1 1
G-Unit

Inox auspuh Lastovčić

Recommended Posts

Poštovanje , primjetio sam da dosta ekipe iz Zg i okolice vozi na lastinom ispuhu. Zanima me mišljenje , odnosno kvalitet ...

ima li tko kakvih drugih preporuka , da se nešto solidno može nabavit u hr. ( srednji7zadnji polu-protočni lonci )

Hvala

Edited by G-Unit

Ma uzmi lastu vec si jednu uzeo pa nisi se pokajo. :smijeh

Ako je auspuh dobar ko ova "lasta" onda nemogu pogriješiti :lol2

sto se tice izrade, nisu losi, mozda ponajbolji za svoju cijenu, ali zvuk nikada nemogu pogoditi onakav kakav zelis... ali zato je tu Sole

sto se tice izrade, nisu losi, mozda ponajbolji za svoju cijenu, ali zvuk nikada nemogu pogoditi onakav kakav zelis... ali zato je tu Sole

Za sole sam čuo da je zatvorio radnju,nisam 100% siguran ali mislim da je.A cijenom je on iznad laste bar 3x..Ali da je meštar to je...

Edited by Roki

Za sole sam čuo da je zatvorio radnju,nisam 100% siguran ali mislim da je.A cijenom je on iznad laste bar 3x..Ali da je meštar to je...

na net-u nisam mogao naći web ili broj od "sole" tako da je moguće da neradi više.

SuperSprint nema f60 lonca kojeg ja želim , gdje bi se mogo raspitati , recimo za bastuk ili sebring , jeli to tko uvozi u hr ?

jel ima tko neku drugu preporuku?

na net-u nisam mogao naći web ili broj od "sole" tako da je moguće da neradi više.

SuperSprint nema f60 lonca kojeg ja želim , gdje bi se mogo raspitati , recimo za bastuk ili sebring , jeli to tko uvozi u hr ?

jel ima tko neku drugu preporuku?

Sole ti vise ne radi, odi kod laste napravit ce ti sta god hoces po zelji i od materijala kakvog hoces za fer cijenu.

Bio više put kod Lastovčića, jedan lonac mi je radio za Pola, stari par put sa više auti, ugl. samo riječi hvale. Kad se nekaj treba oko spuha ide se kod njega.

Članovi VWCC kod njega imaju i popust, neznam dal 10 il 20% nisam ziher

Ja na R- u imam komplet auspuh od inoxa koji je radio Lastovčić i nemam nikakvih problema , što se tiče ove dvije firme što si naveo jedno 4 X je skuplje a možeš pitat kod Gabreka 01/3370-033 mislim da to možeš tamo riješit ako te zanima ima i MILTEK :palacg

koliko otprilike košta komplet auspuh za recimo dvojku?

Mene je za Jettu 91g, kad sam se raspitivao, trazio 900kn. Eto to bi ti mogla biti smjernica...

jeftinija varijanta za g60 sa fi 60 cijevima i 2 lonca protocna sa nastavcima je oko 1000 kn a inox varijanta je oko duplo skuplja. naj bolje ti ih je nazvat i sve ces saznat sta te zanima. pozz

Lastovčić zbilja ima odličnu cijenu , ali ako je kvalitet loš , oda je skup i da je besplatno , zato sam htio čut mišljenje ljudi koji voze na njemu.

Markirani lonci dođu 600+ eur, što je znatno više a sudeći po kometarima ljudi koji voze na "lasti" izgleda da nije loš izbor

ja imam od lastovčića auspuh i zadovoljan sam zadnji lonac inox sam platio 600 kuna sa nastavkom fi 100 srednji protočni inox je košto 250 kuna i cijev od grane do srednjeg protočnog lonca i zadnjeg protočnog sve zajedno 1 500 kuna me došlo što je i frend naručio za duju isto

ga izašlo 1600 kuna sve zajedno...

Meni radio komplet auspuh od ''inoxa'',4-2-1 granu i 3 protočna. Platio 3500 kn sve zajedno. Ja sam imao loših iskustava(pukla mi 2 šarafa na grani-stavio obične matice),malo se natezali i nakraju o svom trošku sve skidao i napravio kako spada.Inače izrada ok!

Poručio sam inox , srednji i zadnji , te cijev preko stražnjeg mosta takođe inox, a ostatak ću posložiti tu kod nas u hercegovwini . Mislim da su cijene jako korektne i sami lonci izgledaju takođe kvalitetno , za zvuk i kvalitet ce mo vidjeti , nadam se da bude kao što i izgleda .

inox lonac za 30 evra??

ja ne bi pričao o kvaliteti.

I meni je upitna ta kvaliteta.. Meni je prijatelj dao ponudu za zadnji protočni inox lonac cca 800kn sa montažom.

1 1