greg 0 Posted March 19, 2012 Potpis I još se dođi malo po Zagrebu provozat Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted March 19, 2012 (edited) Moji su obojeni unutra, sve kaj nije bitno za bacanje snopa svjetlosti je u mat crnom.. Lijepio sam s nekim silikonom... i ništa ne pušta.. http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=54288 ima tu negdje slika... Edited March 19, 2012 by vr-turbo Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 19, 2012 postoji folija koja je bas za zatamljivanje prednjih farova. kosta oko pola metra x 30cm 100 kn. dovoljno za 2 fara. i manje zatamni nego na ovoj slici koju si pustio, pa izgleda bas kao GT iliti GTA farovi, te bi s tim bilo svakako manje problema, nego s transparentnim sprejom. Folija 0 bodova, uezo ja sa e-baya i super izgleda, ali svjetlo rasipa, npr. nema one crte od lece na zidu nego samo mutna fleka svjetlosti na zidu..tak da nista od toga Najbolje rastaviti i obojat iznutra Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted March 19, 2012 Folija 0 bodova, uezo ja sa e-baya i super izgleda, ali svjetlo rasipa, npr. nema one crte od lece na zidu nego samo mutna fleka svjetlosti na zidu..tak da nista od toga Najbolje rastaviti i obojat iznutra bila je kao mat.. da nije bila onako ko zmijska koza mislim da bi bilo ok Share this post Link to post Share on other sites
DishaNo1 0 Posted March 19, 2012 vr-turbo, da te pitam, vidim da imas ledice plave po cijelom autu ko i ja, znaci svi prekidaci, ventilacija, tacho, ipaljac, su mi u plavom, al me hebe onaj prekidac svjetala, sve me strah ga rastavit, gledo sam kod onog ck222 i na blautacho kak su radili, al neznam bas da se usudim, pa da te pitam jesi ti to radio i jel zahebano? i ako jesi, kak si skido onu šugavu zelenu? cito sam kod lika nekog tu na forumu da je skido i sa acetonom i sa razređivacem, al je sjebo 2 kucista prekidaca, pa me zanima kako si ti to radio? Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted March 19, 2012 Ovo oko ventilacije sam radio još prije i nisam to dobro napravio, morat ću kad nađem vremena popravit to i lijepo napravit.. A prekidač za svjetla sam rastavio i kemijao nešto al nisam složio... Zeznuto je dosta, trenutno mi je prekidač u polu slomljenom stanju pa niš ni ne radim, kad kupim drugog pokušat ću njega složit i javit kak sam radio.. Share this post Link to post Share on other sites
DishaNo1 0 Posted March 19, 2012 e hvala ti VR! ja sam slago ovo oko ventilacije, jebo se sa onim "paukom" koji "kao" prenosi svijetlost, dodavo jos po 2 ledice na svaku stranu, cuda radio i nikako dobit u sva tri kruga lijepu i jednaku svijetlost i nikako doc na ideu sta napravit, pa sam lijepo izvadio pauk taj, ostavio ledicu sa 5 smd led dioda na njoj (T10) u sredini (jer ona jako lijepo osvijetli sredisnji krug) i na lijevi i desni krug sa nutarnje strane naravno, oko svakog sam omoto po jednu plavu led trakicu (24 led) i poljepio na 4 mjesta svaku sa pistoljem onim za vrucu plastiku i sad to svijetli kak treba http://s1262.photobucket.com/albums/ii618/...lasma-dials.jpg Share this post Link to post Share on other sites
fijo 0 Posted March 20, 2012 e hvala ti VR! ja sam slago ovo oko ventilacije, jebo se sa onim "paukom" koji "kao" prenosi svijetlost, dodavo jos po 2 ledice na svaku stranu, cuda radio i nikako dobit u sva tri kruga lijepu i jednaku svijetlost i nikako doc na ideu sta napravit, pa sam lijepo izvadio pauk taj, ostavio ledicu sa 5 smd led dioda na njoj (T10) u sredini (jer ona jako lijepo osvijetli sredisnji krug) i na lijevi i desni krug sa nutarnje strane naravno, oko svakog sam omoto po jednu plavu led trakicu (24 led) i poljepio na 4 mjesta svaku sa pistoljem onim za vrucu plastiku i sad to svijetli kak treba http://s1262.photobucket.com/albums/ii618/...lasma-dials.jpg ovo ti je lijepo ispalo, samo ja bi još stavil u ove "kotače" 3 s kojima štelaš brzinu, toplo-hladno i smjer puhanja isto ledice neke, da svijetle ove crtice, puno ljepše bi bilo Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted March 20, 2012 otpelješ se doma!i ti odlučuješ na koji tehnički češ ić!da skidaju tablice zbog farova,ako nemaš zadnju klupu,ako si pretjerano spušten,zgob col 2 veće felge! a ako te mazne presretač nema ni priče. . . ? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 20, 2012 ? Zadnji sicevi su 100% u pitanju i zaista,bez njih nema tehničkog ukoliko je auto normalno registriran za 5 osoba Share this post Link to post Share on other sites
