0
FX75

Zvuk za upaljena svjetala

Recommended Posts

Kod otvorenih vrata, a svjetla su upaljena (auto ugašen), nema upozoravajučeg zvuka/signala da su svjetla ostala upaljena. Radi se o Seat/Ibiza/6L/07` - nije vw, al je u grupaciji.

ili relej iznad osigurača, probaj malo pokucati dolje po tome...

ili ti je jednostavno ta opcija isključena kao meni , ja sam ju isključio zbog Comin/leaving home fukcije da ne bruji svaki puta..

Da li bi kvar mikro prekidaća izazvao samo prestanak zujanja ili još nešto?

Ako je do mikro prekidaća - da li se on može popraviti ili se kupuje novi - i gdje osim u ovlaštenom?

Opcija nije naknadno isključivana - osim ako se sama nije isključila iz nekog razloga.

Gdje se uopće zujalica nalazi?

ako ti je kvar mikroprekidaca, za sobom vuce posljedice tog nezujanja, ne pali se rasvjeta kabine kad otvoris vrata i tako to...

a ako ti je stvarno kvar u njemu, uzet novi je najbolja opcija, negdje tipa chipoteke i slicno, u ovlastenom imas uzet samo bravu u kompletu i nije jeftina, po meni je malo glupo kupovat cijelu bravu samo radi toga al eto...

ako ti je mikro prekidač otišo auto bi ti se stalno zaključavao i otključavao ( barem ja tako mislim ) . a to zujanje ti dolazi iz table....

probaj skinut dolje oplatu sa vrata , te pročistit sve, uzmi si i mali odvijač i malo očisti onu prljavštinu što se nakupi na bravi ( na vratima sa strane )

ako ti je mikro prekidač otišo auto bi ti se stalno zaključavao i otključavao ( barem ja tako mislim ) . a to zujanje ti dolazi iz table....

samo bi se zakljucavao nakon pola minute, jedino ako ima origigi daljinski jer ne prepoznaje kad su vrata otvorena, a kad ne

Edited by toniBW

Problem je (najvjerojatnije) u pregorenon zvučniku (Warning Buzzer - koji daje zvuk za svjetla, žmigavce), a smješten je na/u instrument tabli.

Molio bih da mi netko pogleda u Etki da li postoji taj zvučnik kao zamnjeski dio (za Seat ili VW) ili ću morati tražiti cijelu instrument ploću i skidati zvučnik sa nje.

0