RAZZOR 1 Posted February 1, 2012 Ovako. neki dan sam pogledao malo video o Wörthersee Tour 2011 i mogu vam rec da me se jako dojmilo. Pa sam razmisljao ako neko ima iskustva kako je tamo nek napise. A isto tako da se proba skupit neki broj ljudi da se podjele troskovi i da se moze ic. Ja imam zelju ici. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 1, 2012 imas vec temu za see 2012. , Mislim da je marin otvorio temu Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted February 1, 2012 Hoće li bit još See-a? Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted February 1, 2012 Nezna se jos al ako bude idem. ugl nek admin ili m0od spoji ove 2 teme da ne bude 2 iste. Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 1, 2012 rekli su da neće smak svjeta pa da će biti see-a Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted February 2, 2012 Ima li zainteresiranih za odlazak na see. bar da predstavljamo vwcc. ja se mogu ponudit ko vozac. auto ce bit lagano stiliziran i to je to. Minimal style. al trea nas bit minimalno troje da podjelimo troskove jer 800 kn za put + tamo svi troskovi. to nemogu izdrzat sam. bilo bi dobro kad bi se skupilo vise ljudi pa da se ide sa 2-3 auta. Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted February 2, 2012 svake godine ide dosta forumasa, vjerojatno ni ova nece biti iznimka...tak da se ne brini, bit ce kandidata, nece ti svi stat u auto http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=52278 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=38479 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=25662 . . . Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 2, 2012 Ima li zainteresiranih? search če te prosvijetlit reporti 2011 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=52278 2010 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=38479 2009 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=25662 itd itd itd p.s. svake godine ista pitanja i isti odgovori edit sioux bio brži Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted February 2, 2012 Sad ste me ohrabrili. Ko bude htio ic samnom nek se javi. idem ukoliko me neka visa sila ne sprijeci. i molio bih nekog ko je bio da mi na pm kaze detalje. cijene spavanja, ulaznice? itd itd vecinom oko financijskog dijela da znam Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted February 2, 2012 ...i opet... citaj, citaj i samo citaj reporte, sve budes saznao... Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted February 2, 2012 Cito bi ja al nemogu oci sa slika skinut. Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted February 2, 2012 prodaj golf 5 kupi golf 4 i nebude ti bed potrošit u 3 dana jednom godišnje 300-400eura Share this post Link to post Share on other sites
toc 0 Posted February 2, 2012 prodaj golf 5 kupi golf 4 i nebude ti bed potrošit u 3 dana jednom godišnje 300-400eura Mi idemo i ove godine... Budem uzel nešto mesa Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted February 3, 2012 Svake godine nas ide pedesetak tak da ti nebumo u auto stali.. Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted February 3, 2012 (edited) Eto ja nudim prijevoz za 3 osobe + ja. idemo lokalnim cestama da neplacamo cestarinu. 200 kn svako za gorivo. Ici cu na potezu Beli manastir, darda, osijek, donji miholjac, slatina, koprivnica, varazdin, i onda idem gore prema sloveniji. znaci mogu pokupit bilo koga ko je u tom potezu, a mogu i bilo koga drugog al placa dodatno gorivo kolko mi treba do njega i da se vratim na rutu. bit ce nas 4 u autu da se ne guramo petorica. nisam pri parama niti cu bit tako da cu ja spavat u satoru ili u autu a ako ce neko u hotel ili gasthaus mogu ga odvesti do zeljenog mjesta. Toliko od mene. Put je siguran ukoliko se skupe trojica ili da me nesto bas vazno ne pogodi na datume polaska ili boravka tamo. amortizaciju za auto ne naplacujem posto je i meni zelja ici tamo. Eto tolko od mene. Ko zeli ici i rezervirati mjesto u autu nek se javi na pm. I da jos naglasim mladi sam vozac al imam 60-70 tisuca km iza sebe sto na motoru sto u autu tako da se zna. Edited February 3, 2012 by RAZZOR Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted February 3, 2012 daj smiri se tek je drugi mjesec Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 3, 2012 (edited) ja za 200-300kn goriva dođem do see-a i nazad i vozam se po see-u.. naravno krk-see-krk pansion koji smo uzimali je cca bi 35e sa doručkom editirao sam cifru radi cjene goriva koja je skoro 10kn ali tu su razlike 50+ kn) Edited February 3, 2012 by Beli Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 3, 2012 razor kak je krenuo s dogovorima.. mozda vec sljedeci tjedan krene za A Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted February 3, 2012 koliko uopce ima kilometara od rijeke do gore? Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted February 3, 2012 Ahahaha ja volim sve dogovorit unaprijed. i 200 kn je zbog tog sto ja imam 450 km do tamo i isto toliko nazad + tamo vozanje Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 3, 2012 koliko uopce ima kilometara od rijeke do gore? ja cca po takvom putu napravim oko 500km+ znači od rijeke cca 200km Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted February 4, 2012 :rolleyes: sljedeći topic skupljamo pare za pit meni kupite dva deci vode i tri zrna šećera.. i da zanima me kako bi izračuno amortizaciju auta? Share this post Link to post Share on other sites
VK 009 DD 0 Posted February 5, 2012 :rolleyes: sljedeći topic skupljamo pare za pit meni kupite dva deci vode i tri zrna šećera.. i da zanima me kako bi izračuno amortizaciju auta? Hehe.. Kako izracunati?? Pa sve ovisi koliko ih ima u autu.. Koliko auto sjedne mm toliko stoja :-P Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted February 5, 2012 (edited) razor kak je krenuo s dogovorima.. mozda vec sljedeci tjedan krene za A Znas kako se kaze kod nas.. " Tresla se brda, rodio se miš! " :lol2 Al zivi bili pa vidili. Svejedno za entuzijazam! Edited February 5, 2012 by vlaho 2901 Share this post Link to post Share on other sites