DishaNo1 0 Posted March 20, 2012 ovo ti je lijepo ispalo, samo ja bi još stavil u ove "kotače" 3 s kojima štelaš brzinu, toplo-hladno i smjer puhanja isto ledice neke, da svijetle ove crtice, puno ljepše bi bilo fijo, kao prvo hvala, drugo, metnuo bih i ja, al mogucnosti boja su ogranicene na ZELENU, jer je plastika kroz koju prolazi svjetlost do tih "crtica" u onoj šugavoj zelenoj boji... tak da jedino da se bacim u izradu tih provoditelja svijetlosti, al zajebano je to cak i od plexia izrezat tak zavinuto kak mora bit da pase u utore... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted March 20, 2012 Zadnji sicevi su 100% u pitanju i zaista,bez njih nema tehničkog ukoliko je auto normalno registriran za 5 osoba Tako je, ja znam jednog čovjeka koji ima ladu Njivu za lov, izvadio je zadnje siceve da mu stanu boksevi za peseke, došo na tehnički bez zadnje klupe i ovaj ga rušio jer je nije imo, ošo doma zmontiro je i prošo iz prve... Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted March 20, 2012 Pa to presmješno, ja bio prošli mjesec na tehničkom bez zadnjeg sica i nije nitko ni pitao za njega, nemam ga već skoro godinu dana. Policajac me jedamput zaustavio i nisam imao zadnji sic, tepihe, tapacirunge, znači goli lim i samo prednji sicevi i pita gdje je, ja velim na tapaciranju i to je bilo to. A tako sam se vozio više od pol godine. Share this post Link to post Share on other sites
fijo 0 Posted March 20, 2012 fijo, kao prvo hvala, drugo, metnuo bih i ja, al mogucnosti boja su ogranicene na ZELENU, jer je plastika kroz koju prolazi svjetlost do tih "crtica" u onoj šugavoj zelenoj boji... tak da jedino da se bacim u izradu tih provoditelja svijetlosti, al zajebano je to cak i od plexia izrezat tak zavinuto kak mora bit da pase u utore... to ti ne treba, tj, samo onaj dio koji vidiš vani bijele boje kaj je, njega odrežeš, i zaliješ plastikom, i staviš ledicu običnu, 3 ili 5 mm, i nju zaliješ, i to ti je to..samo malo pripaziš da ne zaliješ previše s plastikom tak da možeš natrag nataknuti kotač nazad, jer su mu oni ko nosači onak prema sredini..znaš i sam kak izgleda, ak si napravil krugove, tak da ti ni ovo nije problem..iskopam negdje slike pa ti pošaljem kak se dela ak hoćeš.. Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted March 20, 2012 Pa to presmješno, ja bio prošli mjesec na tehničkom bez zadnjeg sica i nije nitko ni pitao za njega, nemam ga već skoro godinu dana. Policajac me jedamput zaustavio i nisam imao zadnji sic, tepihe, tapacirunge, znači goli lim i samo prednji sicevi i pita gdje je, ja velim na tapaciranju i to je bilo to. A tako sam se vozio više od pol godine.Nemam ga ni ja nekih godinu dana,samo me jednom pitali di je zadnja klupa,slusam jel zuji prejako pumpa goriva aha ok vozi dalje Share this post Link to post Share on other sites
DishaNo1 0 Posted March 20, 2012 to ti ne treba, tj, samo onaj dio koji vidiš vani bijele boje kaj je, njega odrežeš, i zaliješ plastikom, i staviš ledicu običnu, 3 ili 5 mm, i nju zaliješ, i to ti je to..samo malo pripaziš da ne zaliješ previše s plastikom tak da možeš natrag nataknuti kotač nazad, jer su mu oni ko nosači onak prema sredini..znaš i sam kak izgleda, ak si napravil krugove, tak da ti ni ovo nije problem..iskopam negdje slike pa ti pošaljem kak se dela ak hoćeš.. e filjo, daj rokni sliku da vidim kak si radio.. ja nebi naso one slike da sam isus kris, pretrazio i svoj kom i stari komp koji je kod buraza, nema nist, ugl objasio sam ti na PM sve detaljno kak se radi i nije tak komplicirano kak izgleda ajd ak imas sliku, de mi to tutni da vidim Share this post Link to post Share on other sites
