1 1
pixa.93

xenon maglenke

Recommended Posts

Posto cu stavit xenon 6000 k i farove s lecama da li je istina da se mogu i xenon maglenke stavit kako bi se dobila ista boja ko i kratkog svjetla.to sam sad malo cito i neide mi u glavu.jel ima tko iskustva s timee??

može, pogledaj koja ti je sijalica u maglenkama prema njoj kupi odgovarajući xenon kit....meni osobno nepotrebno ali ako te veseli kupi i stavi :palacg

može, pogledaj koja ti je sijalica u maglenkama prema njoj kupi odgovarajući xenon kit....meni osobno nepotrebno ali ako te veseli kupi i stavi :palacg

a malo dok zbrojim 2+2 to je bacen novac a maglenke svijetle 2 sata godisnje :rolleyes: :rolleyes:

ta kombinacija mi je katastrofa,bez uvrede,mislim da ce se vecina slozit

puno jeftinije je ubaciti neke ledice zbog boje svjetlosti, ako necemo raspravljati o ukusima i ucinkovitosti naravno jer ledice nece bas rasvjetljavati..

jedno malo offtopic pitanje - zasto xenon 6000k? ja sam danas ubacio u lecu 5000k 35w i imam osjecaj da baca lagano plavkasto.. cak sam se mozda i prevario sto nisam uzeo 4300k 55w... vidi, probaj jos jednom razmislit sto se tice kelvina...

ja sam uzeo led sijalice za maglenke neke sa ebaya, al jos mi nisu stigle, javim kako svjetli kad dodju

ja sam uzeo led sijalice za maglenke neke sa ebaya, al jos mi nisu stigle, javim kako svjetli kad dodju

link? (da ne lutam) hvala

evo stigle zaruljice sa ebaya

mislim da je to vise za izgled nego da sluzi necemu

evo slika

imgp587030w26.jpg

imgp58717t57y.jpg

lijevo stara zuta(obicna H3) desno nova smd led H3

imgp5873vw61f.jpg

desno obicna koja se vidi na zidu i lijevo led koja se ne vidi na zidu, kao da nije ni upaljena

imgp5875zn1uv.jpg

imgp5876jmwud.jpg

imgp5873vw61f.jpg

i jedna s upaljenim xenonima u farovima 4300K

imgp58775i560.jpg

mislim da nema kruha od toga, to moze samo lijepo izgledat u paru s xenonom u farovima al nikakve koristi od toga, jos cu vidjeti kad se smraci

Edited by said

damn, naruceno prije 3h, nebitno, stalno se vozim sa maglenkama, tak da ce ovo biti vise radi neke vizuale, da ubije ovo normalno zutilo maglenki naspram xsenona nego od koristi, a KGJ sad

damn, naruceno prije 3h, nebitno, stalno se vozim sa maglenkama, tak da ce ovo biti vise radi neke vizuale, da ubije ovo normalno zutilo maglenki naspram xsenona nego od koristi, a KGJ sad

a da niskoristi od toga osim izgleda jbg a bar nisu neke pare

imam ja h3 sa 68 smd dioda dosta su jace, ali su dosta debele 18mm

pa meni ne stanu. ako treba kome moze u pm

znaci pazite na dimenzije pri narucivanju

evo stigle zaruljice sa ebaya

mislim da je to vise za izgled nego da sluzi necemu

evo slika

imgp587030w26.jpg

imgp58717t57y.jpg

lijevo stara zuta(obicna H3) desno nova smd led H3

imgp5873vw61f.jpg

desno obicna koja se vidi na zidu i lijevo led koja se ne vidi na zidu, kao da nije ni upaljena

imgp5875zn1uv.jpg

imgp5876jmwud.jpg

imgp5873vw61f.jpg

i jedna s upaljenim xenonima u farovima 4300K

imgp58775i560.jpg

mislim da nema kruha od toga, to moze samo lijepo izgledat u paru s xenonom u farovima al nikakve koristi od toga, jos cu vidjeti kad se smraci

bas si seljak,bijele xenon a zuti ringovi,ooo jarane

Izgleda puno bolje nego zute.. e sad po noci i po magli.. neznam.. kad sada na zidu nebaca bas ni malo svjetlost..

a di je pola ralice i ona mrezica u braniku, neki bliski susret ili ?

meni se više sviđa kombinacija sa xenon svjetlima i na maglenkama žute folije,Ali isključivo kod auta koji imaju nisko maglenke :bravo

recimo golf5,passatb6...

meni se više sviđa kombinacija sa xenon svjetlima i na maglenkama žute folije,Ali isključivo kod auta koji imaju nisko maglenke :bravo

recimo golf5,passatb6...

Potpisujem! I jos ako se stavi xenon 3000k (sto zuto baca)

1 1