limp19 6 Posted February 14, 2012 jel moze neko da mi kaze da li su ovo replike ili sta vec... posto imaju samo jedan promjer 5x112, a gledao sam po netu dosta ima replika sa 10 rupa... dao bi ih raditi ali su bas u losem stanju, mislio sam unutrasnjost u neku tamniju a napred u neku sivu boju, sta mislite vi o tome? evo i slike http://static.pik.ba/galerija/2012-01/slik...5813-velika.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted February 14, 2012 jel moze neko da mi kaze da li su ovo replike ili sta vec... posto imaju samo jedan promjer 5x112, a gledao sam po netu dosta ima replika sa 10 rupa... dao bi ih raditi ali su bas u losem stanju, mislio sam unutrasnjost u neku tamniju a napred u neku sivu boju, sta mislite vi o tome? evo i slike http://static.pik.ba/galerija/2012-01/slik...5813-velika.jpg o tim felgama sam i ja razmisljao,decko ih ima 5? 4 su 5x112 a jedna je sa 10 rupa s tim da nema sve cepove a i ove 4 ne mora bit da su orginal ima puno posla u svakom slucaju,morat ces sve skidat sa njih i na novo ih radit Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted February 14, 2012 Brate ubijene su samo tako.. Ja to nikad nebi uzeo,osim da ih daje stvarno za dzabe,pa da onda ti u njih ulozis jos 200-300€ da budu kako treba.. Plus na kraju gume.. Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted February 14, 2012 ma i ja se dvoumim, jesu pojeftine ali ima i posla... znaci ne moraju biti da su original... ne znam kako bi izgledalo da se ne polira nego samo da se fino prebruse i pokusati barem ublaziti ove ogrebotine i obojit ih u sivo crnu kombinaciju? sta mislite? Share this post Link to post Share on other sites
alen 0 Posted February 14, 2012 ja poceo brusiti,odustani odmah od tog,previse posla Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted February 14, 2012 ma i ja se dvoumim, jesu pojeftine ali ima i posla... znaci ne moraju biti da su original... ne znam kako bi izgledalo da se ne polira nego samo da se fino prebruse i pokusati barem ublaziti ove ogrebotine i obojit ih u sivo crnu kombinaciju? sta mislite? cijena je super,ali ima posla za tu cijenu felgi i vise plus kaj veli vlaho jos gume,,,,bolje ti uzet replike u slo i ispast ce te cc 400 € i ne moras nista radit na njima Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted February 14, 2012 cijena je super,ali ima posla za tu cijenu felgi i vise plus kaj veli vlaho jos gume,,,,bolje ti uzet replike u slo i ispast ce te cc 400 € i ne moras nista radit na njima 400 eura 18ke nove? daj link odmah Share this post Link to post Share on other sites
vale 0 Posted February 14, 2012 400 eura 18ke nove? daj link odmah 550€ cca su ti nove replike 18ke u slo Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted February 14, 2012 (edited) 400 eura 18ke nove? daj link odmah avto net (Replica Audi 199 18x8.0 5x100-5x112 ET35 Akcija 109€) , a probaj i kod furlana nije nista skuplji s tim da kod njih placas punu cijenu a mervestojar dobis natrag,racunaj cc 20% ili 20% od vrijednosti felge Edited February 14, 2012 by Penic91 Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted February 16, 2012 odustao sam ipak, u losem su stanju totalno... a jel moze neko da mi objasni kako prepoznati repliku? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 16, 2012 (edited) original su ti 19 ili 20 cola samo i to je to hocu rec original ne postoji u 17/18 cola a ti tazis te dimenzije tako da si ograđen Edited February 16, 2012 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted February 16, 2012 original su ti 19 ili 20 cola samo i to je to hocu rec original ne postoji u 17/18 cola a ti tazis te dimenzije tako da si ograđen kratko i jasno, hvala Share this post Link to post Share on other sites
maleni 0 Posted February 16, 2012 kratko i jasno, hvala Odgovaraju li ti origigi 19? Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted February 16, 2012 ovo nije origigi sto posto sto vidis po krakovima iznutra ....original nisu crni a cisto sumnjam da su origigi da bi ih neko isao i farbat .... Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted February 17, 2012 Odgovaraju li ti origigi 19? ne drug hvala ti preveliko mi je to... putevi su nam koma ovdje u Bosni... Share this post Link to post Share on other sites