0
smoki

Brisanje offtopica

Recommended Posts

administrator,hvala :D

Ma to ti meni sve isto, ako ti oni ne daju povišicu onda cemo se zapit u KA pa opet dobro... :zivio

+1 post :lol2

Ako ne misliš brisati oglase u kojima ljudi potražuju dijelove zašto te onda smetaju oglasi? Ako netko nešto traži, onda treba i postojati netko tko nudi

a vidi, u globalu si u pravu

ostavio bi potražnju zato jer smo tu da si međusobno pomažemo, iako naravno pomažemo si i sa prodajom autodijelova, ali samo s prodajom, mene doduše još niko nije oženio ali sve više i više je oglasa koji su već u naslovu sumnjivi, izbjegavam ih u širokom luku, ali uvijek neko nahebe, zato bi ih ja redom, ne sve, ali večinu brisao, posebno one bez slika i detaljnog opisa što, kako i zašto prodaješ...

offtopic bi maknuo zato jer se večinom sve odigrava tamo, a offtopic je offtopic, umanjuje vrijednost foruma, nedavno je mota otvorio diskusiju u offtopicu za onu motorsport značku, loše se proveo, ismijali su ga ljudi bez razloga, kad sam stigao na forum već je topic bio lokan, bilo mi je krivo jer sam mislio nešto dodati na tu temu i smatram da je ta tema trebala biti ON topc a ne off....ali loše je završilo, smetaju me takve stvari, a sve više i više ih je

naravno da se offtopic neče brisati, ali neke stvari treba mjenjati, ili barem postrožiti uvjete, ali neću nikom ništa više sugerirati ni predlagati, suosječam sa moderatorima i adminima, tko bi normalan više čitao sve te piz.arije

Ajde da i ja dodam koju, budući da visim na forumu skoro svaki dan.

Sve je više pritužbi na loše stanje foruma, projekti nejdu nikam, rasprave su bezveze, a jedini aktivni dio je prodaja i offtopic. Projekti nejdu nikam jer vidite i sami da se para nema, a kad se para nema onda se pišu gluposti. Svaki drugi dan se posta kak je neko zavrno gevindu pol kruga u desno pa za tri dana vratio krug ljevo jer je strugalo. Malo ljudi i radi neke veče zahvate popravljanja pa nema ni tu rasprave kako i šta. Budući da para nema, prodaja radi. Nitko vas ne tjera da uopće otvarate prodaju i kupujete nešto. Sami odgovaramo za svoje novce. Offtopic je isto posto šta ste napravli/potrgali na svom VW i ko je koga vidio na cesti. Jednostavno stanje je takvo kakvo je i svi bi sređivali aute bez para i onda mašta radi. Isto za tu glupu značku dat 100 eura je čista glupost, bolje da tih 100 eura ulupa u nešt drugo na autu kad več radi detaljno.

Druga stvar je što je forum posto jako zatupljen. Ko god hoće uć u visoko društvo ovog foruma mora kupit golfa i odma neke bjesne dimenzije felge stavit (koju po zakonu ni nemre upisat u knjižicu) i nabavit gevinde tak da auto struže po podu. Nedo Bog da se neko pojavi sa serijskim ovjesom. Stavit bilo šta, šta nije poteklo iz VW-a na auto je isto sramota. Postalo je pravilo da svaki golf mora izgledat isto, tvorničk, zabijen u podi i nikak drukčije. Je da je to ljepo i sve stoji, al ono, pretjerujete. 90% tih auta je nevozljivo u normalnim uvjetima uporabe i onda o čemu uopće pričamo na forumu, o autima koji su super sređeni i utegnuti, al eto ne mogu iz garaže jer je tak fora.

Stanje je takvo kakvo je, reorganizacija foruma neće pomoć.

Ajde da i ja dodam koju, budući da visim na forumu skoro svaki dan.

