Jandro 0 Posted March 6, 2012 preko noci prakticki.... nitko se nije vjesao na njih, tj. nitko ni nije ni puno ulazio, pant nije pukao, nemaju lufta ni mrvicu i prilikom zatvaranja osjeti se metalni zvuk, nadignu se za 3-4mm i onda zatvore?? kad se zatvore svi luftovi kak treba, nigdje nist nezijava isto kao i dok je auto na dizalici pa se ide otvorit zatvorit vrata sta se to moglo desit?? puko mozda auto tam gdje je spajan iz dva komada Share this post Link to post Share on other sites
Kublach 0 Posted March 6, 2012 (edited) preko noci prakticki.... nitko se nije vjesao na njih, tj. nitko ni nije ni puno ulazio, pant nije pukao, nemaju lufta ni mrvicu i prilikom zatvaranja osjeti se metalni zvuk, nadignu se za 3-4mm i onda zatvore?? kad se zatvore svi luftovi kak treba, nigdje nist nezijava isto kao i dok je auto na dizalici pa se ide otvorit zatvorit vrata sta se to moglo desit?? puko mozda auto tam gdje je spajan iz dva komada Ma nemoguce... http://www.youtube.com/watch?v=Yc4P6VdIPRE Hihihi... Da ne otvaram novu temu... I meni blago vise na ventu... Ima li rjesenja? Edited March 6, 2012 by Kublach Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted March 6, 2012 (edited) meni je pukao štift nutra u pantu,i vrata su baš pala,i neda se vidjet na oko ,nema što drugo biti pretpostavljam ovaj po dužini Edited March 6, 2012 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted March 6, 2012 meni je pukao štift nutra u pantu,i vrata su baš pala,i neda se vidjet na oko ,nema što drugo biti pretpostavljam ovaj po dužini Nemrdaju vrata ni trunke dok ih cukam gore dolje Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 6, 2012 frend mi ima ford focus 2007 godina i isto mu se vrata objesila, ode covjek u servis i majstor otvori vrata i uhvati ih rukama i pocne ih "savijati" prema gore 2-3 puta ih potegne silom gore i sad sve super, vrata ne vise...ne kazem da vi trebate tako(a mozda se to i radi tako) ali eto kako se to radi u ovlastenom ford servisu Share this post Link to post Share on other sites
Stjepannn 0 Posted March 6, 2012 otpustite gornji vijak na pantu, podignete i zašarafite, ili ih na silu par puta cuknete gore i rijeseno Share this post Link to post Share on other sites
Guest dyskolia Posted March 6, 2012 ne znam kako izgleda tvoj pant ali na trojci ima matica, kljuc 5 ako se ne varam, pa to stegnes, to se meni bilo otpustilo pa su vrata spadala za 20mm i morao sam zadici vrata da bih zatvorio. nakon stezanja sve ok. vijak se nalazi odmah na pantu, zasticen je gumenim cepom na neim verzijama. Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted March 6, 2012 A budem onda probao malo otpustiti i cuknuti. Jel sam probao cuknut na silu par puta gore dok je zategnuto, al 0 bodova... Jebena su ta vrata na autima s 3 vratima jel su ogromna Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted May 2, 2012 isto kao i dok je auto na dizalici pa se ide otvorit zatvorit vrata I jesi sredio? Hoces reci da ti se na dizalici teze otvaraju/zatvaraju vrata? Kod mene sve normalno dok je na dizalici... Auto dignut kod samo jednog kotaca. Isto kad sam stao jednom tak da je jedan kotac bio u zraku sve normalno. Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted May 4, 2012 je rijeseno autolimar rijesio u dvije minute... bio saraf jedan malo popustio Share this post Link to post Share on other sites