FX75 0 Posted February 15, 2012 Kod otvorenih vrata, a svjetla su upaljena (auto ugašen), nema upozoravajučeg zvuka/signala da su svjetla ostala upaljena. Radi se o Seat/Ibiza/6L/07` - nije vw, al je u grupaciji. Share this post Link to post Share on other sites
alen 0 Posted February 15, 2012 mikroprekidac u vratima ti ne radi Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted February 15, 2012 ili relej iznad osigurača, probaj malo pokucati dolje po tome... Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted February 15, 2012 ili ti je jednostavno ta opcija isključena kao meni , ja sam ju isključio zbog Comin/leaving home fukcije da ne bruji svaki puta.. Share this post Link to post Share on other sites
rango27 0 Posted February 15, 2012 a,možda ti je i zujalica pokvarena Share this post Link to post Share on other sites
FX75 0 Posted February 15, 2012 Da li bi kvar mikro prekidaća izazvao samo prestanak zujanja ili još nešto? Ako je do mikro prekidaća - da li se on može popraviti ili se kupuje novi - i gdje osim u ovlaštenom? Opcija nije naknadno isključivana - osim ako se sama nije isključila iz nekog razloga. Gdje se uopće zujalica nalazi? Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted February 15, 2012 ako ti je kvar mikroprekidaca, za sobom vuce posljedice tog nezujanja, ne pali se rasvjeta kabine kad otvoris vrata i tako to... a ako ti je stvarno kvar u njemu, uzet novi je najbolja opcija, negdje tipa chipoteke i slicno, u ovlastenom imas uzet samo bravu u kompletu i nije jeftina, po meni je malo glupo kupovat cijelu bravu samo radi toga al eto... Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted February 15, 2012 ako ti je mikro prekidač otišo auto bi ti se stalno zaključavao i otključavao ( barem ja tako mislim ) . a to zujanje ti dolazi iz table.... Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted February 15, 2012 probaj skinut dolje oplatu sa vrata , te pročistit sve, uzmi si i mali odvijač i malo očisti onu prljavštinu što se nakupi na bravi ( na vratima sa strane ) Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted February 15, 2012 (edited) ako ti je mikro prekidač otišo auto bi ti se stalno zaključavao i otključavao ( barem ja tako mislim ) . a to zujanje ti dolazi iz table.... samo bi se zakljucavao nakon pola minute, jedino ako ima origigi daljinski jer ne prepoznaje kad su vrata otvorena, a kad ne Edited February 15, 2012 by toniBW Share this post Link to post Share on other sites
FX75 0 Posted February 16, 2012 Problem je (najvjerojatnije) u pregorenon zvučniku (Warning Buzzer - koji daje zvuk za svjetla, žmigavce), a smješten je na/u instrument tabli. Molio bih da mi netko pogleda u Etki da li postoji taj zvučnik kao zamnjeski dio (za Seat ili VW) ili ću morati tražiti cijelu instrument ploću i skidati zvučnik sa nje. Share this post Link to post Share on other sites