oglascado 0 Posted June 6, 2012 eto vidis,jedan plus,nemas brige,samo sa njim nastavis dalje problem je ako dođem s biciklicom taj da ču bit puuuuuuuuno žedan od pedaliranja i tu onda nastaje 'grose šaden' Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted June 6, 2012 JA TheFog jeste u program uvrstili večernji bal vampira ? mrki je već spreman, predpostavimo po slici :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 6, 2012 Dobro oće'l bit koga u petak naveče Da ne uranim bezveze... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 6, 2012 daj mrki makni ovu sliku ,danga si tebra Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted June 6, 2012 to nije opcija to je serijska oprema ubaci Puksov broj moba u tu serijsku opremu ili nekog sa vučnom i putuješ bez imalo straha hehe Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 6, 2012 daj mrki makni ovu sliku ,danga si tebra Jebga,ja sam je staviJo prije u žaru nabrijavanja a Zrine ju tu qota,downloaduje i šta ja znam šta još prljavo a ko sam ja da mu stojim na putu sreće Dišvi da se tebra lipa ko besan ______________________________________________________________________ I šta,za petak niko ništa? Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 6, 2012 Jebga,ja sam je staviJo prije u žaru nabrijavanja a Zrine ju tu qota,downloaduje i šta ja znam šta još prljavo a ko sam ja da mu stojim na putu sreće Dišvi da se tebra lipa ko besan ______________________________________________________________________ I šta,za petak niko ništa? daj lud si,dodji u petak i amen... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted June 6, 2012 Valja se prijaviti na to ako nista u cast clanu koji nije tu vise i to takodjer a i daleko je sofisticiraniji dokazivanja vozackih sposobnosti nego pusto turiranje u kampu, divljanje po parkingu ili slicne NEZELJENE radnje Share this post Link to post Share on other sites
sandy_mo 0 Posted June 7, 2012 Ekipa Mostar i Livno su u petak gore Share this post Link to post Share on other sites
marin_klc 0 Posted June 7, 2012 Ekipa Mostar i Livno su u petak gore sitno se odbrojava još, vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted June 7, 2012 Na Željkov poziv odazvale smo se i nas dvije Josipa (Bagijeva supruga), Iva (kćerka), a onda smo nas dvije pozvale Davora (Bagijeva brata).Tako da se vidimo u subotu. Da dolazim sa vw"glupkom"prijavila bi se i ja na osv-e, mada gume nebi "cvilile" ko prije tri godine kad je ga Bagi vozio, i mada bi porušila sve što mi se nađe na putu . Nažalost lupo je završilo u Zaprešiću , a ja se borim sa "tenkom" seat lantea. Hvala Željku na pozivu, i što misli na sitnice, koje nekome znače puno više. Pozdravw ! Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted June 7, 2012 Jebga,ja sam je staviJo prije u žaru nabrijavanja a Zrine ju tu qota,downloaduje i šta ja znam šta još prljavo a ko sam ja da mu stojim na putu sreće Dišvi da se tebra lipa ko besan ______________________________________________________________________ I šta,za petak niko ništa? Nažalost ne dolazim ove godine, imam posla kod kuće. A u nedjelju ima takmičenje. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted June 7, 2012 Na Željkov poziv odazvale smo se i nas dvije Josipa (Bagijeva supruga), Iva (kćerka), a onda smo nas dvije pozvale Davora (Bagijeva brata).Tako da se vidimo u subotu. Da dolazim sa vw"glupkom"prijavila bi se i ja na osv-e, mada gume nebi "cvilile" ko prije tri godine kad je ga Bagi vozio, i mada bi porušila sve što mi se nađe na putu . Nažalost lupo je završilo u Zaprešiću , a ja se borim sa "tenkom" seat lantea. Hvala Željku na pozivu, i što misli na sitnice, koje nekome znače puno više. Pozdravw ! Hvwala na odazivu, cure, drago mi je da ćete biti sa nama! Šteta što si baš sad prodala malog gLupog jer sam uvjeren da bi i ti ozbiljno konkurirala za ovaj vrijedan trofej: Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted June 7, 2012 Jedino da vježbam ko luda po Gorici danas i sutra ! Tako nešto bi bilo lijepo imati doma, među svim ostalim vw, gti,... predmetima, a znam i tko bi bio jako sretan... Ipak, dajem prednost ostalim dečkima da se bore,(dok se ja uvježbam)! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 7, 2012 Sigurno ne bi bila zadnja pošto meni ne radi ručna pa mi je zadnja pozicija osigurana Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 7, 2012 Sigurno ne bi bila zadnja pošto meni ne radi ručna pa mi je zadnja pozicija osigurana osim ak' potplatis suca Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted June 7, 2012 svaki put kad naletim na post clana "Bagi" se najezim... veliki covjek, iako ga nisam osobno poznavao, divio sam se njegovim komentarima i postovima... organizatorima kapa do poda za slalom "In memoriam Igor Bagarić".... Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted June 7, 2012 Skupa sa Livnjacima Petak popodne smo gore, vwidimo se Jel nosis opremu,mislim hladno oruzje jer ko dodjes bez toga ides za livno :rotfl ...ove godine JA sjedim i gledam tebe kako radis vatru Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted June 7, 2012 Jel nosis opremu,mislim hladno oruzje jer ko dodjes bez toga ides za livno :rotfl ...ove godine JA sjedim i gledam tebe kako radis vatru Nemas frke...znas da je marko neozbiljan ove godine ja organiziram Kad ste vi gore? Mi bi trebali doci u petak oko 5h ako Bog da? Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted June 7, 2012 Marko se umislio zbog felgi,ma jasno je meni sve tako i mi planiramo krenuti oko 5 a viditi cemo jos...valjda ce ici po planu Share this post Link to post Share on other sites
marko mk1 0 Posted June 7, 2012 Toci, sve sam organizirao, dzinn samo prica, hahahahha, vidimo se gore, Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted June 7, 2012 Vidim bit ce ljudi u petak stizem oko 19h Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted June 7, 2012 i to takodjer a i daleko je sofisticiraniji dokazivanja vozackih sposobnosti nego pusto turiranje u kampu, divljanje po parkingu ili slicne NEZELJENE radnje istina, potpis. ali, ima i izreka, bitno je sudjelovati! druga stvar, bitna je zabava i zajebancija! treče, ako bude ljudima bed, ja vozim onda ocjenski, bez korištenja ručne (samo bude ljudima manje atraktivno) da imaju drugi više šanse.. ako im je do pobjede, kaj recimo u tom memorijalnom činu, nebi trebao biti prioritet. ja se prijavljujem Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 7, 2012 Vidim bit ce ljudi u petak stizem oko 19h Ooo,čekam te Share this post Link to post Share on other sites
Markisa 6 Posted June 7, 2012 Nece nikog ovo pogodit al eto ja isto ne mogu, a planiram od 10-og miseca kako cu ici Lijepo se svwi provedite i oprezno vozite Share this post Link to post Share on other sites