mile1989 0 Posted March 18, 2012 jel itko imao nešto od navedenih, od audiovox-a najvjerovatnije ništa, tako da razmišljam što kupiti, hoću 2 din opet (i ni slučajno više "divljeg" imena) video mi više ne igra ulogu i onako ga gledam jednom u pola godine... zasad mi za oko zapeli : kenwood, alpine i JVC alpine i kenwood su tu negdje cijenom, gledam ujedno da mi se i bolje uklopi u auto, kenwood može mijenjat boje osvjetljenja alpine ima plavo-crveno osvjetljenje a za JVC nisam siguran (al mi se čini da sam po google-u našao par slika s različitim bojama osvjetljenja) Share this post Link to post Share on other sites
Pantic 0 Posted March 18, 2012 ako ćeš spajat više od 1-og pojačala onda kenwood jer ima 2 RCA izlaza dok ovi drugi po 1, inače ja bi si uzimao alpine i nekao mi više odgovara njegovo plavo-crveno osvjetljenje Share this post Link to post Share on other sites
..:cic-VT:.. 0 Posted April 3, 2012 Ja sam imao i sva tri prilike slušat,i najbole mi se svidio alpine... lp Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted May 2, 2012 poslušao savjet, kupio alpine nije 203ri nego još bolji i noviji 235bt, kvaliteta zvuka, zasad najbolje što sad imao u autu, kad se sve tipke stave u crvenu boju izgleda kao da je OEM, možda nema display od 7" al ima puno zanimljivih opcija koje mi više koriste od videa, equalizer ima 10 puta opširniji nego neki klasični aftermarketi, ukratko prezadovoljan sam.... lp Share this post Link to post Share on other sites
..:cic-VT:.. 0 Posted May 2, 2012 drago mi je baš,ugodno slušanje lp Share this post Link to post Share on other sites