Guest MRX Posted March 27, 2007 Jučer sam promijenio prednji lijevi rukavac na golfu 3 i od tada mi cijelo vrijeme stoji upaljena ABS lampica. Na rukavcu je već bio senzor tako da ga nisam premije??tao niti ni??ta samo u njega uključio onaj kabel za ABS. Prijatelj ka??e da trebam spojit auto na VAG komp da ne??to poni??ti i da će se izgasiti ta lampica... znate li ne??to o tome mo??da??? jeli netko imao sličan problem??? hvala Share this post Link to post Share on other sites
MARKA 0 Posted March 27, 2007 meni javlja stalno jer mi je valjda pumpa otisla, pa sam ju iskopco jer me iritira, dok ne sredim spoji ga pa ce on odma vidjeti, mozda te samo senzor zeza (ispsat ce ti sve kaj mu je ) javi kaj si rjesio ! Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted March 27, 2007 meni javlja stalno jer mi je valjda pumpa otisla, pa sam ju iskopco jer me iritira, dok ne sredim spoji ga pa ce on odma vidjeti, mozda te samo senzor zeza (ispsat ce ti sve kaj mu je ) javi kaj si rjesio ! meni je isto gorila dok, nije crkla:) a abs i dalje ne radi, sve uredu, sve skopcano... sta cu radit? Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted March 27, 2007 treba senzor provjerit koji je na rukavcu bio,moguce da je riknuo.inace stavi svojega i ponisti greske. senzor ABSa mora imat odredeni broj OHMa.napamet neznam kolko,al ak je ispod toga onda je neispravan.ipak je to indukcijski magnetski senzor. Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted March 28, 2007 treba senzor provjerit koji je na rukavcu bio,moguce da je riknuo.inace stavi svojega i ponisti greske. senzor ABSa mora imat odredeni broj OHMa.napamet neznam kolko,al ak je ispod toga onda je neispravan.ipak je to indukcijski magnetski senzor. ok stavit ću neki drugi senzor.... ako stavim ispravni senzor hoće li mi se lampica izgasit ili ću morat na komp spojit pa da poni??ti gre??ku. Share this post Link to post Share on other sites
Polo-vac 0 Posted March 28, 2007 Morat ces ju ponistiti jer je on sada regisrirao grasku ili se voziti jedno vrijeme jer nakon cca. 30-ak paljena automobila ce si on sam ponistiti tu gresku ako je sve u redu, a ako nije onda VAG-com majka. 99% ti je senzor neispravan ili si slucajno dao kontakt ili palio auto dok si ga istekao. Moja preporuka: vrati stari senzor , lijepo ga spoji i vozi se mjesec dana ili na VAG-com. Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted March 28, 2007 cemu ponavljas kad to iznad pise?????ne kuzim.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted March 28, 2007 pa tih 30-tak paljenja auta nije nikakav problem to je 4-5 dana max.. ok hvala budem poku??ao staviti svoj stari senzor iako je dobro zapekao..... hvala na odgovorima javim ako uspijem... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 28, 2007 Mjenjo si rukavac? Zbog? Moze bit do tog drugog senzora po??to neznas dali je prije javio. Pazi na vadjenje senzora... plastika je osjetljiva polako ga vadi Il odi u prkoče il znas vec dje Share this post Link to post Share on other sites
MARKA 0 Posted March 31, 2007 (edited) Atrax moras ga spojiti na komp, pa ce ti ocitati gdje je greska, meni je pumpa otisla, (popravak kod dojkica cirka 12000kn uzas) Normalno se vozis, samo kad nagazis brenzu pumpa ili komp Abs-a nedozivljava Javi ako nades kakvu pumpu? Edited April 2, 2007 by pikzibner Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted March 31, 2007 @ MARKA: ne deri se!!!! makni taj "capslock"...danke sch?¶n Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted March 31, 2007 Mjenjo si rukavac? Zbog? Moze bit do tog drugog senzora po??to neznas dali je prije javio. Pazi na vadjenje senzora... plastika je osjetljiva polako ga vadi Il odi u prkoče il znas vec dje mijenjao sam rukavac zbog toga ??to sam ga iskrivio udarcem u rubnjak.. e da sam prije pročitao ovaj post već sam poku??avao skinuti senzor i iskusio da je plastika osjetljiva hvala. Share this post Link to post Share on other sites
MARKA 0 Posted April 1, 2007 sorry (nisam znao da gledas u monitor sa 10cm) sala Share this post Link to post Share on other sites