1 1
RAZZOR

Wörthersee Tour 2012

Recommended Posts

Tu sam Tu sam samo sto nisam krenio za austiju HAHAA :respekt

nisam naso jos dvojicu zasad je jedno mjesto 90% rezervirano znaci jos 2 ima! :)

Edit: Neznam zas mi se teme iz susreta rijetko pojavljuju na onom kao postovi od zadnje prijave. sad nes se glupiram po forumu i skontam da je brdo nakomentirano na ovoj temi a on meni to nije pokazo. tj opcenito teme iz ovog topica ne pokazuje nekad

Edited by RAZZOR

mene je put od 1800km izasao 400kn po glavi (3glave i jedna buža ;) ) gorivo cestarine vinjeta

ja sam prosle godine isao sam na See. krenuo ujutro i popodne bio kuci

A?

objasni

Zaboravio si bijelu tricu vr gore sa viskova negdje, i jos jedna se vozi tamno plava, po vezici sa je znao vidjeti, i da ih marin ima 2-3 :lol2

Da ta bijela je prošle godine udomila vr-a dotada je bila 1.9 D vulgaris domestikus Ivan Viškovo

Znači HR VR-i napadaju see, to bi stvarno trebalo organizirat da svi zajedno idemo gore

Eo bas sam poslao inkasatoru broj moba. 200 cuna po glavi je samo za put i netreba mi vise jer ja sam nemogu isfinancirat 800 kuna za put + ostalo. konto sam ic lokala cestama da si ne podignem potrosnju i da cestarine ne placam. ako vlaho zeli ic nek se javi na pm da mu broj posaljem, samo da znam racunat na broj ljudi. da ne bude na kraju viska. jer petoricu nebi vozio zbog guranja i prtljage. LP

Eo bas sam poslao inkasatoru broj moba. 200 cuna po glavi je samo za put i netreba mi vise jer ja sam nemogu isfinancirat 800 kuna za put + ostalo. konto sam ic lokala cestama da si ne podignem potrosnju i da cestarine ne placam. ako vlaho zeli ic nek se javi na pm da mu broj posaljem, samo da znam racunat na broj ljudi. da ne bude na kraju viska. jer petoricu nebi vozio zbog guranja i prtljage. LP

A da odeš busom gore? Jer nije tu samo gorivo trošak, gume se deru, ima dosta km pa budeš i servis morao radit prije planiranog, a amortizaciju da ne spominjem...

A da odeš busom gore? Jer nije tu samo gorivo trošak, gume se deru, ima dosta km pa budeš i servis morao radit prije planiranog, a amortizaciju da ne spominjem...

:bag:

kad bi to gledao onda je najbolje neka ga spremi u garažu i nek spava..pa nek podje sa biciklom gore.

kad bi to gledao onda je najbolje neka ga spremi u garažu i nek spava..pa nek podje sa biciklom gore.

Ili biciklom... Još bolja ideja. ;)

Da se toga bojim nebi vozio uopce auto. Trenutno nisam pri parama nit cu bit do tog datuma. a poslje ce bit za servis. ako ne nagrnem dovoljno kilometara pa cak i prije wsee-a budem moro odradit redovni servis. :smijeh :smijeh

Meni je neko predlozio da se ide 11-og. taj vikend

Kao i uvijek: Ovisi o tome sto zelis - hoces party, party, gumi gumi i Jegera? -> ides vikend prije

ides na See radi auta, da napases oci, da sjednes uz cestu i fino promatras aute -> ides tak da se VRACAS vikend prije

:palci

ides na See radi auta, da napases oci, da sjednes uz cestu i fino promatras aute -> ides tak da se VRACAS vikend prije

:palci

Ovo me zanima al nemogu skontat sta ti znaci ovo pa aj ti to meni baci u datumima da se ja skontam.

Edit: nije da nebi htio partijat i cugat nego nemam sredstava za to.

Edited by RAZZOR

Ja bi isao vikend prije, znaci do 13-og, al ne mogu, obaveze...zato planiran 14ili 15-og......viked prije ti dolaze svi, ali bas svi, bude dosta boljih auta nego na sam dogadjaj....slusao sam prosle god zasto svi dolaze vik prije, mislim da se momci sa vw-ovima bune sto dolazi dosta audia i svega...ipak je to GTI TREFFEN.....pa zato, ako grijesim neka me netko ispavi......pozz

Ja bi isao vikend prije, znaci do 13-og, al ne mogu, obaveze...zato planiran 14ili 15-og......viked prije ti dolaze svi, ali bas svi, bude dosta boljih auta nego na sam dogadjaj....slusao sam prosle god zasto svi dolaze vik prije, mislim da se momci sa vw-ovima bune sto dolazi dosta audia i svega...ipak je to GTI TREFFEN.....pa zato, ako grijesim neka me netko ispavi......pozz

kakvi su problemi sa policijom, neznam kako ces ti i ako imas sve atestirano??

Za sta najvise zafrkavaju?

Hmm neatestirano. kontam. a na sta su najveci zivci? airride? neke megalomanske felge? farovi? Jer ja imam farove od FKautomotive-a pa me zato frka

Problemi s policiom, koliko sam ja vidio ima ih na svakom koraku.....al zaustavljaju samo ako dajes gas i palis gume....jer pored ceste stoji hrpa ljudi i govori, gumi guumi.....:) a ja na svom mk1 nemam nista atestirano, kod nas u bosni ti nis od tog ne rade, al sad cu bar pokusati srediti samo da mi gume upisu u prometnu....ostalo je mislim nebitno, na autu su samo gevinde i kristalni farovi koje cu, mislim, zamijeniti sa originalnim....ostalo je sve okk....

koji kralj... :lol2

Ili biciklom... Još bolja ideja. ;)

haha, s biciklom najjeftinije

nego, kak ćemo mi uopće ić?? Dac nije kupio VW, pitanje kaj bude s mojim...jedino ti imaš VW!!

Edited by marko.p

Problemi s policiom, koliko sam ja vidio ima ih na svakom koraku.....al zaustavljaju samo ako dajes gas i palis gume....jer pored ceste stoji hrpa ljudi i govori, gumi guumi.....:) a ja na svom mk1 nemam nista atestirano, kod nas u bosni ti nis od tog ne rade, al sad cu bar pokusati srediti samo da mi gume upisu u prometnu....ostalo je mislim nebitno, na autu su samo gevinde i kristalni farovi koje cu, mislim, zamijeniti sa originalnim....ostalo je sve okk....

E ja ako odem sa svojim mi je sranje:rollbar,felge vire van blatobrana,drugi motor,prednji i zadnji farovi...

@rrocado: znam da je kao i kod nas ali me zanima koliko su ažurni :palacg

1 1