rale 0 Posted March 8, 2012 Zadnja desna gevinda mi propisala ulje kad sam danas gledao. gevinde su supersport ima li neko da prodaje ulozak gevinde ili oba zadnja ? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted March 8, 2012 rale said: Zadnja desna gevinda mi propisala ulje kad sam danas gledao. gevinde su supersport ima li neko da prodaje ulozak gevinde ili oba zadnja ?rastavi ju pa ju moras izmjeriti... ..deljinu i duzinu Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted March 8, 2012 Imas na pik-u te supersport gewinde polovne za 100E Bolje ti je i to nego reparirat jednu Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted March 8, 2012 dzinn16v said: Imas na pik-u te supersport gewinde polovne za 100E Bolje ti je i to nego reparirat jednu Pa ABV Škrljevo reparira za 100kn po komadu...Pa reparira obje da budu podjednake za 200kn+poštarina.. Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted March 8, 2012 dzinn16v said: Imas na pik-u te supersport gewinde polovne za 100E Bolje ti je i to nego reparirat jednu one gewinde mi izgledaju ka da su produljivane zadnje...cini mi se da se vide varovi Share this post Link to post Share on other sites
knez 0 Posted March 8, 2012 ili jednostavno rastavis sam tu svoju ili rastavis obe i kupis orginal golfove amortizere marke kakve vec hoces i odrezes sta ti smeta i ubacis u gewingu,tako ja sebi radim otkad ih imam... Share this post Link to post Share on other sites
Bolc 0 Posted March 8, 2012 Roki said: Pa ABV Škrljevo reparira za 100kn po komadu...Pa reparira obje da budu podjednake za 200kn+poštarina.. +1 Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted March 8, 2012 knez said: ili jednostavno rastavis sam tu svoju ili rastavis obe i kupis orginal golfove amortizere marke kakve vec hoces i odrezes sta ti smeta i ubacis u gewingu,tako ja sebi radim otkad ih imam... jel u njih pasu zadnji ulosci amortizera od golfa 2-3? Share this post Link to post Share on other sites
knez 0 Posted March 9, 2012 meni su odgovarale za KW gewinde hoce li tebi to moras sam vidjeti.. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted March 9, 2012 TROJKA said: rastavi ju pa ju moras izmjeriti... ..deljinu i duzinu Share this post Link to post Share on other sites