oglascado 0 Posted May 6, 2012 :rotfl a gdje je servis zadnjeg mosta pod brojem 6 Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 6, 2012 pod brojem 6 Eee moj bicikleta boy,i tebi se opasno pušilo iz hard drivea hahahaha Ima da vas masakriram od alkohola ove godine,dižem veseli šator i naljevam vas dok ne pokrepate... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 6, 2012 Javite oćeli bit kao prošle godine da odmah znamo! nece @Mrki veseli sator kazes Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 6, 2012 Eee moj bicikleta boy,i tebi se opasno pušilo iz hard drivea hahahaha Ima da vas masakriram od alkohola ove godine,dižem veseli šator i naljevam vas dok ne pokrepate... mene teško za druge neznam Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 6, 2012 @Mrki veseli sator kazes Da,al što dalje od tebe i tvog auta jebla te ručna da te jebla mene teško za druge neznam Vidićemo lega ... Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted May 6, 2012 Dolazim i ja taman da i auto prosetam na prvi susret koji ce dozivjeti Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 7, 2012 Da,al što dalje od tebe i tvog auta jebla te ručna da te jebla srki mi platio nego samo ti te brlje ponesi navik'o sam jetru... Share this post Link to post Share on other sites
enes 0 Posted May 11, 2012 vidimo se , i subotu i nedjelju ako sve po planu bude Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted May 11, 2012 ...i petak i subotu i nedjelju Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 12, 2012 ja vas vidim petak kad dođem onda pola subote ne vidim ništa pa malo progledam iza ručka pa opet od popodne sve do nedjelje sve mutno Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 12, 2012 svake godine magla neka... Share this post Link to post Share on other sites
zvjerka 0 Posted May 23, 2012 prosle godine sam iz zg isao vlakom tamo,i pjesice sam doso kroz karlovac od stanice skroz do tamo. kad sam isao nazad spavao sam u wc-u na stanici jer nije bilo vlaka do 7 ujutro hahaha. mozda izgleda glupo i smijesno,al jebes mi sve,ove godine idem opet. pozdrav mojim siščanima!! navratit cu ja opet,da vam popijem koje pivo za džaba :D Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 23, 2012 hm hm... bio sam na Opel meet-u u Ka... al jos ne na vw. Taj bogat program bi mogao utjecat na moj dolazak a i jos neke kombinacije ako se posložu... So.. čekamo objavu Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 23, 2012 (edited) prosle godine sam iz zg isao vlakom tamo,i pjesice sam doso kroz karlovac od stanice skroz do tamo. kad sam isao nazad spavao sam u wc-u na stanici jer nije bilo vlaka do 7 ujutro hahaha. mozda izgleda glupo i smijesno,al jebes mi sve,ove godine idem opet. pozdrav mojim siščanima!! navratit cu ja opet,da vam popijem koje pivo za džaba :D Fog,jel' program uopce u planu? i btw... PM se cita koji put Edited May 23, 2012 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted May 23, 2012 Mislim da i ovu godinu propuštam. Neznam dali ću stući auto završit do tada. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 25, 2012 Mislim da i ovu godinu propuštam. Neznam dali ću stući auto završit do tada. Jao tragedije da zbog toga je,završit auto Ako si mislio pobrati nagrade za style onda OK al inače vuci guzicu do Korane,možeš zakasnit koji sat dok se ne primažemo pa će nas bolit fanfla da ti fali pol auta a onih par sudaca što ostane trezno ionako kurc@ pojma nemaju kako bi auto trebao izgledat znači nemaš beda. Poneseš par krokodilki i rakije i da vidiš zabave Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 25, 2012 doci cu ja sa svojim isto Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 25, 2012 doci cu ja sa svojim isto ti ionako uvik dođeš s biciklom Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted May 25, 2012 Jao tragedije da zbog toga je,završit auto Ako si mislio pobrati nagrade za style onda OK al inače vuci guzicu do Korane,možeš zakasnit koji sat dok se ne primažemo pa će nas bolit fanfla da ti fali pol auta a onih par sudaca što ostane trezno ionako kurc@ pojma nemaju kako bi auto trebao izgledat znači nemaš beda. Poneseš par krokodilki i rakije i da vidiš zabave Ma klinac ću ići na style, uopce me to ne interesuje. Ipak, mislim da si me nagovorio. :zivio Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 25, 2012 ti ionako uvik dođeš s biciklom ma jok Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 25, 2012 hahaha,kak' je taj dan bio dobar jako... fali mi Eos ove cvike mi stoje na polici jos uvijek Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 25, 2012 Ove godine ne kiksam kako god da je Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ED30 0 Posted May 25, 2012 pijančino cuvena kutija sa naocalama Share this post Link to post Share on other sites