VIDrabbit 0 Posted February 11, 2012 Ovako, htio bi kupiti R svijetla zadnja OEM, e sad pošto nisam previše iskusan s tim svim... trebala bi mi preporuka, kako , gdje , kolko €... ako ko ima kakav prijedlog.. Hvala unaprijed! Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted February 11, 2012 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=54568&hl= Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted February 11, 2012 (edited) Ako ces nove OEM onda u bilo kojem ovlastenom servisu ih mozes narucit.. samo pripremi poveci iznos za to. Ako imas nekoga u inozemstvu,daj im kataloski broj od stopova, pa nek ti tamo pogledaju cijenu.. Imas na eBayu isto..ukucaj Golf MkVI LED tail lights..i izbacit ce ti dosta toga.. pa malo pretrazi.. http://www.ebay.co.uk/sch/items/__golf+mk6...4=228459_228459 A evo ima i na TM Tuningu dosta tih stoplampi u led tehnologiji.. http://www.tmtuning.com/vw/ Samo sto su i oni dosta skupi.. A eto kolega Gogi me preduhitrio i stavio oglas od Bubea..on svoja prodaje.. Sretno! Edited February 11, 2012 by vlaho 2901 Share this post Link to post Share on other sites
VIDrabbit 0 Posted February 11, 2012 Ma u ovlašteni sam već zvao , i rekli su mi cifru od cca 8000 kn... e tolko nedam ni da su zlatne :/ Ima na e-bayu i po 3500 kn sa shippingom, zapakirane nove OEM... e sad me jebe carina... Evo poslao sam bube-u poruku, al vidim da mu auta nema ni na njuškalu, a i maknuo ga je iz projekata :/ pa brijem da ga je već prodao možda... vidjet ću... Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted February 11, 2012 Ne vjerujem da ga je prodao.. povukao se s foruma na neko vrijeme (po njegovim rijecima) jer je imo neke nesuglsice s nekim clanovima.. Ako hoces njegov mob poslat cu ti na pm.. Share this post Link to post Share on other sites
VIDrabbit 0 Posted February 11, 2012 ma poslao sam mu na onaj broj sa oglasa poruku... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 11, 2012 8000kn u servisu ne mogu biti nikako netko je kupio s foruma u vw-u i cisto ne vjerujem da ih je toliko platio...potrazi malo, pol sata posla po golf 6 u vasi auti i projekti Share this post Link to post Share on other sites
VIDrabbit 0 Posted February 11, 2012 e jebiga, onda mi nemoj vjerovat... pa ugl su svi na forumu kupili vani (njemačka) ... evo ja sam zvao... i reko mi je točno cijene... 1400 unutranja lampa, 1200 vanjksa... x2 + konektori , te 3 led štop svijetlo jer bez toga kao nemogu kupit... Share this post Link to post Share on other sites
iTox 0 Posted February 11, 2012 konektori su ti par eura na ebayu, a na to ti nece naplatit carinu, svaki far mozes kupit posebno, tako da je to 5000 kn a ne 8000kn u servisu.. ja sam kupio na ebay, najbolja solucija Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted February 11, 2012 (edited) konektori su ti par eura na ebayu, a na to ti nece naplatit carinu, svaki far mozes kupit posebno, tako da je to 5000 kn a ne 8000kn u servisu.. ja sam kupio na ebay, najbolja solucija Malo idem offtopic, zanima me kako ce to proc carinu s obzirom da su na ebay cc 400-500$? Edited February 12, 2012 by Penic91 Share this post Link to post Share on other sites
Dejo 0 Posted February 17, 2012 Ma u ovlašteni sam već zvao , i rekli su mi cifru od cca 8000 kn... e tolko nedam ni da su zlatne :/ Ima na e-bayu i po 3500 kn sa shippingom, zapakirane nove OEM... e sad me jebe carina... Evo poslao sam bube-u poruku, al vidim da mu auta nema ni na njuškalu, a i maknuo ga je iz projekata :/ pa brijem da ga je već prodao možda... vidjet ću... nezz gdje si to nasao da su 8000 kn u ovlastenom ja sam platio koliko se sjecam oko 5 5500 ??? Share this post Link to post Share on other sites
Dejo 0 Posted February 17, 2012 (edited) e jebiga, onda mi nemoj vjerovat... pa ugl su svi na forumu kupili vani (njemačka) ... evo ja sam zvao... i reko mi je točno cijene... 1400 unutranja lampa, 1200 vanjksa... x2 + konektori , te 3 led štop svijetlo jer bez toga kao nemogu kupit... kako oni tebe muvaju to je nesto strasno prvo si izganjaj neki 10 % ako mozes popust konektori su ti oko 200 kn farovi oko 5000 trece stop led svjetlo apsolutno nepotrebno i ako kaze da moras kupit sjenila za svjetla to ti je ona plastikica sta ide izmedju svjetala - nemoras zato jer dolaze na njima ja sam radio u ovlastenom i sve su napravili samo sta neznaju iskodirat al to idem sad rjesit na proljece s kolegom eto sve ti je objasnjeno Edited February 17, 2012 by Dejo Share this post Link to post Share on other sites