Sve je više pritužbi na loše stanje foruma, projekti nejdu nikam, rasprave su bezveze, a jedini aktivni dio je prodaja i offtopic. Projekti nejdu nikam jer vidite i sami da se para nema, a kad se para nema onda se pišu gluposti. Svaki drugi dan se posta kak je neko zavrno gevindu pol kruga u desno pa za tri dana vratio krug ljevo jer je strugalo. Malo ljudi i radi neke veče zahvate popravljanja pa nema ni tu rasprave kako i šta. Budući da para nema, prodaja radi. Nitko vas ne tjera da uopće otvarate prodaju i kupujete nešto. Sami odgovaramo za svoje novce. Offtopic je isto posto šta ste napravli/potrgali na svom VW i ko je koga vidio na cesti. Jednostavno stanje je takvo kakvo je i svi bi sređivali aute bez para i onda mašta radi. Isto za tu glupu značku dat 100 eura je čista glupost, bolje da tih 100 eura ulupa u nešt drugo na autu kad več radi detaljno.

Ima projekata,ima možda više nego ikad al kome se da to predstavljat kad vidiš i sam na šta je ovo došlo kad već stalno visiš na forumu.

Piše se uvjek jedno te isto uglavnom mlačenje prazne slame... recimo taj netko iz tvog primjera ko je vratio gevindu krug ljevo jer mu je strugala,pa strugat će mu još i više :rotfl :rotfl :rotfl i onda će se otvorit topic zašto to jer teško je zaključit da treba vrtit desno :P

Druga stvar je što je forum posto jako zatupljen. Ko god hoće uć u visoko društvo ovog foruma mora kupit golfa i odma neke bjesne dimenzije felge stavit (koju po zakonu ni nemre upisat u knjižicu) i nabavit gevinde tak da auto struže po podu. Nedo Bog da se neko pojavi sa serijskim ovjesom. Stavit bilo šta, šta nije poteklo iz VW-a na auto je isto sramota. Postalo je pravilo da svaki golf mora izgledat isto, tvorničk, zabijen u podi i nikak drukčije. Je da je to ljepo i sve stoji, al ono, pretjerujete. 90% tih auta je nevozljivo u normalnim uvjetima uporabe i onda o čemu uopće pričamo na forumu, o autima koji su super sređeni i utegnuti, al eto ne mogu iz garaže jer je tak fora.

Stanje je takvo kakvo je, reorganizacija foruma neće pomoć.

Ovdje pak ti malo pretjeruješ,ne malo nego puno...

Evo ja imam NEbjesnog golfa NEspuštenog i sa stock felgama... i ne jednog nego dva i doći ću na bilo koji event po tvom izboru i ti mi pokaži to ''visoko društvo'' ... tu nisi u pravu,jer je baš VW ekipa što se toga tiče No.1 naspram ovih drugih sektaša ;) I usudim se reć da su na vw eventima auti u drugom planu a druženje i zajebancija u prvom

Meni je i gore nego Medi,moj auto je ruglo foruma a nalazim se u 'visokom društvu' foruma,ako čemo tako

tako da tu teoriju da auto mora bit kako 'forum' i 'visoko društvo' nalaže ili vas ne vole objesite 'mačku o rep'

ako ste ok i ekipa je ok tako da je sve ok ako smo ok ok?

+1

Zanimljivo kako svi tupe o vodstu foruma, kako ima puno off topica, brisanje oglasa i tako dalje.

A nebi nitko se smjestio u koži administratorima, da vidite kako vas to psihički ubija gdje dnevno se otvore po nekih 5-6 prožvakani tema, kako dosta njih ne koriste search, kako nitko ne poštiva pravilo u predstavljanju pa tako i u oglas....

Ima projekata,ima možda više nego ikad al kome se da to predstavljat kad vidiš i sam na šta je ovo došlo kad već stalno visiš na forumu.

Piše se uvjek jedno te isto uglavnom mlačenje prazne slame... recimo taj netko iz tvog primjera ko je vratio gevindu krug ljevo jer mu je strugala,pa strugat će mu još i više :rotfl :rotfl :rotfl i onda će se otvorit topic zašto to jer teško je zaključit da treba vrtit desno :P

Ok, ovdje me vučeš za jezik, nisam pazio šta sam napiso, al nije bitno kam se šerafi gevinda neg kak svako malo ima bump projekta kak je neko opro auto i spustio 0.54 mm prednji kraj.

Ovdje pak ti malo pretjeruješ,ne malo nego puno...

