste fabricko,moze da se desi kad iz uskog djela cijevi posle turbine,da se zbog velikog prostora(kad dodje u kuciste)moze da se vrati nesto izduvnih gasova i da je to stetno za turbinu. Zna li neko nesto o owome,i kakwa su wasa iskustwa sa owim?! Ja nista negativno za sad nisam osjetio. Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted January 25, 2012 Ništa ti se loše neće desiti, dapače , turbu si pomogao da lakše diše , a to sa povratom plinova na T motooru je glupost Share this post Link to post Share on other sites
Ante697 0 Posted January 25, 2012 a mogao si kroz kuciste od katalizatora kad si izvadio sace progurat cjev ako te to bas muci Share this post Link to post Share on other sites
Sajovan 0 Posted January 25, 2012 a mogao si kroz kuciste od katalizatora kad si izvadio sace progurat cjev ako te to bas muci To sam kasnije saznao,da sam tada znao uradio bih tako. Inace je to na passat-a malo teze,jer je na krivinu kat. Share this post Link to post Share on other sites
Sajovan 0 Posted January 25, 2012 Ništa ti se loše neće desiti, dapače , turbu si pomogao da lakše diše , a to sa povratom plinova na T motooru je glupost Znam da auto lakse dise,jos kad znam da je presao 250,000km. No da widim ima li istine u tome,dal moze stwarno da se wrate gasowi u turbo. Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted January 25, 2012 Negdje si napisao da je auto čipiran, trebao bi razmišljati o kompletnom ispuhu većeg promjera, bez katalizatora i s protočnim loncima...vidjet ćeš kako će auto prodisati i bit će manje opterećenje za turbo. Share this post Link to post Share on other sites
Sajovan 0 Posted January 25, 2012 Negdje si napisao da je auto čipiran, trebao bi razmišljati o kompletnom ispuhu većeg promjera, bez katalizatora i s protočnim loncima...vidjet ćeš kako će auto prodisati i bit će manje opterećenje za turbo. jeste chipovan,ima oko145ks. Vidio sam i owako da je dosta prodisao,jer se bas fino cuje turbo... A kakaw prijedlog imas povodom tih protocnih lonaca i slicno ? Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted January 25, 2012 jeste chipovan,ima oko145ks. Vidio sam i owako da je dosta prodisao,jer se bas fino cuje turbo... A kakaw prijedlog imas povodom tih protocnih lonaca i slicno ? Pa najisplativije ti je otići kod dobrog majstora koji se time bavi i neka ti napravi ispuh većeg promjera od turba do kraja ( fi60 mm je dovoljno)... ide cijev umjesto katalizatora i svi lonci protočni. Možeš ti samo zadnji pustiti ako hoćeš... Ne moraš plaćati nikakve marke lonaca, no name je najbolji, samo se iza zavare nastavci po želji i to je to Share this post Link to post Share on other sites
Sajovan 0 Posted January 25, 2012 Pa najisplativije ti je otići kod dobrog majstora koji se time bavi i neka ti napravi ispuh većeg promjera od turba do kraja ( fi60 mm je dovoljno)... ide cijev umjesto katalizatora i svi lonci protočni. Možeš ti samo zadnji pustiti ako hoćeš... Ne moraš plaćati nikakve marke lonaca, no name je najbolji, samo se iza zavare nastavci po želji i to je to Hvala na prijedlogu Share this post Link to post Share on other sites