ma.RI.n 8 Posted February 23, 2012 To je u svakom slucaju super ideja... .......... ako nades takvog idiota koji ce pristat na to ............ uljepšao si mi dan sa ovim postom Share this post Link to post Share on other sites
Gustavo 0 Posted February 24, 2012 Ne znam što ti je tako smiješno, pa za svaku robu se daje garancija, kad kupuješ polovno računalo čovjek ti daje mjesec, dva, tri garancije, kladim se da je to sasvim normalno na zapadu, jedino ako nisi švercer neki pa ti smiješno. Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted February 24, 2012 (edited) Ne znam što ti je tako smiješno, pa za svaku robu se daje garancija, kad kupuješ polovno računalo čovjek ti daje mjesec, dva, tri garancije, kladim se da je to sasvim normalno na zapadu, jedino ako nisi švercer neki pa ti smiješno. Povedes majstora mehanicara grupacije koje uzimas, znaci taj covjek mora bit tata-mata za tu grupaciju, i ponesite dijagnostiku, plati covjeku pivu i cevape da nebude gladan i zedan i da moze racionalnije razmisljat i platis mu neku dnevnicu i to je to.. Ili sam uzimas auto na poznato, od rodaka,prijatelja, informacije o autu imas iz prve ruke, dugogodisnji vlasnik, znas sta je sve radeno i mjenjano na autu.. Treceg nemas, ili imas, ides sam i sta uzmes, uzmes.. Ovo sam gore vec napisao, kako da napravis, ostavi se garancija, nitko ti to nece dat.. Edited February 24, 2012 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted February 24, 2012 Ne znam što ti je tako smiješno, pa za svaku robu se daje garancija, kad kupuješ polovno računalo čovjek ti daje mjesec, dva, tri garancije, kladim se da je to sasvim normalno na zapadu, jedino ako nisi švercer neki pa ti smiješno. Ako želiš garanciju lijepo odi u autokuće ovlaštenih koncesionara za neke marke vozila koje uzimaju 'staro za novo' i oni u pravilu daju garanciju na auto. Čovjek je u Poreču u Renault-u kupio polovni Scenic 1.6 benzinac i nakon mjesec dana mu zaribao, imao je garanciju i vratio auto.. A Marin ti je švercer i to poznati nemoj od njega kupovati auto!! NHF Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 24, 2012 Ne znam što ti je tako smiješno, pa za svaku robu se daje garancija, kad kupuješ polovno računalo čovjek ti daje mjesec, dva, tri garancije, kladim se da je to sasvim normalno na zapadu, jedino ako nisi švercer neki pa ti smiješno. ma pusti racunalo...u njemu 5-6 komponenti ljudi kupuju aute po 10 tisuca eura i nitko ni ne pita za garanciju jer je to glupost pitat i ocekivat. Kupuje se po sistemu viđeno-kupljeno. Na zapadu 12 godina stari auti se prešaju a ne da se daju garancije na njih Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted February 24, 2012 Mario, iako na forumu uvijek imamo kontradiktorna mišljenja, ovaj put se slažem s tobom Share this post Link to post Share on other sites