Speedy-RI 0 Posted February 20, 2012 Evo da otvorim samo topic za report od meet-a, na poslu sam pa budem koju poslije napisao eto pa tko god ima slike neka ih stavi Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted February 20, 2012 imam svakakvih slika al su mi u glavi i prilično su mutne Share this post Link to post Share on other sites
mirac 0 Posted February 20, 2012 imam svakakvih slika al su mi u glavi i prilično su mutne daj nacrtaj pa stavi tu Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted February 20, 2012 jao šta bi to bilo Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted February 20, 2012 ...da kazem koju... Malo smo kasnili na susret al ipak dobri ljudi iz Rijeke su nas odlucili pricekati na grobniku ,hvala vam na tome...slika od auta i tog dijela nemam jer smo samo pozdravili ekipu i gas u pivnicu. Hvala organizatorima na svemu jer je sve bilo na razini i niceg nije manjkalo,ekipa dobra i luda kao i uvijek. Malo kroz pricu na povratku imali smo 3 sata da prokomentiramo susret,zapravo vidim da ste izbacili nepotrebne stvari iz organizacije sto nas napokon priblizava srzi susreta,nazalost to je s godinama preslo u nesto sasvim drugo... ...moram izdvojiti bicinu duju koju sam isto tako brzinski pogledao...jos nije sve slozeno koliko sam vidio al ono sto je napravljeno je savrseno...grba na haubi pokazuje da se ispod krije nesto dobro...koliko cujem biti ce jos bolje ...ove godine imali smo novu suputnicu koja je odusevljena ekipom i samim dogadjajem...sad vise ne putujemo sami ...jedna clanarina vise Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 20, 2012 Prvo da se zahvalim svima koji su dosli u Rijeku i uljepsali ovaj nas maskarani meet da nema vas nebi ni meet bio ovako dobar Drugo da se zahvalim nasem predsjedniku Miru koji nam je jako puno pomogao oko organizacije, nasim sponzorima POL tuningu, RI-mobil, Autoservis Bivio, Autodijelovi Grobnik, Auto dijelovi MORIS, Riječka pivnica, Bubmar d.o.o. nadam se da nisam nikoga zaboravio i naravno puno hvala svim ljudima koji su bili u organizaciji i organizirali ovaj meet Tonči mogli ste vi nju u Rijeci ostaviti nebi se mi žalili Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted February 20, 2012 ...da smo ju ostavili kod vas onda ne bi mogao doci dogodine jer ne bi imao ko platiti gorivo Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 20, 2012 (edited) sta reci... organizacija i ekipa za 10 bez zamjerke slika imam par, ali su mutne malo pa cemo ih zanemariti.. sigurno tonci ima bolje Edited February 20, 2012 by srki Share this post Link to post Share on other sites
Pantic 0 Posted February 20, 2012 ajd ajd, kad će više te slike nego pošto mi je ovo prvi put da sam bio na nekom meet-u moram priznat da je bilo stvarno odlično i bez obzira što nisam mogao doći u nedelju, tako da ću sljedeće godine definitivo opet doć ali sa svojim autom Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted February 20, 2012 tončiiiii istovar.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted February 21, 2012 Sve ostalo je visak...al ako bas hocete onda cu okaciti koju dodatnu Share this post Link to post Share on other sites
high tech 0 Posted February 21, 2012 Mislim dajte malo slikica .........SOLE POGOTOVO...sve u svemu bilo je lijepo i drago mi je da sam vas opet sve skupa vidio :) :X:X:X ...a sada molim slikiceeeeeeeeeeeeeeeeeee.. Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted February 21, 2012 evo da se i ja javim. bilo je odlično ko i uvjek,ekipa za 10, auti za 15 a sreća koja nas spaja za 20 . svaka čast svima koji ste uveličali ovaj mit i najviše hvala onima koji su ostali i nedelju kako bi nas ispratili u povorci. nadam se ove godine da će takvih mitova bit još i više (bez obzira ko organizira) i da ćemo se čim prije družit. p.s. jedino mala zamjerka na mirota i foga, nešto su mi pretihi bili ,dal zbog toga jer su se prejeli ili premalo popili... hvwala još jednom na dolsku svima... :respekt Share this post Link to post Share on other sites
cico 0 Posted February 21, 2012 šta reći, koju poslaku porati... owo mi je prwi KarneVWal meet... mogu reći samo rijeći hwale... Share this post Link to post Share on other sites
marko ri 0 Posted February 21, 2012 odlicno je bilo...:)same pohvale... Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted February 23, 2012 Malo ste škrti sa tim slikama.. Bilo je super, s obzirom da su Istrijani zakazali ovaj put! Došli smo samo Fiki i ja, upoznali neke članove, gledali Bicu(ubicu) kako divlja po Grobniku, malo slinili na Marinovog Editiona.. ...u pivnici se dobro najeli, malo pili(fiki je vozio, a ja tek prebolio gripu) i puno pričali... Mislim da se sole otrijeznio, pa ga malo požurite da uploada te slike!! Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Posted February 26, 2012 Ajde ljudi kad će više te slike? I nek mi netko kaže ako se sjeća kako se zvalo ono piće koje se dijelilo na parkingu, nešto na T? Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted February 26, 2012 nekako fali izljeva ljubavi u ovom reportu Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 26, 2012 Teško je opisat u reportu svu tu ljubav-emocije i nježnost Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted February 26, 2012 na ovo se piće misli... jeftino a dobro... i samo neka netko kaže da su grobničani škrti Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted February 26, 2012 evo i mojih slika kad neće nitko da stavlja... na početku okupljanje na standardnoj lokaciji... naj auto susreta i njegov vlasnik bica bilo je i natjecanja mirotov je auto uvjek bio najprivlačniji natjecanje predsjednik je dobio poklon za rođendan bratsko dokazivanje za najjebača i za kraj pozdrav od SVIH i od mene jer sam ja slikao dao bog da se čim prije vidimo i napijemo.... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 29, 2012 tonci ajde stavljaj svoje slike gore nitko slike ne stavlja Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted February 29, 2012 šta sam ja nitko ,a,a sole,gerbi,tonči.... bilo tko ajde,od toliko slika ništa... Share this post Link to post Share on other sites