Evo ja imam NEbjesnog golfa NEspuštenog i sa stock felgama... i ne jednog nego dva i doći ću na bilo koji event po tvom izboru i ti mi pokaži to ''visoko društvo'' ... tu nisi u pravu,jer je baš VW ekipa što se toga tiče No.1 naspram ovih drugih sektaša ;) I usudim se reć da su na vw eventima auti u drugom planu a druženje i zajebancija u prvom

Pod "visoko društvo" nisam mislio na evente i te stvari. Osobno nisam bio ni na jednom i ljude znam prek foruma. Pod visoko društvo ne mislim ništ negativno, normalno je da neko ko ima znanje i sposobnosti da spada među ljude koje se gleda s poštovanjem i po meni trebaju činit glavninu ovog foruma i prema tome biti poznatiji na forumu, a ne da ih zatrpaju kojekakvi šilibajzeri koji se prave pametni. Visoko društvo=članovi koji su se dokazali svojim radom i sposobnošću. Hoću reč da je hrpa ljudi tu koja je kupila golfa stavila gevinde i sad glume neke opake rejsere i VW fanove postajući svaki dan potpuno nevažne stvari. Meni to tolko ne smeta, al vidim da mlate praznu slamu, pogotovo kad otvore topic u kvarovima kak im nešt lupa kad se voze, a i malom djetetu je jasno da je prije nabacivanja gevindi trebalo osvježit ovjes komplet i popravit neke stvari, a ne samo spustit da se može brže ić kroz zavoje. Točno se vidi ko je ovdje na forumu pravi majstor i ljubitelj VW-a, a ko se sam igra da mu prođe vrijeme. I zbog takvih neozbiljnih puno kvalitetnih ljudi napusti forum. Stavi tog svog golfa u projekte i prvih deset komentara bude: super, super, samo još felgica i u pooood!

Već lagano ne biram topice po temi neg po tome ko je posto u njima. Kad vidim nekog od starije ekipe da je nešt posto obavezno kliknem jer znam da je nešt pametno rečeno. Sad će svi reč da ak mi smeta šta onda visim na forumu, razlog tome je što je forum organizacijski jako dobar i ne iskaču mi kojekakve reklame ak pomaknem miša, a dade se fino pregledavat i preko sporijeg neta. A osim toga može se nać dosta korisnih stvari, nebi vjerovali i to prek PRETRAGE, za koju svi vele da ne radi.

Edited by Passat

Osobno nisam bio ni na jednom i ljude znam prek foruma

. A osim toga može se nać dosta korisnih stvari, nebi vjerovali i to prek PRETRAGE, za koju svi vele da ne radi.

e sad za ovo za search kad dođeš na meet imaš pivu-2-3 od mene

Sad će svi reč da ak mi smeta šta onda visim na forumu,...

Neće ti niko ništa reći... tu smo da pričamo,slobodno...

Evo ti golfa,al reci mi kako si znao koji će bit svaki drugi komentar? imaš neku staklenu kuglu ili??? http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=44668&hl=

slažem se sa passatom (goranom) u nekim stvarima ali djelomično, tipa projekti, ja sam trojana zamolio da mog makne, i ne mislim ga otvarati sve dok mi financije ne omoguće da napravim nešto vrijedno spomena, a to svakako planiram...ali nikak da ga hebeš...ali isto tak smatram i NEMAM baš ništa protiv da netko piše svaki dan replay "oprao sam auto", jer meni je ljepo vidjeti zbigecani auto, svakog kog to veseli nek to radi i stavi to ovdje, dapače, ne radi nikom ništa nažao, projekt je takav kakav je, ali bože moj, ako ga je stavio ovjde vjerojatno mu znači više nego milijunašu audi a5 na 20 cola (nemojte me krivo shvatiti, nemam apsolutno nikaj protiv nekog tko ima para, svaki projekt je dobrodošao sa moje strane), i defintivno se ne slažem sa komentarom o tome da moraš voziti golfa da bi bio faca na forumu, naravno da je večina auta na forumu vw golf, i po prodaji je vw golf nomber one, realno stanje stvari, pričati negativno ili pozitivno o tome je već stvar ukusa, i o tome netreba razglabati a kamali nametat svoj stav, to je ko da tvrdiš da su crnke bolje od plavuši ili kontra, ne valja to

0