0
Šlogi

1.8 20v 125ks

Recommended Posts

Nisam siguran da li se taj motor ugrađivao u vw ali imam neku kombinaciju za A3 sa tim motorom pa me zanima kakvi su motori, pouzdani, potrosaci ulja i benzina. Ako je tko imao i opcenito a3

Imao ja u A4 karavanu i nije nešto, dosta troši kada ga se tišče ali 210 km/h po satu je išao. Po meni 1.8T puno puno bolji izbor.

U principu potrošnja mi nije bitna, samo pouzdanost motora

Prijatelj mi ima taj auto ali ima plin u njemu..potrosnja mu je nekih 7-8l kad ga stedi

nedavno mu je zbog plina vjerojatno i pumpa goriva otisla sto se tice pouzdanosit on samo toci vozi servis nema nikakvih stalnih kvarova da svako malo nesto odlazi

Da se ukljucim u temu i ja imam neku kombinaciju za a4 sa tim 1.8 motorom sa plinom... Jel se isplati to uzimati, kvare li se? Koliko je potrosnja?

Ja ga imam u golfu,i nikad nisam imao nikakvih problema s motorom.....ulja na 10 000 potroši 2dcl,dosta dobro potegne,pa čak i kad je auto pun,i kad klima radi....jedino je malo bučniji,a i potrošnja može biti i do 12 litara po gradu,pogotovo sad kad je zima.....

ali sam se sam sebi nasmijao..

u jednom od topica bilo je pitanje kako ide 1.8 20vT u passata.. za mene to nikako neide, a sada pitanje kako ide atmosfera 1.8 20v, a odgovori kako ide. vuče sa klimom bez.. pun prazan..

ja sam očito izgubi osjećaj za aute koji neidu.. jer taj 1.8 20v neide nikako u a4, passat-u

pouzdan kao ia 1.8T, a troši više od 1.8T

Edited by Beli

Da se ukljucim u temu i ja imam neku kombinaciju za a4 sa tim 1.8 motorom sa plinom... Jel se isplati to uzimati, kvare li se? Koliko je potrosnja?

Da mozda nemamo istu kombinaciju :lol2

Inace je relevantno pitanje jel auto ide i ne. Znaci ne pricamo o 1.8T jer imam kombinaciju za obican 1.8 pa me ne zanimaju bolji ti je ovaj ili onaj motor.

Trenutno imam vectru 2.5 v6 pa naravno da da sve ispod 170ks mi je sporo, sto opet zavisi jer nije isto imati 1.8 u a3 i u passatu

vozio taj motor u passatu, i neznam dali je pouzdan, ali kurcu nejde :D

Ima mi taj motor caca u a4. 250000km nikakvih ulaganja nije bilo, samo redovni servisi. Trosi 10l grad, 8l otvorena cesta!

Vozio taj motor u golfu 4, isto ne znam da li je pouzdan, i stvarno

kurcu nejde :D

Golf 4 tdi sa 110 KS je jurilica za taj auto.

Edited by Divine

Ima frend četvorku sa tim motorom.

Stvarno ga treba držat iznad 4000 da bi imao osjećaj da auto donekle ide, al onda ide

i potrošnja. Teško ispod 10l.

Do 4000 imam osjećaj da ide 2 grada bolje od moje dvice sa 75 KS.

PD 105 ga šije u svemu osim od 0 do 100 uz duplo manje goriva.

0