Polo 1.4 Zg 0 Posted January 28, 2012 Posto sam aktivan na forumu i visim dnevno na njemu ali vidim da se moze registrirat bio nebio clan vw club croatia. I zanima me sto se sve dobije ako posaljem tih 100 kn dobim tu iskaznicu od vas. Rado bi podrzao ako ti novci idu u dobre svrhe jer 100 kn za godinu nije puno a ako bi pomoglo klubu sto da ne. Zelio bi pitati zasto se ne "suvremenizra" web.Izgled je uredu svidja mi se samo se pitam dali ko radi na njemu? Mnoge stvari nisu mjenjane tamo pod galery je 1 topic o slikama i tako.Partneri vw cluba te stranice vise ne postoje i zanima me koje sve artikle se mogu kupiti u vw clubu? Ako klub ima nekog ko to vec radi uredu ako ne mozda bi mogo nac nekog tko bi tiskao to sve na majce i takve gluposti sa logom kluba Takodjer vidim majce ima samo par komada a tu se pod forumom prodaju bolje bi bilo ponuditi klubu suradnju pa prodavati preko njih da klub ima neku zaradu.I prije sam spomenuo zasto se slova poput ć č š đ ž koji su na webu ?! ne ispravi.Mnogima to ne smeta ali ako nesto moze biti ljepse bolje a nije tesko zasto ne? Ako nista volio bi ja to izmjeniti i popraviti linkove koji ne rade ako bi mi ponudili admina ili moderatora te sekcije. Nadam se da cu ovime topicom nadahnuti da se klub malo pokrene Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted January 28, 2012 neki novi Tomek Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted January 28, 2012 (edited) odi stagod prcnut... Edited January 28, 2012 by Gogi Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 28, 2012 kritike i pitanja su na mjestu prvo, novac odlazi u sve ono sto kroz godinu dana organiziramo. nekad je to bio samo VW Tuning Show (www.vwtuningshow.com), danas je to puno vise dogadjanja redizajn ovog portala i foruma jest u planu, no fali nam resursa, a ono sto smo imali u zadnje vrijeme smo usmjeravali drugdje. no, bavili smo se i webom - lani smo osvjezili www.vwtuningshow.com a od pocetka godine je u pogonu www.weyouyou.com greska palatala je nastala kod zadnje migracije podataka, a kako odonda planiramo redizajn, tako je to, poput mnogih drugih gresaka, ostalo cekati Share this post Link to post Share on other sites
Polo 1.4 Zg 0 Posted January 28, 2012 Uredu.Kad skupim lovu cu platit clanarinu . Samo sam htio ponusit poato ima taj web shop da potpunite katalog prodaje ili nesto Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted January 28, 2012 Clanaarinom pomazes klubu i pomazes sacici entuzijasta koji se trude da bi ova nasa prica zivjela jos dugo,a za uzvrat postajes clanom jedne ljepe zajednice u kojoj ces upoznati mnogo ljudi iz cijele Hrvatske a i sire koje su zaludjeni svojim prometalima, pod pretpostavkom da si ljubitelj a ne samo zato sto su ti roditelji kupili takav auto. Dobit ces i iskaznicu te popuste u dosta trgovina i servisa vezano za automobile. Dobit ces i VW tuning show gdje ce ti gola teta prati auto,gdje ces se mocci napiti i lijepo podruziti sa prijateljima ,a i pkazati im svoj projekt na kojem si prveo na tisuce sati u garazi i u kojeg si ulupao hrpu para. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 29, 2012 Clanaarinom pomazes klubu i pomazes sacici entuzijasta koji se trude da bi ova nasa prica zivjela jos dugo,a za uzvrat postajes clanom jedne ljepe zajednice u kojoj ces upoznati mnogo ljudi iz cijele Hrvatske a i sire koje su zaludjeni svojim prometalima, pod pretpostavkom da si ljubitelj a ne samo zato sto su ti roditelji kupili takav auto. Dobit ces i iskaznicu te popuste u dosta trgovina i servisa vezano za automobile. Dobit ces i VW tuning show gdje ce ti gola teta prati auto,gdje ces se mocci napiti i lijepo podruziti sa prijateljima ,a i pkazati im svoj projekt na kojem si prveo na tisuce sati u garazi i u kojeg si ulupao hrpu para. Reko ti je sve To je živa istina a ostatak je relativan Share this post Link to post Share on other sites
Polo 1.4 Zg 0 Posted January 29, 2012 Pa ljepo je to zato i pitam.Jer sam pretpostavio da mozes na evente i sve to samo ako pratis na forumu pa se pojavis tamo da nemoras uplatit tih 100 kn.Mislio sam ic ovo u rijeku al briem da cu ic u samobor.Ali volio bi otici na neki takav event ako bude uskoro.Platit cu clanarinu kad skupim koju stotku vise Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted January 29, 2012 (edited) u 6.om mjesecu dodjes na glavni event iliti Volkswagen Tuning Show u Karlovcu i sve ce ti biti jasno http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....t=0&start=0 Edited January 29, 2012 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