fijo 0 Posted March 20, 2012 e filjo, daj rokni sliku da vidim kak si radio.. ja nebi naso one slike da sam isus kris, pretrazio i svoj kom i stari komp koji je kod buraza, nema nist, ugl objasio sam ti na PM sve detaljno kak se radi i nije tak komplicirano kak izgleda ajd ak imas sliku, de mi to tutni da vidim e pošaljem ti na pm sutra, idem sad na spavanac, poslal sam ti pm prije nego sam ovo tu videl, tak da zanemari onaj dio za slike onda.. Share this post Link to post Share on other sites
DishaNo1 0 Posted March 21, 2012 e pošaljem ti na pm sutra, idem sad na spavanac, poslal sam ti pm prije nego sam ovo tu videl, tak da zanemari onaj dio za slike onda.. moze stari hvala! Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 21, 2012 (edited) Pa to presmješno, ja bio prošli mjesec na tehničkom bez zadnjeg sica i nije nitko ni pitao za njega, nemam ga već skoro godinu dana. Policajac me jedamput zaustavio i nisam imao zadnji sic, tepihe, tapacirunge, znači goli lim i samo prednji sicevi i pita gdje je, ja velim na tapaciranju i to je bilo to. A tako sam se vozio više od pol godine. Je,i ja sam se tako vozao skoro godinu i nikom ništa,ali to je slovo zakona a to što su nekima negdje progledali kroz prste je drugo,i meni su x puta oprostili preko 0.5% pa neznači da mogu cugat i vozit. Još gluplja stvar je obaveza nošenje rezervnih sijalica za koje kažnjavaju kad ih nemaš a kad ti pregori koja u vožnji i čope te nedaju ti zamjenit nego pišu 700 kn...ovo je balkan i balkanska pravila koje svako tumači na svoj način Edited March 21, 2012 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
fijo 0 Posted March 21, 2012 (edited) moze stari hvala! ej, nemrem ti poslati pm, pokušaval sam par puta, ali neće..imaš mail kakav da ti tam šibnem?? EDIT: točnije javi mi ovo.. The following errors were found This member has chosen not to be contactable by the board Messenger This personal message has not been sent Edited March 22, 2012 by fijo Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted March 22, 2012 cemu zatamnjivat prednje farove i vadit klupu? Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted March 22, 2012 mozes i ne otic na izvan. teh. pregled,to je odbijanje umjesto teh.neispravnosti u zakonu i 1000kn,i na licu mjesta tablice idu dole,a ne u stp Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 22, 2012 cemu zatamnjivat prednje farove i vadit klupu? Farove radi stylinga zar ne,ali oko sjenila a ne samo staklo. A što se klupe tiče svako ima svoj razlog,ja sam je vadio jer sam imao neke radove na autu pa mi se nije dalo vraćat nazad nego sam auto pretvorio u mini kamper,izrezao ivericu po dimenziji da dobijem ravnu podnicu i složio si krevet iza.Pa sam malo zujao po moru od mjesta do mjesta bez plačanja smještaja... Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted March 22, 2012 Farove radi stylinga zar ne,ali oko sjenila a ne samo staklo. A što se klupe tiče svako ima svoj razlog,ja sam je vadio jer sam imao neke radove na autu pa mi se nije dalo vraćat nazad nego sam auto pretvorio u mini kamper,izrezao ivericu po dimenziji da dobijem ravnu podnicu i složio si krevet iza.Pa sam malo zujao po moru od mjesta do mjesta bez plačanja smještaja... al on je staklo ofarbo, po meni to nit je lijepo a sigurno ne svijetli isto....aj klupu ako nesto radis prevozis itd. ali sad bzvz vadit nema smisla Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted March 22, 2012 al on je staklo ofarbo, po meni to nit je lijepo a sigurno ne svijetli isto....aj klupu ako nesto radis prevozis itd. ali sad bzvz vadit nema smisla nekima ima, olaksavanje auta, brzi je + manje trosi Share this post Link to post Share on other sites