mile1989 0 Posted March 2, 2012 Ako bi mi netko znao reći gdje se mogu nabaviti ove gume u navedenim dimenzijama, amg perfectus (nema), motobox (nema), 4gume (nema), auto antonio (uopće ne nudi prolif 40 -.- ), i da ne nabrajam dalje: marangoni zeta linea 195/40/16 federal 595 evo 195/40/16 Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted March 2, 2012 Ako bi mi netko znao reći gdje se mogu nabaviti ove gume u navedenim dimenzijama, amg perfectus (nema), motobox (nema), 4gume (nema), auto antonio (uopće ne nudi prolif 40 -.- ), i da ne nabrajam dalje: marangoni zeta linea 195/40/16 federal 595 evo 195/40/16 http://www.autogumeshop.com/shop/page/1/t/...r/R16/letne/on/ Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted March 2, 2012 gume.com.hr Marangoni Zeta Linea 195/40 ZR16 80W XL 687.50 Kn Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted March 2, 2012 http://www.autogumeshop.com/shop/page/1/t/...r/R16/letne/on/ procitaj kompletno sve što sam napisao...... Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted March 2, 2012 Jučer sam bio u Gumi servis Tornado i vlasnik mi se pohvalio kako su oni zastupnici za Federal gume, pa mi je pokazivao modele i sjećam se da sam gledao taj 595 model..to je semi-slick koliko se sjećam?? Možeš nazvati i pitati ako imaju tu dimenziju! 052/427-800 Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted March 2, 2012 Jučer sam bio u Gumi servis Tornado i vlasnik mi se pohvalio kako su oni zastupnici za Federal gume, pa mi je pokazivao modele i sjećam se da sam gledao taj 595 model..to je semi-slick koliko se sjećam?? Možeš nazvati i pitati ako imaju tu dimenziju! 052/427-800 NE 595 RS je semi slick, 595 evo je everyday guma Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted March 2, 2012 Jučer sam bio u Gumi servis Tornado i vlasnik mi se pohvalio kako su oni zastupnici za Federal gume, pa mi je pokazivao modele i sjećam se da sam gledao taj 595 model..to je semi-slick koliko se sjećam?? Možeš nazvati i pitati ako imaju tu dimenziju! 052/427-800 zvao pitao, ljudi kažu da 195/40/16 uopće ne dolazi za hrvatsku, wtf? Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted March 2, 2012 zvao pitao, ljudi kažu da 195/40/16 uopće ne dolazi za hrvatsku, wtf? Možda kad uđemo u EU.. LOL A jeb ga, ali sinoć je nešto govorio kako još nije dobio cijeli asortiman.. Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted March 2, 2012 (edited) Hocu i ja da kupim,ali nisam mogao naci...nema ih jos ni u SLO. Rekli su mi da posiljka ljetnih guma stize oko 13. 3 Edited March 2, 2012 by dzinn16v Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted March 2, 2012 molydon ima federal u ponudi i oni su zastupnici za tu gumu ,pa posalji upit Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted March 2, 2012 molydon ima federal u ponudi i oni su zastupnici za tu gumu ,pa posalji upit trenutno nemaju ništa svi oni više manje oko polovice trećeg mjeseca nabavljaju ljetne, što kažeš poslat ću da vidim kad dolaze i koliko bi me ogulili Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted March 2, 2012 Marangoni ni pod razno.. To su talijanske protektirane gume.. Kupio ih nove, nakon par dana na pjesackom po suhom auto mi proklizio, sva sreca nije covjek izasao jos na cestu.. Na kraju su nakon par dana fasovale na rotoru nakon desetak krugova sa cca 100kmh.. Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted March 2, 2012 Marangoni ni pod razno.. To su talijanske protektirane gume.. Kupio ih nove, nakon par dana na pjesackom po suhom auto mi proklizio, sva sreca nije covjek izasao jos na cestu.. Na kraju su nakon par dana fasovale na rotoru nakon desetak krugova sa cca 100kmh.. A federalke? našao sam po netu da imaju dosta dobru reputaciju i da su best buy s obzirom da bi se dale nabaviti već za 700kn? Nisam za marangoni znao da su protektirane, protektice sam imao ove naše i mislim da se više nebi smjela ista greška ponovit, hvala ti za ovu informaciju Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 2, 2012 http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl tu si vidi e ali ja sam na primjer vidio na toj stranici 205/40 r16 i dođem tu kod jednog lokalnog vulkanizera u pozegi i pitam ga za te dimenzije kaze covjek, pa to ne postoji.... ja mu kazem da sam vidio na stranici gume hr da ima tih dimenzija i on ih nazove, i kazu mu da nema te dimenzije uopce u ponudi, a tu ih nude na stranici...i ko je sad tu lud Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted March 2, 2012 http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl tu si vidi e ali ja sam na primjer vidio na toj stranici 205/40 r16 i dođem tu kod jednog lokalnog vulkanizera u pozegi i pitam ga za te dimenzije kaze covjek, pa to ne postoji.... ja mu kazem da sam vidio na stranici gume hr da ima tih dimenzija i on ih nazove, i kazu mu da nema te dimenzije uopce u ponudi, a tu ih nude na stranici...i ko je sad tu lud same shit... ja sam danas zvao na ovaj broj što je Gold postao, lik kaže da te gume on nema nigdje u cjeniku da to u hr. ni ne dolazi... vidjet ćemo sad svi govore da im roba dolazi od 10og do 15og pa što bude razbarat Share this post Link to post Share on other sites