ELVIS 0 Posted January 29, 2012 u 6.om mjesecu dodjes na glavni event iliti Volkswagen Tuning Show u Karlovcu i sve ce ti biti jasno http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....t=0&start=0 Pzdrav znas mozda tocni datuma kada je skup i di tocno? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 29, 2012 Pzdrav znas mozda tocni datuma kada je skup i di tocno? 2 vikend u 6mj Share this post Link to post Share on other sites
Golf 3 G60 0 Posted January 29, 2012 Ako prijatelju dođeš u Split onda će ti sve biti puno jasnije Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted January 29, 2012 (edited) Pzdrav znas mozda tocni datuma kada je skup i di tocno? 8.-10.06. Edited January 29, 2012 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 29, 2012 Pa ljepo je to zato i pitam.Jer sam pretpostavio da mozes na evente i sve to samo ako pratis na forumu pa se pojavis tamo da nemoras uplatit tih 100 kn.Mislio sam ic ovo u rijeku al briem da cu ic u samobor.Ali volio bi otici na neki takav event ako bude uskoro.Platit cu clanarinu kad skupim koju stotku vise i sve se svelo na ovo Share this post Link to post Share on other sites
ELVIS 0 Posted January 29, 2012 8.-10.06. Možeš mi rec lokacija di je to točno i dolazin Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted January 29, 2012 ŠRC Korana, lokacija na kojoj se održavaju i Karlovački Dani Piva Share this post Link to post Share on other sites
ELVIS 0 Posted January 29, 2012 ŠRC Korana, lokacija na kojoj se održavaju i Karlovački Dani Piva a to dođe di jer neznam di je to. prema kuda je to Share this post Link to post Share on other sites
VEDRAN_vw_bj 1 Posted January 29, 2012 Dođeš u KA i svaka bakica na ulici će ti znat reć dje je to. Dalje nemaš brige! Share this post Link to post Share on other sites
Polo 1.4 Zg 0 Posted January 29, 2012 (edited) i sve se svelo na ovo Lako je tebi to zakljuciti kad ti imas primanja di da ja iskopam 100 kn za tako nesto?? Da imam tisucu kuna u dzepu iso bi odma uplatit stoju "Ako prijatelju dođeš u Split onda će ti sve biti puno jasnije " A sta ima u Splitu? .Mozda dodjem u Split za ljeto sam nadam se da mi niko nece nes pocupat radi ZG tablica xD Edited January 29, 2012 by Polo 1.4 Zg Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted January 29, 2012 Lako je tebi to zakljuciti kad ti imas primanja di da ja iskopam 100 kn za tako nesto?? Da imam tisucu kuna u dzepu iso bi odma uplatit stoju "Ako prijatelju dođeš u Split onda će ti sve biti puno jasnije " A sta ima u Splitu? .Mozda dodjem u Split za ljeto sam nadam se da mi niko nece nes pocupat radi ZG tablica xD pa nitko ne kaze da MORAS platit' clanarinu,to je tvoja dobra volja,a druzit' se mozes doc' na meetove bez obzira jesi clan kluba sa iskaznicom ili clan foruma Share this post Link to post Share on other sites
Polo 1.4 Zg 0 Posted January 29, 2012 Ma uplatit cu kad cu moc.Ce biti kakva druzenja u zgu? Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted January 29, 2012 prolistaj topic susreti,vikendom su uvijek druzenja u ZGBu na Billi kod rotora... subotom cini mi se... Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted January 29, 2012 Lako je tebi to zakljuciti kad ti imas primanja di da ja iskopam 100 kn za tako nesto?? Da imam tisucu kuna u dzepu iso bi odma uplatit stoju "Ako prijatelju dođeš u Split onda će ti sve biti puno jasnije " A sta ima u Splitu? .Mozda dodjem u Split za ljeto sam nadam se da mi niko nece nes pocupat radi ZG tablica xD pa da odgovorim na ovo, nitko ne sili da zadnjeih 100 kn uplacujes, dakle uplatis kad budes ima i to je to... nego da odem malo u OT u ovoj temi, ono sta je Nino mislio na St se odnosilo na sam meet, druzenje, super ekipu i sve ostalo (gospodo oprostite mi sta ovo pisem al se samo nadovezujem na komentar gore), jel malo mi je ruzno i osbno mi smeta kad cujem kad neko iz Zg-a cim se spomene Split odmah padaju varijacije na temu razbijanja auta , cupanja tablica i slicno...nekazem da tog nema, ali po toj logici isto tako nitko iz Splita nebi presao Sveti rok...i opet kazem ima i toga... Share this post Link to post Share on other sites
Polo 1.4 Zg 0 Posted January 29, 2012 (edited) Pa nisam ja nikog vrijedjao pitam samo.Nebi volio da dodjem s prvim autom tamoa vratim se sa volanom.Zato pitam dali bi se sta dogodilo autu nemislim na samom meetu nego navece kad ga negdje parkiram. Citam za Zagreb nisam nista vidio.ZNam da se pezoici skupaljaju kod bile bille za vikend.Ali nisam nasao u Zg u kolko sati i gdje se nalazi meet.Pa ako je netko voljan moze tu rec il poslat na PP Edited January 29, 2012 by Polo 1.4 Zg Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted January 29, 2012 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....&start=2880 Share this post Link to post Share on other sites