1 1
shaggy_precko

Koja žarulja ide

Recommended Posts

ovako...imam u gepeku opciju kao za svijetlo kad otvorim...međutim ta lampica mi malo malo rikne a i slabo se vidi.jedino kada je teški mrak :P

ali imam isto tako još jedan utor za HELLA ( nešto )

dali netko zna dali je to utor za žaruljicu ili samo za ukras :rolleyes:

ako netko zna koja ide lampica neka mi napiše,rado bih i ja imao svijetla u gepeku :P

2d9v3pg.jpg

28kq0ie.jpg

33mr7up.jpg

:respekt :respekt :respekt :respekt

de ju izvadi ako mozes pa uslikaj nj

u tome je problem....nema je...samo je bila tako zatvoreno i to je to...to me zanima dali ide i koja ide u taj utor

koliko je to debelo u promjeru? jel tanje od auto upaljaca?

tesko je skuzit kad je losa slika

u tome je problem....nema je...samo je bila tako zatvoreno i to je to...to me zanima dali ide i koja ide u taj utor

fak <_<

koliko je to debelo u promjeru? jel tanje od auto upaljaca?

tesko je skuzit kad je losa slika

hmmmm...auto upaljač je deblji...u ovo možeš staviti onu žaruljicu od tablice ali je još uska...ima znači lufta i ne može se ukopčati....ali koliko sam skužio takav tip žarulje bi trebao ići unutra,ubodna neka žarulja.probo sam stavit tu od tablice ali pošto je manja jedva sam ju kasnije izvadio :P

ma nemoze ic neka od tablice jer ima neki kontakt na sredini jel, ajd probaj kvaliteno uslikat da se vide kontakti.

ja imam u novijem passatu upaljac, al ak kazes da je tanje pojma nemam, gledao malo po etki za 95 god pa nisam vidio tak nest

Edited by type-r

na poklopcu piše HELLA koliko ja znam taj proizvođač radi svijetla zar ne.unutra ima baš kontakt za tu ubodnu žarulju :ninja: :ninja: :taz: :taz:

daj ti pogledaj prvo kam te žice idu i jel ima uopće struje na njima kad se otvori gepek, jer ako nema badava ti žaruljica(ako to uopće i je za žaruljicu), u etki kolko vidim taj dio ne postoji

Teško mi je procijenit ovako preko slike,al ove žice što idu na taj "neidentificirani" dio mi izgledaju nekako "prejake" kvadrature za napajanje žarulje

nešto moram iskemijat.....kažem,ona što je odma u sredini koja se pali kad otvorim je stvarno slaba.pogledat ću danas,sutra dali ima struje.vidim i ja da je žica malo predebela.za ovo svjetlo u sredini je neka ful tanka :ninja: :ninja:

Gdje se tocno nalazi? Evo slika, pa ti izvucem part number ako hoces.

256v14l.png

vidiš di je ovo 21,22 ...samo je na desnoj strani...uglavno u desnom gornjem kutu je,iza u gepeku samo nije ko na ovoj skici .nego je baš okruglo kučište,tj utor .....i na poklopcu od tog utora piše HELLA

ali imam isto tako još jedan utor za HELLA ( nešto )

dali netko zna dali je to utor za žaruljicu ili samo za ukras :rolleyes:

ako netko zna koja ide lampica neka mi napiše,rado bih i ja imao svijetla u gepeku :P

Taj utor je napajanje za nesto, može biti za neko dodatno svijetlo, signalizacije, frižidera, kojekakvih uređaja na struju ( 12v )

Ja mislim da je u njemu 12V napajanje.

A to što neki imaju neki nemaju, vjerovatno je neka dodatna oprema bila za to...

Meni to izgleda kao "mini" DIN utikač za napajanje uređaja,u principu isto kao obična utičnica za upaljač,al manjih dimenzija.

Definitivno nije grlo za žarulju

od kad sam uzeo auto samo nalazim neku dodatnu opremu =)

iza imam subwoofer i pojačalo :) što znači da moram sad stavit i neki fližider za cugu :)

Mislim da ti to nije grlo za zarulju, jer u gepek idu samo standardne 5W zaruljice. (017 725 2)

Broj 20 na slici ti je prekidac.

Pogledaj sastrane tog hella utikaca jel ima kakvih oznaka, brojeva i sl pa proguglaj malo.

Mislim da ti to nije grlo za zarulju, jer u gepek idu samo standardne 5W zaruljice. (017 725 2)

Broj 20 na slici ti je prekidac.

Pogledaj sastrane tog hella utikaca jel ima kakvih oznaka, brojeva i sl pa proguglaj malo.

Hvala :zivio :zivio

Meni to izgleda kao "mini" DIN utikač za napajanje uređaja,u principu isto kao obična utičnica za upaljač,al manjih dimenzija.

Definitivno nije grlo za žarulju

Upravo to,mala štek doza,ništa za žarulju.

1 1