pixa.93 0 Posted February 12, 2012 Posto cu stavit xenon 6000 k i farove s lecama da li je istina da se mogu i xenon maglenke stavit kako bi se dobila ista boja ko i kratkog svjetla.to sam sad malo cito i neide mi u glavu.jel ima tko iskustva s timee?? Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted February 12, 2012 može, pogledaj koja ti je sijalica u maglenkama prema njoj kupi odgovarajući xenon kit....meni osobno nepotrebno ali ako te veseli kupi i stavi Share this post Link to post Share on other sites
pixa.93 0 Posted February 12, 2012 može, pogledaj koja ti je sijalica u maglenkama prema njoj kupi odgovarajući xenon kit....meni osobno nepotrebno ali ako te veseli kupi i stavi a malo dok zbrojim 2+2 to je bacen novac a maglenke svijetle 2 sata godisnje :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
oliST 0 Posted February 12, 2012 ta kombinacija mi je katastrofa,bez uvrede,mislim da ce se vecina slozit Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted February 12, 2012 puno jeftinije je ubaciti neke ledice zbog boje svjetlosti, ako necemo raspravljati o ukusima i ucinkovitosti naravno jer ledice nece bas rasvjetljavati.. Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted February 12, 2012 jedno malo offtopic pitanje - zasto xenon 6000k? ja sam danas ubacio u lecu 5000k 35w i imam osjecaj da baca lagano plavkasto.. cak sam se mozda i prevario sto nisam uzeo 4300k 55w... vidi, probaj jos jednom razmislit sto se tice kelvina... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 12, 2012 ja sam uzeo led sijalice za maglenke neke sa ebaya, al jos mi nisu stigle, javim kako svjetli kad dodju Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted February 12, 2012 ja sam uzeo led sijalice za maglenke neke sa ebaya, al jos mi nisu stigle, javim kako svjetli kad dodju link? (da ne lutam) hvala Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 12, 2012 evo http://www.ebay.com/itm/2-Pcs-H3-SMD-26-LE...=item20be861e4d Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 13, 2012 (edited) evo stigle zaruljice sa ebaya mislim da je to vise za izgled nego da sluzi necemu evo slika lijevo stara zuta(obicna H3) desno nova smd led H3 desno obicna koja se vidi na zidu i lijevo led koja se ne vidi na zidu, kao da nije ni upaljena i jedna s upaljenim xenonima u farovima 4300K mislim da nema kruha od toga, to moze samo lijepo izgledat u paru s xenonom u farovima al nikakve koristi od toga, jos cu vidjeti kad se smraci Edited February 13, 2012 by said Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted February 13, 2012 damn, naruceno prije 3h, nebitno, stalno se vozim sa maglenkama, tak da ce ovo biti vise radi neke vizuale, da ubije ovo normalno zutilo maglenki naspram xsenona nego od koristi, a KGJ sad Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 13, 2012 damn, naruceno prije 3h, nebitno, stalno se vozim sa maglenkama, tak da ce ovo biti vise radi neke vizuale, da ubije ovo normalno zutilo maglenki naspram xsenona nego od koristi, a KGJ sad a da niskoristi od toga osim izgleda jbg a bar nisu neke pare Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted February 13, 2012 koje žarulje idu u maglenke od golfa mk2 ? Share this post Link to post Share on other sites
brončani 0 Posted February 13, 2012 koje žarulje idu u maglenke od golfa mk2 ? H3 Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted February 13, 2012 imam ja h3 sa 68 smd dioda dosta su jace, ali su dosta debele 18mm pa meni ne stanu. ako treba kome moze u pm znaci pazite na dimenzije pri narucivanju Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 13, 2012 evo stigle zaruljice sa ebaya mislim da je to vise za izgled nego da sluzi necemu evo slika lijevo stara zuta(obicna H3) desno nova smd led H3 desno obicna koja se vidi na zidu i lijevo led koja se ne vidi na zidu, kao da nije ni upaljena i jedna s upaljenim xenonima u farovima 4300K mislim da nema kruha od toga, to moze samo lijepo izgledat u paru s xenonom u farovima al nikakve koristi od toga, jos cu vidjeti kad se smraci bas si seljak,bijele xenon a zuti ringovi,ooo jarane Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted February 13, 2012 Izgleda puno bolje nego zute.. e sad po noci i po magli.. neznam.. kad sada na zidu nebaca bas ni malo svjetlost.. a di je pola ralice i ona mrezica u braniku, neki bliski susret ili ? Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted February 13, 2012 meni se više sviđa kombinacija sa xenon svjetlima i na maglenkama žute folije,Ali isključivo kod auta koji imaju nisko maglenke recimo golf5,passatb6... Share this post Link to post Share on other sites
VW Jarun 1 Posted February 14, 2012 meni se više sviđa kombinacija sa xenon svjetlima i na maglenkama žute folije,Ali isključivo kod auta koji imaju nisko maglenke recimo golf5,passatb6... Potpisujem! I jos ako se stavi xenon 3000k (sto zuto baca) Share this post Link to post Share on other sites