igor_zg_18 0 Posted March 28, 2012 Evo ovako: prije mjesec dana auto mi je jedan dan proradio ko traktor(radi normalno na leru ali kod dodavanja gasa se cuje roktanje i u vožnji katastrofa,nikam nejde jedva sam traktor prošao...odem kod majstora i veli bosch pumpa riknula,kao baca do 255 nesto...poništio grešku i auto je radio normalno do sada (tu i tamo je radio ko traktor) e a sada stalno radi ko traktor....jel ista bosch pumpa 110 i 90ks-a? imam motor od 110 ks-a a sve drugo mi je od 90ks-a-turbina,elektronika,bosch pumpa)... znači razlika je u turbini i u kompu ili?...dajte neki savjet,prijedlog bilo šta....HVALA Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted March 28, 2012 od 90ks stavi pumpu i to je to. mozda bi bilo bolje da svoju repariras pa si siguran sto imas a sa polovnon to je macak u vrici Share this post Link to post Share on other sites
mirac 0 Posted March 28, 2012 imam ti ja od 90 ks za prodati... 0915472319 pa zovi Share this post Link to post Share on other sites
igor_zg_18 0 Posted April 5, 2012 nabavio pumpu od 90 ks-a za sitne novce iako je na autu bila od 110 ks-a....auto isto ide ko i sa ovom prije.....nema razlike... Share this post Link to post Share on other sites
Sandro_mk3 0 Posted April 5, 2012 nabavio pumpu od 90 ks-a za sitne novce iako je na autu bila od 110 ks-a....auto isto ide ko i sa ovom prije.....nema razlike... jesi siguran da ti je sve 100% uredu sa turbinon? Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted April 5, 2012 A nebi "roktao" da je do turba, vozio sam mk3 TD sa sjebanim turbom dobih 10k km i i radio je normalno, vukao je ko obican dizel i pio ulje. Jel ti se trese kad ga upališ? Provjeri prvo preko vag coma situaciju Share this post Link to post Share on other sites