matoTDI 0 Posted February 20, 2012 (edited) dobio sam 20m2 armafleks spužve samoljepljive debljine 1cm pa me zanima dali ću stavljanjem te spužve umanjiti buku u kabini?? Edited February 20, 2012 by matoTDI Share this post Link to post Share on other sites
sink.as 2 Posted February 20, 2012 http://www.oldschoolhr.com/forums/archive/...hp/t-17671.html mozda je to odgovor Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted February 20, 2012 ja prije 10 dana postavio armaflex spuzvu po cijelom autu i buka se znatno umanjila... Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted February 20, 2012 (edited) Isto imam vrlo pozitivna iskustva sa armaflexom Ako je utišao stari mercedes dizelaš,onda neznam što neće Edited February 20, 2012 by Galaxy Share this post Link to post Share on other sites
ludara 0 Posted February 20, 2012 ja ju imam postavljenu u svom autu na cijelom podu samo 17mm debljine i malo je predebela bila pa sam morao rezat i kratit zbog tepiha, ti nebi smio imat problema, buka je malo smanjena ne previše jel nisam postavio po cijelom autu al je super preporučam Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted February 20, 2012 gdje nabavljate, koja je cijena za kvadrat od 10mm? Share this post Link to post Share on other sites
daraczg 0 Posted February 20, 2012 hmmm jel zadrzava vodu ona tj. dali upija kao ona orginalna pa trunu podovi Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted February 20, 2012 matoTDI dali imas sliku tog ? trebalo bi mi za krov Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted February 20, 2012 hmmm jel zadrzava vodu ona tj. dali upija kao ona orginalna pa trunu podovi Armaflex nebi smio upijat vodu niti goriti, jedino ako voda dođe između njega i lima (npr. na podu), onda je normalno da će se tu vlaga zadržavati i trunuti Share this post Link to post Share on other sites
daraczg 0 Posted February 20, 2012 Armaflex nebi smio upijat vodu niti goriti, jedino ako voda dođe između njega i lima (npr. na podu), onda je normalno da će se tu vlaga zadržavati i trunuti Hmmm thanks Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted February 20, 2012 (edited) Evo gospodo draga.. Na zadnjoj slici se vidi, pogotovo ovaj bez ambalaze, jer sa ambalazom nisam mogo vrata zatvorit.. Armaflex i sve o njemu, te gdje ga naci.. Edited February 20, 2012 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
matoTDI 0 Posted February 21, 2012 prije pola godine sam stavio između motora i vatrozida i mogu reć da je tiše, al ne nešto puno zato jer sam stavio komad 25x25, sad jedva čekam toplije dane da cijeli auto izoliram Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted February 21, 2012 http://www.mariterm.hr/ContentDetails/34/g...a-mjesta.wshtml ja sam tu kupovo.... Share this post Link to post Share on other sites
gavranovic 20 Posted October 4, 2016 Kako rijesiti zvuk vjetra u kabini pri vecim brzinama? Da li tu zvucnu izolaciju sa godinama treba zamijeniti? Golf 4, 5 vrata Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted October 4, 2016 Promijeni kabinu. Što ti se to čuje pri većim brzinama? Share this post Link to post Share on other sites
gavranovic 20 Posted October 4, 2016 (edited) A vjetar, nije uzas. Al da li se moze kako utisati zvuk. Kad idem 140 cuje se unutra Edited October 4, 2016 by gavranovic Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted October 4, 2016 Moglo bi se odraditi dampiranje ali pitanje je što, vrata, unutra ispod instrument table, pod, nešto treće ili sve od nabrojenog. Da li su ti gumena brtva od vrata sva u redu da nemaš s njima problem pa da stvara te zvukove ali mislim da je to normalno kod te brzine. Share this post Link to post Share on other sites
gavranovic 20 Posted October 4, 2016 Moglo bi se odraditi dampiranje ali pitanje je što, vrata, unutra ispod instrument table, pod, nešto treće ili sve od nabrojenog. Da li su ti gumena brtva od vrata sva u redu da nemaš s njima problem pa da stvara te zvukove ali mislim da je to normalno kod te brzine. Štokovi, normalno je za tu brzinu, ali htio bi smanjiti taj zvuk. Guma oko vrata je dobra :/ Share this post Link to post Share on other sites