0
Jandro

Suvozaceva vrata se objesila??

Recommended Posts

preko noci prakticki.... nitko se nije vjesao na njih, tj. nitko ni nije ni puno ulazio, pant nije pukao, nemaju lufta ni mrvicu i prilikom zatvaranja osjeti se metalni zvuk, nadignu se za 3-4mm i onda zatvore?? kad se zatvore svi luftovi kak treba, nigdje nist nezijava

isto kao i dok je auto na dizalici pa se ide otvorit zatvorit vrata

sta se to moglo desit??

puko mozda auto tam gdje je spajan iz dva komada :D

preko noci prakticki.... nitko se nije vjesao na njih, tj. nitko ni nije ni puno ulazio, pant nije pukao, nemaju lufta ni mrvicu i prilikom zatvaranja osjeti se metalni zvuk, nadignu se za 3-4mm i onda zatvore?? kad se zatvore svi luftovi kak treba, nigdje nist nezijava

sta se to moglo desit??

puko mozda auto tam gdje je spajan iz dva komada :D

Ma nemoguce... http://www.youtube.com/watch?v=Yc4P6VdIPRE

Hihihi...

Da ne otvaram novu temu... I meni blago vise na ventu... Ima li rjesenja?

Edited by Kublach

meni je pukao štift nutra u pantu,i vrata su baš pala,i neda se vidjet na oko ,nema što drugo biti pretpostavljam

ovaj po dužini

Picture009.jpg

Edited by tihca

meni je pukao štift nutra u pantu,i vrata su baš pala,i neda se vidjet na oko ,nema što drugo biti pretpostavljam

ovaj po dužini

Picture009.jpg

Nemrdaju vrata ni trunke dok ih cukam gore dolje

frend mi ima ford focus 2007 godina i isto mu se vrata objesila, ode covjek u servis i majstor otvori vrata i uhvati ih rukama i pocne ih "savijati" prema gore 2-3 puta ih potegne silom gore i sad sve super, vrata ne vise...ne kazem da vi trebate tako(a mozda se to i radi tako) ali eto kako se to radi u ovlastenom ford servisu

otpustite gornji vijak na pantu, podignete i zašarafite, ili ih na silu par puta cuknete gore i rijeseno

Guest dyskolia

ne znam kako izgleda tvoj pant ali na trojci ima matica, kljuc 5 ako se ne varam, pa to stegnes, to se meni bilo otpustilo pa su vrata spadala za 20mm i morao sam zadici vrata da bih zatvorio. nakon stezanja sve ok. vijak se nalazi odmah na pantu, zasticen je gumenim cepom na neim verzijama.

A budem onda probao malo otpustiti i cuknuti. Jel sam probao cuknut na silu par puta gore dok je zategnuto, al 0 bodova... Jebena su ta vrata na autima s 3 vratima jel su ogromna

I jesi sredio?

Hoces reci da ti se na dizalici teze otvaraju/zatvaraju vrata? Kod mene sve normalno dok je na dizalici...

Auto dignut kod samo jednog kotaca. Isto kad sam stao jednom tak da je jedan kotac bio u zraku sve normalno.

je rijeseno

autolimar rijesio u dvije minute... bio saraf jedan malo popustio

0