rale 0 Posted March 8, 2012 Zadnja desna gevinda mi propisala ulje kad sam danas gledao. gevinde su supersport ima li neko da prodaje ulozak gevinde ili oba zadnja ? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted March 8, 2012 Zadnja desna gevinda mi propisala ulje kad sam danas gledao. gevinde su supersport ima li neko da prodaje ulozak gevinde ili oba zadnja ?rastavi ju pa ju moras izmjeriti... ..deljinu i duzinu Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted March 8, 2012 Imas na pik-u te supersport gewinde polovne za 100E Bolje ti je i to nego reparirat jednu Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted March 8, 2012 Imas na pik-u te supersport gewinde polovne za 100E Bolje ti je i to nego reparirat jednu Pa ABV Škrljevo reparira za 100kn po komadu...Pa reparira obje da budu podjednake za 200kn+poštarina.. Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted March 8, 2012 Imas na pik-u te supersport gewinde polovne za 100E Bolje ti je i to nego reparirat jednu one gewinde mi izgledaju ka da su produljivane zadnje...cini mi se da se vide varovi Share this post Link to post Share on other sites
knez 0 Posted March 8, 2012 ili jednostavno rastavis sam tu svoju ili rastavis obe i kupis orginal golfove amortizere marke kakve vec hoces i odrezes sta ti smeta i ubacis u gewingu,tako ja sebi radim otkad ih imam... Share this post Link to post Share on other sites
Bolc 0 Posted March 8, 2012 Pa ABV Škrljevo reparira za 100kn po komadu...Pa reparira obje da budu podjednake za 200kn+poštarina.. +1 Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted March 8, 2012 ili jednostavno rastavis sam tu svoju ili rastavis obe i kupis orginal golfove amortizere marke kakve vec hoces i odrezes sta ti smeta i ubacis u gewingu,tako ja sebi radim otkad ih imam... jel u njih pasu zadnji ulosci amortizera od golfa 2-3? Share this post Link to post Share on other sites
knez 0 Posted March 9, 2012 meni su odgovarale za KW gewinde hoce li tebi to moras sam vidjeti.. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted March 9, 2012 rastavi ju pa ju moras izmjeriti... ..deljinu i duzinu Share this post Link to post Share on other sites