srki 0 Posted March 23, 2012 polako,cut' cemo se,bit' cemo negdje u stanu u centru... Oke Nemas gdje sator podici u ri, u centru Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted March 23, 2012 Oke Nemas gdje sator podici u ri, u centru hahaha,sta ne citas,u RI smo u stanu,ja pitam za ovaj meeting jel' se moze di Share this post Link to post Share on other sites
BruM 0 Posted March 23, 2012 Ima motel 200m od meetinga... a za sator neznam.. :/ Share this post Link to post Share on other sites
sole_ri 0 Posted March 23, 2012 Ja otpadam, vidimo se neki drugi put... Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 23, 2012 (edited) Da krenemo u 12 sa vrata jadrana? Sto kazete svi ostali i karlovcani isto? Polazak u 12, vrata jadrana: 1. Speedy-RI 2. fiki ?? 3. vwrudi & Silvwia 4. miro ? 5. fog ? Edited March 23, 2012 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted March 23, 2012 ja se javim preko fejsa tebi Rudi ili Speedy-u kad se mi dogovorimo Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 23, 2012 stara mi kenja kad idem na fejs :P Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 23, 2012 Polazak u 12, vrata jadrana: 1. Speedy-RI 2. fiki ?? 3. vwrudi & Silvwia 4. miro ? 5. fog ? mi cemo od jutra kruzat negdje po opatiji, zvrcni samo pola sata prije nego bi krenuli Share this post Link to post Share on other sites
BruM 0 Posted March 25, 2012 (edited) Edited March 25, 2012 by brum-brum-vagen Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 25, 2012 odlično vrijeme i druženje sa ekipom, pozdrav susjedima Share this post Link to post Share on other sites
BruM 0 Posted March 25, 2012 HVALA SVIMA ZA POSJET NA MEET-u..ZAISTA IMATE ODLICNE AUTOMOBILE! NADAM SE DA SE USKORO OPET SRETNEMO Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 25, 2012 svima koji su sudjelovali u organizaciji i u svemu tamo. Kao i uvijek, na svakom eventu bilo je super!! FAVDL Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted March 25, 2012 Svaka cast kompletnoj ekipi na druženju, upoznao sam dosta novih ljudi i vidio neke stare prijatelje i na tome mi je bas drago Nazalost nismo mogli duze ostati i na tome mi je jako žao jer vjerujem da je odlicna partijana bila navecer Vidimo se opet uskoro Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted March 26, 2012 vidim imaju susjedi isto dobrih primjeraka,valjda če se odazvat na 10. VWTS u velikom broju :-) Share this post Link to post Share on other sites