Polo 1.4 Zg 0 Posted February 11, 2012 Jucer je stari kad me vozio kaze da nam ne radi ABS.Kaze da ga mora imat al kad stisnemo kocnicu on odma koci.Sad dali je moguce da mi nemamo ABS ili da je auto udaren od prije pa ga nema ili da je nekako samo iskljucen?Ili je samo stari krivo zakljucio zbog zime xD. Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted February 11, 2012 jel svijetli lampica abs kad das kontakt? moj prijatelj ima takav polo, sdi, i nema abs... Share this post Link to post Share on other sites
Polo 1.4 Zg 0 Posted February 11, 2012 Evo da vidim kako ahil ubije ovog pedera na novoj pa idem u auto vidjet dali svijetli lampica Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 11, 2012 da nisi i ti kao onaj ludi tuhtanac koji nije znao da mu je auto 4x4 Otvori haubu i sve ćeš znati... Share this post Link to post Share on other sites
Polo 1.4 Zg 0 Posted February 11, 2012 Kako cu ja znat pod haubom sta imam?XD ima slika sa digntutom haubom na mom topicu pa pogledaj ti ako ti se da a ja idem vidit jel svijetli ABS lampica Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 11, 2012 Rekao bi da nemaš ABS.. nevidim modul ABS-a... ali možda se varam druga metoda je da ga spojiš na diagnostiku i vidiš dali imaš kontroler ABS-a Share this post Link to post Share on other sites
Polo 1.4 Zg 0 Posted February 11, 2012 (edited) Kad se pali nema lampice od ABS-a.Il ovo okruglo bi trebalo biti ABS?Evo slike nazalost je losa jer sam sliko sad u autu sa mobom. Edited February 11, 2012 by Polo 1.4 Zg Share this post Link to post Share on other sites
Pantic 0 Posted February 11, 2012 da ta žuta lampica ti je (slična je kao od ručne) Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted February 11, 2012 Prema ovoj slici s lampicama,nemaš ABS Share this post Link to post Share on other sites
Polo 1.4 Zg 0 Posted February 11, 2012 To sam i mislio.Zbunila me ova zuta lampica koja je slicna kao od ABS-a ali u njoj ne pise ABS.ta zuta isto ko od rucne Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted February 11, 2012 ja mislim da nemas abs uopce...jer bi pisalo nekak abs..ja gledam to svaki dan jer mi ne dela vec 3 godine i cijelo vrijeme svijetli...u voznji i stalno Share this post Link to post Share on other sites
Polo 1.4 Zg 0 Posted February 11, 2012 ja mislim da nemas abs uopce...jer bi pisalo nekak abs..ja gledam to svaki dan jer mi ne dela vec 3 godine i cijelo vrijeme svijetli...u voznji i stalno Ti bi je onda trebo napamet znat xD.A dobro sad bar znam da ga nemam .A dali je moguce da ga je imao pa je maknut ili nesto?Ako je bio udaren pa da su ga iskljucili samo?Dali se to moze vidjeti ak se spoji na komp auto? Share this post Link to post Share on other sites
Polo 1.4 Zg 0 Posted February 11, 2012 Ima li netko u blizini maximira to?Ili nekam blizu da odem do njega kad se vrijeme smiri.I kolko bi me to kostalo? Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted February 11, 2012 pa dijagnostiku ispod 100 kn nebudes mislim nasel... Share this post Link to post Share on other sites
Polo 1.4 Zg 0 Posted February 11, 2012 pa dijagnostiku ispod 100 kn nebudes mislim nasel... Hvala Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted February 12, 2012 Moj Polo 1.4TDI 2007 Comfortline znaći nije neki basic model pa nije serijski imao ABS ali meni je to na sreću javi se Tihom za dijagnostiku već sam ti dao broj Share this post Link to post Share on other sites
Polo 1.4 Zg 0 Posted February 12, 2012 Jesi budem.Cekam jos par djelova da mi dodju pa cu otic sve skupa da mi slozi i pogledao.Da nejdem u vise navrata. Share this post Link to post Share on other sites