0
VIDrabbit

mk6 R led

Recommended Posts

Ovako, htio bi kupiti R svijetla zadnja OEM, e sad pošto nisam previše iskusan s tim svim... trebala bi mi preporuka, kako , gdje , kolko €... ako ko ima kakav prijedlog.. Hvala unaprijed! :rolleyes:

Ako ces nove OEM onda u bilo kojem ovlastenom servisu ih mozes narucit.. samo pripremi poveci iznos za to. Ako imas nekoga u inozemstvu,daj im kataloski broj od stopova, pa nek ti tamo pogledaju cijenu..

Imas na eBayu isto..ukucaj Golf MkVI LED tail lights..i izbacit ce ti dosta toga.. pa malo pretrazi..

http://www.ebay.co.uk/sch/items/__golf+mk6...4=228459_228459

A evo ima i na TM Tuningu dosta tih stoplampi u led tehnologiji.. http://www.tmtuning.com/vw/ Samo sto su i oni dosta skupi..

A eto kolega Gogi me preduhitrio i stavio oglas od Bubea..on svoja prodaje..

Sretno! :palacg

Edited by vlaho 2901

Ma u ovlašteni sam već zvao , i rekli su mi cifru od cca 8000 kn... e tolko nedam ni da su zlatne :/

Ima na e-bayu i po 3500 kn sa shippingom, zapakirane nove OEM... e sad me jebe carina...

Evo poslao sam bube-u poruku, al vidim da mu auta nema ni na njuškalu, a i maknuo ga je iz projekata :/ pa brijem da ga je već prodao možda... vidjet ću...

Ne vjerujem da ga je prodao.. povukao se s foruma na neko vrijeme (po njegovim rijecima) jer je imo neke nesuglsice s nekim clanovima..

Ako hoces njegov mob poslat cu ti na pm..

8000kn u servisu ne mogu biti nikako

netko je kupio s foruma u vw-u i cisto ne vjerujem da ih je toliko platio...potrazi malo, pol sata posla po golf 6 u vasi auti i projekti

e jebiga, onda mi nemoj vjerovat... pa ugl su svi na forumu kupili vani (njemačka) ... evo ja sam zvao... i reko mi je točno cijene... 1400 unutranja lampa, 1200 vanjksa... x2 + konektori , te 3 led štop svijetlo jer bez toga kao nemogu kupit...

konektori su ti par eura na ebayu, a na to ti nece naplatit carinu, svaki far mozes kupit posebno, tako da je to 5000 kn a ne 8000kn u servisu..

ja sam kupio na ebay, najbolja solucija

konektori su ti par eura na ebayu, a na to ti nece naplatit carinu, svaki far mozes kupit posebno, tako da je to 5000 kn a ne 8000kn u servisu..

ja sam kupio na ebay, najbolja solucija

Malo idem offtopic, zanima me kako ce to proc carinu s obzirom da su na ebay cc 400-500$?

Edited by Penic91

Ma u ovlašteni sam već zvao , i rekli su mi cifru od cca 8000 kn... e tolko nedam ni da su zlatne :/

Ima na e-bayu i po 3500 kn sa shippingom, zapakirane nove OEM... e sad me jebe carina...

Evo poslao sam bube-u poruku, al vidim da mu auta nema ni na njuškalu, a i maknuo ga je iz projekata :/ pa brijem da ga je već prodao možda... vidjet ću...

nezz gdje si to nasao da su 8000 kn u ovlastenom ja sam platio koliko se sjecam oko 5 5500 ???

e jebiga, onda mi nemoj vjerovat... pa ugl su svi na forumu kupili vani (njemačka) ... evo ja sam zvao... i reko mi je točno cijene... 1400 unutranja lampa, 1200 vanjksa... x2 + konektori , te 3 led štop svijetlo jer bez toga kao nemogu kupit...

kako oni tebe muvaju to je nesto strasno

prvo si izganjaj neki 10 % ako mozes popust

konektori su ti oko 200 kn

farovi oko 5000

trece stop led svjetlo apsolutno nepotrebno

i ako kaze da moras kupit sjenila za svjetla to ti je ona plastikica sta ide izmedju svjetala - nemoras zato jer dolaze na njima

ja sam radio u ovlastenom i sve su napravili samo sta neznaju iskodirat al to idem sad rjesit na proljece s kolegom

eto sve ti je objasnjeno :palacg

Edited by Dejo

0