0
Polo 1.4 Zg

9n3 ABS

Recommended Posts

Jucer je stari kad me vozio kaze da nam ne radi ABS.Kaze da ga mora imat al kad stisnemo kocnicu on odma koci.Sad dali je moguce da mi nemamo ABS ili da je auto udaren od prije pa ga nema ili da je nekako samo iskljucen?Ili je samo stari krivo zakljucio zbog zime xD.

jel svijetli lampica abs kad das kontakt? moj prijatelj ima takav polo, sdi, i nema abs...

da nisi i ti kao onaj ludi tuhtanac koji nije znao da mu je auto 4x4

Otvori haubu i sve ćeš znati...

Kako cu ja znat pod haubom sta imam?XD ima slika sa digntutom haubom na mom topicu pa pogledaj ti ako ti se da a ja idem vidit jel svijetli ABS lampica

Rekao bi da nemaš ABS.. nevidim modul ABS-a... ali možda se varam

druga metoda je da ga spojiš na diagnostiku i vidiš dali imaš kontroler ABS-a

Kad se pali nema lampice od ABS-a.Il ovo okruglo bi trebalo biti ABS?Evo slike nazalost je losa jer sam sliko sad u autu sa mobom.

img20120211202437.jpg

Edited by Polo 1.4 Zg

ja mislim da nemas abs uopce...jer bi pisalo nekak abs..ja gledam to svaki dan jer mi ne dela vec 3 godine i cijelo vrijeme svijetli...u voznji i stalno

ja mislim da nemas abs uopce...jer bi pisalo nekak abs..ja gledam to svaki dan jer mi ne dela vec 3 godine i cijelo vrijeme svijetli...u voznji i stalno

Ti bi je onda trebo napamet znat xD.A dobro sad bar znam da ga nemam :D.A dali je moguce da ga je imao pa je maknut ili nesto?Ako je bio udaren pa da su ga iskljucili samo?Dali se to moze vidjeti ak se spoji na komp auto?

pa dijagnostiku ispod 100 kn nebudes mislim nasel...

Moj Polo 1.4TDI 2007 Comfortline znaći nije neki basic model pa nije serijski imao ABS ali meni je to na sreću :)

javi se Tihom za dijagnostiku već sam ti dao broj ;)

0