Speedy-RI 0 Posted February 29, 2012 btw tek sam sada vidio na prvoj bubijevoj slici ti se vidi kako je lupo ubiti harlekin :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted February 29, 2012 nije nego je fotić kalibriran za normalne boje a ne za žarke :P Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 1, 2012 Tako me tuga obuzme kad vidim kako je malo slika.....................a mene nije bilo da popravim prosjek......... Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 1, 2012 šta sam ja nitko ,a,a sole,gerbi,tonči.... bilo tko ajde,od toliko slika ništa... gerbi je negdje daleko.... Share this post Link to post Share on other sites
high tech 0 Posted March 1, 2012 A realno nisu ni bitne slike nego dobar provod i jos bolja ekipa :) Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 1, 2012 Tako me tuga obuzme kad vidim kako je malo slika.....................a mene nije bilo da popravim prosjek......... Ukratko, zahebo si ekipu :P Share this post Link to post Share on other sites
oliST 0 Posted March 1, 2012 evo ja imam jednu jedinu sliku... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 1, 2012 Ukratko, zahebo si ekipu :P bolje ja vas nego vi mene Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 1, 2012 (edited) bolje ja vas nego vi mene wink_kiss.gif Love ya Evo nešto fotkica... Hvala Sole!! Grobnik: :wub: Edited March 2, 2012 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 2, 2012 Najdraži padež : lokativ Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 2, 2012 :wub: Ali ovaj je brži Moj zelenko Mk III 1,6 Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 2, 2012 (edited) Pa je došlo vrijeme za Riječku pivnicu..... stavio sam samo thumbse pa kliknite za uvećanu fotku Edited March 2, 2012 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 2, 2012 (edited) Edited March 2, 2012 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 2, 2012 (edited) Edited March 2, 2012 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 2, 2012 (edited) EDIT: Imageshack kaze ovo: You have 496 photos stored. Once you hit 500, you'll need to upgrade to a Premium account or you'll only be able to keep 500 of your recent photos. :( Ostalo ih je jos samo 45 fotki... Edited March 2, 2012 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites