Hari_kocka 0 Posted February 14, 2012 Golf IV, problem je slijedeci: cesto mi se u zadnjih par dana desi da kad dajem lijevi zmigavac u centralnom prekidacu cujem da zuji/krči, vratim rucicu, pokusam opet radi, kazu mi da je otisao taj sredisnji prekidac(prekidac za sva 4 zmigavca) pa me zanimau dvije stvari po pitanju sredisnjeg prekidaca: 1. da li je isti za sve modele (po nekoj logici jest)? 2. kako da izvadim taj prekidac? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted February 14, 2012 Golf IV, problem je slijedeci: cesto mi se u zadnjih par dana desi da kad dajem lijevi zmigavac u centralnom prekidacu cujem da zuji/krči, vratim rucicu, pokusam opet radi, kazu mi da je otisao taj sredisnji prekidac(prekidac za sva 4 zmigavca) pa me zanimau dvije stvari po pitanju sredisnjeg prekidaca: 1. da li je isti za sve modele (po nekoj logici jest)? 2. kako da izvadim taj prekidac? Hvala koliko me sjecanje sluzi on se cupa van,mozda i jesu svi isti na konektore,ali po obliku? dali ce ti pasat nazad u plastiku? Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted February 14, 2012 Taj za sva 4 zmigavca je glavni, meni je na skodi riknuo isto tako... Share this post Link to post Share on other sites
Hari_kocka 0 Posted February 14, 2012 Jos samo da skontam kako da to izvadim Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted February 14, 2012 pored njega imas one poklopce..njih izvadis i s prstima onda relej izvadis,ili sa 2 mala srafcigera od gornje i donje strane istodobno pukas prema sebi...stavi krpe ispod srafcigera da se boja ne grebe Share this post Link to post Share on other sites