TheFog 1 Posted May 30, 2012 Objavili smo program ...ukratko... Ugostiteljsku ponudu svih dana osigurava caffe bar "E'stadio". Ulaz na prostor održavanja XVWTS se naplaćuje u iznosu od 150 Kn po automobilu, time je omogućen ulaz za sva tri dana (petak-nedjelja), te kampiranje. Sudjelovanje u Show&Shine natjecanju se ne plaća dodatno, dok se natjecanje u OSV i dbCup-u naplaćuju dodatno. 8.6. PETAK Ulaz na prostor XVWTS, kao i prijave za natjecanja, ce biti moguć od 16:00. Navečer Vas očekuje party otvorenja uz DJ Dominator-a 9.6. SUBOTA Ulaz na prostor XVWTS, kao i prijave za natjecanja, će biti moguć od 7:00, pa sve do 12:00. Od 13:00 započinju natjecanja (njihov svršetak je planiran za 20:00): -Show&Shine (besplatno uz plaćen ulaz na XVWTS) -Ocjensko spretnosna vožnja In Memoriam Igor Bagarić Bagi (kotizacija 50 Kn) -dbCup In Memoriam Bruno Kovačić (kotizacija 120 Kn) Za to vrijeme, u pauzama, ćemo Vam pružiti zabavno animacijske sadržaje (playground, gosti, auto-limbo dance, offline chat, hostese, plesačice, nagradne igre, VWCC i WeYouYou artikli, i dr.) 10.6. NEDJELJA - 11:00 dodjela nagrada Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 30, 2012 fala bogu na novome DJu a ne onome dosadnjakovicu vise sa istim playlistama iz god. u godinu Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 30, 2012 -Ocjensko spretnosna vožnja In Memoriam Igor Bagarić Bagi (kotizacija 50 Kn) 3 bezglava dana su sve bliže Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 30, 2012 Pozivamo vas također da koristite obrazac za prijavu. Ispunjavanjem obrasca za prijavu i uplatom na žiro račun kluba, izbjeći ćete čekanje na ulasku. Nakon zaprimanja vaše prijave i uplate kotizacije, propusnicu za print vam šaljemo e-mailom ili poštom. Ovo naročito vrijedi za klubove koji organizrano dolaze u većem broju. Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted May 30, 2012 iskreno mislim da bi bilo glupo kada se OSV nebi održao kao i prošli put ( pogotovo sada kada je i posvecen) ili kao pretprošle da se jedva skupilo 5 auta Share this post Link to post Share on other sites
belac300 0 Posted May 30, 2012 a u dolini :vopi Hahaha ovo je u mojem kraju :DDD dečki nadaam se da će te svratit na piće u "Kunić"... i da onda idemo svi za Karlovac Share this post Link to post Share on other sites
belac300 0 Posted May 30, 2012 Dolazi ekipa iz Like, Ličko Lešće.... Vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted May 30, 2012 tko planira u petak dolazit? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 30, 2012 tko planira u petak dolazit? JA Share this post Link to post Share on other sites
marko mk1 0 Posted May 31, 2012 Mostar dolazi Skupa sa Livnjacima Petak popodne smo gore, vwidimo se Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted May 31, 2012 tko planira u petak dolazit? Ja bi isao u petak ali tek nakon posla i malo odmora ... negdje oko 7 ... trebao bi na Billi bit skup za one koji rade pa se krece kasnije ... bit ce Topic Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted May 31, 2012 Objavili smo program ...ukratko... Ugostiteljsku ponudu svih dana osigurava caffe bar "E'stadio". Ulaz na prostor održavanja XVWTS se naplaćuje u iznosu od 150 Kn po automobilu, time je omogućen ulaz za sva tri dana (petak-nedjelja), te kampiranje. Sudjelovanje u Show&Shine natjecanju se ne plaća dodatno, dok se natjecanje u OSV i dbCup-u naplaćuju dodatno. 8.6. PETAK Ulaz na prostor XVWTS, kao i prijave za natjecanja, ce biti moguć od 16:00. Navečer Vas očekuje party otvorenja uz DJ Dominator-a 9.6. SUBOTA Ulaz na prostor XVWTS, kao i prijave za natjecanja, će biti moguć od 7:00, pa sve do 12:00. Od 13:00 započinju natjecanja (njihov svršetak je planiran za 20:00): -Show&Shine (besplatno uz plaćen ulaz na XVWTS) -Ocjensko spretnosna vožnja In Memoriam Igor Bagarić Bagi (kotizacija 50 Kn) -dbCup In Memoriam Bruno Kovačić (kotizacija 120 Kn) Za to vrijeme, u pauzama, ćemo Vam pružiti zabavno animacijske sadržaje (playground, gosti, auto-limbo dance, offline chat, hostese, plesačice, nagradne igre, VWCC i WeYouYou artikli, i dr.) 10.6. NEDJELJA - 11:00 dodjela nagrada bogati osiromaseni program......opet je nedilja ostala ni vrit ni simo Hahaha ovo je u mojem kraju :DDD dečki nadaam se da će te svratit na piće u "Kunić"... i da onda idemo svi za Karlovac a jesi vidija avanture, ko jos prica o proslogodisnjem vwcc susretu, a o veseloj cetvorci ce i unuci da pricaju hahahahhaha Share this post Link to post Share on other sites
sandy_mo 0 Posted May 31, 2012 Skupa sa Livnjacima Petak popodne smo gore, vwidimo se Ja u petak ujutro dizem vozacku i krecemo prema vama Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 31, 2012 traje 3 dana,a u nedelju nikakvo događanje,ostaju jedino ljudi koji su malo dalje,i to ne baš njih puno i onda se čeka dodjela nagrada opet predugoooo,tak da nedelja je jedan veliki minus neznam kak je petak,al mislim da bi trebalo puno više toga ubaciti u program u sva 3 dana,150kn upad nije malo,a i jubilarni susret je.. Share this post Link to post Share on other sites
marko mk1 0 Posted June 1, 2012 Ja u petak ujutro dizem vozacku i krecemo prema vama Aj ajj, do 12h da dodjete u livno.... Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted June 1, 2012 Aj ajj, do 12h da dodjete u livno.... jest,i u putu do vas opet negdje izgubi vozačku... sandro,pomalo.haha Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 1, 2012 dalmacija i okolica jesmo uvik isto u petak 3-4 nadin ili? grupni trip? ili me put vodi opet u LL al onda je vwts pod upitnikom Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted June 1, 2012 jest,i u putu do vas opet negdje izgubi vozačku... sandro,pomalo.haha zi i Dolazi i VWCC Jakovlje s jednom ili dvije VeRonike Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 1, 2012 Po trenutnim planovima dodjem sa 3 frenda u subotu popodne/predvecer i ostajemo do nedjelje do fajrunta Share this post Link to post Share on other sites
cukytdi 0 Posted June 2, 2012 dalmacija i okolica jesmo uvik isto u petak 3-4 nadin ili? grupni trip? ili me put vodi opet u LL al onda je vwts pod upitnikom U LL kunić čeka i moja tura Share this post Link to post Share on other sites