Peki 0 Posted April 16, 2012 http://www.njuskalo.hr/alu-felge/bbs-crven...e-oglas-4665151 ako nekog zanima 300kn za 4 naljepnice koje netko za 50kn-100kn isprinta? Kaj si ti na glavu pao? Radje se javite zizu sa foruma ili ovima koji se bave naljepnicama. Share this post Link to post Share on other sites
Hrce991 0 Posted April 16, 2012 nisam ni citao sve postove ranije tako da ni ne znam kako se krecu cijene. ako ima jeftinije rjesenje zasto ne Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted April 16, 2012 Treba uživo vidjet kak je kvalitetno. Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted April 16, 2012 Ja sam naručio za svog šogora u firmi 3d studio znakove za Volvo i došle su 40 kn sva 4 komada. Naljepnice su gumirane. Share this post Link to post Share on other sites
picek 0 Posted October 30, 2012 evo ti jedan link pa pogledaj ako nades ono kaj te zanima http://www.ioffer.com/si/BBS%2052mm%20Stic...mp;source=eieva Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted October 30, 2012 Super stranica, hvala kolega Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 24, 2014 Danas sam bio u AMOC-u trenutno imaju samo carbon look čepove sa srebrnim slovima,nije mi to to,pošto su crveni sa zlatnim slovima extra skupi,ostaje mi da nađem ovakve iste može netko pomoć s nekom preporukom na e-bayu (link samo) da bude cijena nekih 50€,ako ima i da šalju za HR,nisam tako vješt s ebayom,dakle mora bit polished i 80mm inače u AMOCU su ovi 80kn komad,a neznaju kad če doći novi,a ako mi ide naručit onda više nije jedan čep 80kn nego 150kn Share this post Link to post Share on other sites
Roki VG 0 Posted June 24, 2014 Ovo mi je izbacilo za 80 mm čepove.slabo ima srebrnih,a i nisu baš povoljni http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=bbs++80+mm&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xbbs+cap+80+mm&_nkw=bbs+cap+80+mm&_sacat=0 Share this post Link to post Share on other sites
Marcco 0 Posted June 24, 2014 http://www.ebay.com/itm/BBS-Wheels-Chrome-Custom-Wheel-Center-Cap-Caps-1-09-24-486-/291173657994?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item43cb4d6d8a&vxp=mtr Je da su korištene, ali izgledaju dosta ok, prodavač ima 99,6% positivan feedback, ali ne piše promjer, e sad, ako te zanima možeš kontaktirat sa prodavačem Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted June 24, 2014 Iz USA se ne isplati naručivati jer dolazi na carinu,mora se račun priložiti,komplikacije.... Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted June 24, 2014 to je samo jedan cep, a ne cijeli set Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted June 24, 2014 (edited) Danas sam bio u AMOC-u trenutno imaju samo carbon look čepove sa srebrnim slovima,nije mi to to,pošto su crveni sa zlatnim slovima extra skupi,ostaje mi da nađem ovakve iste može netko pomoć s nekom preporukom na e-bayu (link samo) da bude cijena nekih 50€,ako ima i da šalju za HR,nisam tako vješt s ebayom,dakle mora bit polished i 80mm inače u AMOCU su ovi 80kn komad,a neznaju kad če doći novi,a ako mi ide naručit onda više nije jedan čep 80kn nego 150kn Nisam čitao otpočetka, rekao bi ti ja da nemaju više.. jer su zadnja 4 kod mene Jedva čovjek našao 4 komada tam dole u ladici, nisam disao tih par min Edit: moji su manji brijem, al uglavnom ni ove moje dimenzije nema više Edited June 24, 2014 by vr-turbo Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 24, 2014 tvoji su 60mm pretpostavljam Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted June 24, 2014 Tihca, a u amocu imaju 70-71 mm Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted June 24, 2014 Volio bih da imam dobre vijesti za tebe, ja sam izludio dok ih nisam pronašao kontaktirao sam sve od Njemačke do USA i jedan komad tamo je 15$ a shipping je mislim bio 150$, pogotovo ove od 80mm je teško naći. Na kraju je izletio jedan set na ebay i na uskrs ujutro sam bidao Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 24, 2014 (edited) zadovoljili bi mene i crveni al cijena je koda je ono unutra pravo zlato u amocu su 80mm,carbon look,i ne svidjaju mi se... moram pratit ebay.de onda Pero kolko te izašao taj set na kraju,novi ili rabljeni? ti imaš RS II? Edited June 24, 2014 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted June 24, 2014 Rabljeni u super stanju negdje oko 60€ sa poštarinom, i da to sam kupio za RS II Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 25, 2014 Jel bi se moglo u ovlaštenom servisu naručit?samo pitanje koliko bi to koštalo... BBS Germany 09.24.410 (kat. broj.) to mi treba Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 25, 2014 imas u ovlastenom sa VW znakom Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted July 2, 2014 (edited) ok mi je taj sa znakom,ali više mi se svidjaju ta 3 slova nema ih uopće trenutno ovakvih kakve tražim.... koja opcija vam se više svidja?....pitam jer mi trenutno samo druga opcija moguća 1. 2. Edited July 2, 2014 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
tutwagen 0 Posted July 7, 2014 isti problem imam,trazio sam najprije po ebay-u crevene pa kad sam vidio cifre 150-350eur za set ohladio sam se odmah,ali sad mogu doc i bilo koji sa BBS logom da skinem ove VW fi 80mm Share this post Link to post Share on other sites