skrle 1 Posted May 25, 2012 Jao tragedije da zbog toga je,završit auto Ako si mislio pobrati nagrade za style onda OK al inače vuci guzicu do Korane,možeš zakasnit koji sat dok se ne primažemo pa će nas bolit fanfla da ti fali pol auta a onih par sudaca što ostane trezno ionako kurc@ pojma nemaju kako bi auto trebao izgledat znači nemaš beda. Poneseš par krokodilki i rakije i da vidiš zabave Mrki sa ovim o sudcima si mi povrijedio osjecaje Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 25, 2012 Mrki sa ovim o sudcima si mi povrijedio osjecaje Pa kad ste trezni,ko vam kriv Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted May 26, 2012 Probat cu sudnit novce od lege. pa doc Ovako mrki, zrinedine a da organiziramo group trip? da svi zajedno idemo. e sad ovisi kome se kako ide. ja nebi na autoput. potrosnja mi ode u nebesa XD Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted May 26, 2012 Nadam se da ću ići, mrzi me unaprijed 2 tjedna planirati. Neznam šta ću sutra radit a kamoli za tjedan dana. Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted May 26, 2012 Cuj ako ti ne rijesis auto do tad mozes samnom. podjelimo troskove i to je to Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted May 26, 2012 Cuj ako ti ne rijesis auto do tad mozes samnom. podjelimo troskove i to je to a da odaberes opciju sa autobusom, mozda bi ispalo jos jeftinije i manje bi od lege trebao posudjivat? Share this post Link to post Share on other sites
Grgo_Mk2 0 Posted May 26, 2012 jedva čekam ekipa vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted May 26, 2012 Cuj ako ti ne rijesis auto do tad mozes samnom. podjelimo troskove i to je to Hvala na ponudi, al ići ću ja svojim. Idu još par mlatimudana sa mnom. Share this post Link to post Share on other sites
CoKi 0 Posted May 27, 2012 Jel se spremaju auti decki jos malo i cirkus :D Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted May 28, 2012 uh, jedva cekam ... nesto ce se sitno dotjerati Share this post Link to post Share on other sites
sandy_mo 0 Posted May 28, 2012 Kakav je raspored i program? Vidimo se goree Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 28, 2012 ja sve dalje i dalje od karlovca Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted May 29, 2012 Razzor!! Nemoj me krivo shvatiti a jel tiv to opisuješ hrvatsku stvarnost??? Voziš golf V a nikad nemaš love prvo see sad Ka, neznam šta bi drugo mislio Stani kraj ceste i netko će te povest al nemoj stalno nekakve krizne sheme spominjat Ljudi vidimo se, ležajevi novi, nema razloga za brigu hehe Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted May 29, 2012 Istra nebi trebala zakazati... Za sada sigurno idemo: Fiki, Tequila i ja! Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted May 29, 2012 Ste mislili ici petak ili subotu? da se dogovorimo da idemo skupa Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted May 29, 2012 ja moram u slavoniju na svadbu u subotu, al posto se ne mogu pomiriti s cinjenicom da necu na jubilarni 10.vwts, planiram doci u petak, malo zarakijat, pa u subotu rano ujutro na put Speedy-RI: aj naletite u petak da imam s kim rakijat Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 29, 2012 ja moram u slavoniju na svadbu u subotu, al posto se ne mogu pomiriti s cinjenicom da necu na jubilarni 10.vwts, planiram doci u petak, malo zarakijat, pa u subotu rano ujutro na put Speedy-RI: aj naletite u petak da imam s kim rakijat jok pa neces imat' s kim Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted May 29, 2012 jok pa neces imat' s kim Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted May 29, 2012 Ste mislili ici petak ili subotu? da se dogovorimo da idemo skupa 99% subota, bilo bi najbolje da idemo čoporativno kao i lani... Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted May 29, 2012 ja moram u slavoniju na svadbu u subotu, al posto se ne mogu pomiriti s cinjenicom da necu na jubilarni 10.vwts, planiram doci u petak, malo zarakijat, pa u subotu rano ujutro na put Speedy-RI: aj naletite u petak da imam s kim rakijat Meni isto svadba uletila u subotu. Mislil sam ko i ti doći u petak pa bar malo da vidim, al u petak buraz slavi rođendan... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 29, 2012 jok pa neces imat' s kim E pa trebao bi i ja već u petak popodne prihajat,so mucho rakija i svega Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 29, 2012 moras treba si dat' po repu u petak,tako da hiberniram do subote navecer,onda opet Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted May 29, 2012 Valjda mrki ovaj put neće termosicu izgubit. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 29, 2012 E pa trebao bi i ja već u petak popodne prihajat,so mucho rakija i svega ponesi i litru one najgore,da imamo za stakla oprat na autu ako dođen,ofkors Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 30, 2012 di je plan,jel to dolazi Rozga pa se krije??? Share this post Link to post Share on other sites