Shuco 0 Posted February 6, 2012 (edited) Elektronika: Nokia 2700 Clasic.. kao nova 1. gazda radi na vip. sva oprema papiri itd. 200kn Sony Ericsson Cedar kao novi radi na Vip papiri kutija slušalice punjač tralala 200kn Nokia 6233 kao nova.. slušalice,punjač,papiri kutija itd... sve mreže 150kn Samsung J 700 1.vlasnica uščuvan papiri slušalice itd radi na Simpa/Bonbon 150kn. Komp konfiguracija korištena za kasu u kafiću. po dogovoru.. Gume: 195-60-15 Dunlop dot je 2008godina.. ravnomjerno potrošene 2komada za 300kn Auto farovi: Peugeot partner 2005godina prednji desni far... orginal polovan 50€ Peugeot 307 2004g prednji lijevi far polovan 120kn.. Peugeot Boxer,Citroen Jumper, Fiat ducato 2004g Prednji lijevi far.. 100kn.. zasad je to to.. ima toga još al se nemogu sjetit... Popust na količinu i molim da mi se NE javljaju oni koji za svaki oglas ovdje pitaju koja cjena.. Neka se javi onaj/ona koji nešto treba ili ga zanima.. Cijene su položne korekticiji OZBILJNIM kupcima.. Šaljem poštom stim da tražim određeni iznos uplate na račun... Znači mi se dogovorimo da pošaljem recimo mob.. vi meni uplatite 50kn na račun ja ga pošaljem i cijunu vam umanjim za tih 50kn.. Znaci nešaljem nikom ništa bez tog.. Ja NEBUDEM PLAČAO TUĐU POŠTARINU... NEe stvari nisu FIXNE Edited February 10, 2012 by Shuco Share this post Link to post Share on other sites