0
igor_zg_18

BOSCH PUMPA RIKNULA

Recommended Posts

Evo ovako: prije mjesec dana auto mi je jedan dan proradio ko traktor(radi normalno na leru ali kod dodavanja gasa se cuje roktanje i u vožnji katastrofa,nikam nejde jedva sam traktor prošao...odem kod majstora i veli bosch pumpa riknula,kao baca do 255 nesto...poništio grešku i auto je radio normalno do sada (tu i tamo je radio ko traktor)

e a sada stalno radi ko traktor....jel ista bosch pumpa 110 i 90ks-a? imam motor od 110 ks-a a sve drugo mi je od 90ks-a-turbina,elektronika,bosch pumpa)...

znači razlika je u turbini i u kompu ili?...dajte neki savjet,prijedlog bilo šta....HVALA

od 90ks stavi pumpu i to je to. mozda bi bilo bolje da svoju repariras pa si siguran sto imas a sa polovnon to je macak u vrici

imam ti ja od 90 ks za prodati...

0915472319 pa zovi

nabavio pumpu od 90 ks-a za sitne novce iako je na autu bila od 110 ks-a....auto isto ide ko i sa ovom prije.....nema razlike...

nabavio pumpu od 90 ks-a za sitne novce iako je na autu bila od 110 ks-a....auto isto ide ko i sa ovom prije.....nema razlike...

jesi siguran da ti je sve 100% uredu sa turbinon?

A nebi "roktao" da je do turba, vozio sam mk3 TD sa sjebanim turbom dobih 10k km i i radio je normalno, vukao je ko obican dizel i pio ulje.

Jel ti se trese kad ga upališ?

Provjeri prvo preko vag coma situaciju

0