0
DishaNo1

Zatamljeni prednji farovi

Recommended Posts

Ovako, zanima me jel policija moze sta "napisat" sto imam prednje potamljene farove, znaci ofarbani su transparentnim spreom, stavio sam night vision zarulje i svijetlost je jednaka kao sto je bila i kad su farovi bili "clear"?

da vidite kao to izgleda

http://s1262.photobucket.com/albums/ii618/...154340257_n.jpg

Edited by DishaNo1

Naravno da ti može, ako naletiš na "revnog" policajca, tablice dole i pravac izvanredni tehnički, mislim da njih nebi zanimalo što veliš da je intenzitet svjetlosti isti

Može te zajebavat i kad si 100 % ispravan a kamoli ovako.Nosi sasobom razrijedjivać i krpu...

dobro sto se tablica tice, ni ja ni dragi Bog ih ne moze skinut sa auta :)

al ak je to za izvandredni tehnicki, ne preostaje nista drugo nego ujutro krpa i razređivac...

hvala decki na brzom odgovoru ;):respekt

doso sam na ideu jer sam na ebayu naso takve lampe, tipa serijala jednokomorni, ali ono totalno smoked, pa reko da probam to napravit, to je bilo samo proba nista vise...

i tak ti murjaka libo racku što si ti zakeljio tablicu, skinut je moraš! makar potrgo pol branika

postoji folija koja je bas za zatamljivanje prednjih farova. kosta oko pola metra x 30cm 100 kn. dovoljno za 2 fara.

i manje zatamni nego na ovoj slici koju si pustio, pa izgleda bas kao GT iliti GTA farovi, te bi s tim bilo svakako manje problema, nego s transparentnim sprejom.

da znam da bi je moro skinut :S

a ovo za foliju, vec sam si razmisljo, al kak decki kazu da seru sto je zatamljeno, znaci nije problem u foliji ili spreu, nego to sto je zatamljeno.. tak da :/

neznam, cini mi se, al nisam siguran, imaju valjda za golfa mk3 neki serijala dvokomorni malo smoked?? varam se ili ima?

ako ti bas srce tuce za zatamljivanjem rastavit far, i zalijepit foliju iznutra. tada ti ne moze nista jer nema traga da si ti to sam napravio nego bi tako bilo orginal. druga stvar je, vidim kod tebe golf III i mislim da kod njega staklo fara iznutra nije glatko pa postavljenje folije nije moguće. tek na euro 3 farovima bi se to dalo napraviti, tko si da truda.

neznam dali postoje u serijali tamniji farovi za golf 3. recimo alfa 156 ima normalne, ali GTA model ima tamnije. pa si ekipa nabavlja GTA farove bas da dobiju taj efekat koji ti hoces.

a jednostavno otvorit far i obojit iznutra sve osim reflektora u mat/sjajnu crnu?

btw ja sam si baš juće naručio tu foliju za zatamnjivanje, planirano za stopove, ali i farova za probu :)

Edited by Chipsy

gledao sam kod TROJKE, cini mi se, kako je on radio kad je farbo one vento farove, sve jasno, otvaranje, ljepljenje, skidanje trake, ali kako ga "zadihtat" da mi ne ulazi voda, tj. da se ne rosi?

gledao sam kod TROJKE, cini mi se, kako je on radio kad je farbo one vento farove, sve jasno, otvaranje, ljepljenje, skidanje trake, ali kako ga "zadihtat" da mi ne ulazi voda, tj. da se ne rosi?

Silikon. Samo naneseš po cjelom spoju kak spada.

Edited by Chipsy

ok, hvala Chipsy ;)

to cu morat uhvatit kad mi auto ne bude trebao jedno 2 dana, jer ga vozim svakodnevno, a moram ostavit farove bar jedan dan da se silikon stisne...

ljepilo za šajbe , nema šanse da vlaga uđe

Dali kad ti murjak kaze da odes na tehnicki.Dali mozes birat di ces otic ili kako?

Voziš za njim u najbliži STP!

Dali kad ti murjak kaze da odes na tehnicki.Dali mozes birat di ces otic ili kako?

pa valjda najbliži u tom trenu

Dihtmasa....crna po mogucnosti :palacg

ni ja

logika

otpelješ se doma!i ti odlučuješ na koji tehnički češ ić!da skidaju tablice zbog farova,ako nemaš zadnju klupu,ako si pretjerano spušten,zgob col 2 veće felge!

a ako te mazne presretač nema ni priče. . .

hvala trojka, sreca sto je nedjelja pa nisam odletio po "silikon, ljepilo za sajbe i tako", ako ti kazes da je diht masa dobra, drzi staklo i ne propusta vodu, onda ce tako i bit :) vjerujem iskustvu ;):respekt

joj da skidaju table i salju na vandredni teh zbog col vecih felgi, ne vjerujem bas, jer ima bar po bjelovaru sigurno 30 auta koji imaju i do 2" vece felge od propisanih i upisanih u knjizicu... tako da..

hvala trojka, sreca sto je nedjelja pa nisam odletio po "silikon, ljepilo za sajbe i tako", ako ti kazes da je diht masa dobra, drzi staklo i ne propusta vodu, onda ce tako i bit :) vjerujem iskustvu ;):respekt

joj da skidaju table i salju na vandredni teh zbog col vecih felgi, ne vjerujem bas, jer ima bar po bjelovaru sigurno 30 auta koji imaju i do 2" vece felge od propisanih i upisanih u knjizicu... tako da..

ne moj upisat pa češ vidjet. . .

0