ZIKSI 0 Posted March 30, 2012 E ovako ljudi Znaći na mom dizlu duji nešto se razletilo naprjed bio je već post o lupkanju u prednjem trapu. No sada big dramaa.Sada kada kreneš s autom krene strahovito drobiti kao da je neko ubacio neki kamen u getribu i kao da nešto melje ali što je čudno auto i dalje stišći vozi šaltaj samo što ima taj gadni zvuk jel drobljenja (nije da ga vozim bilo bi suludo).I kod kolege smo ga digli na dizalicu i auto u ugašenom stanju jeli okrećeš toćkove nebitno koji lijevi ili desni karakteristićni zvik škrganja i drobljenja se ćuje u predjelu kućišta gdje se spajaju homići do mjenjaća.Ljudi vaš sud što bi to moglo biti cjela getriba u raskolu ili homići??? Pomagajte Share this post Link to post Share on other sites
ROBY87 0 Posted March 31, 2012 E ovako ljudi Znaći na mom dizlu duji nešto se razletilo naprjed bio je već post o lupkanju u prednjem trapu. No sada big dramaa.Sada kada kreneš s autom krene strahovito drobiti kao da je neko ubacio neki kamen u getribu i kao da nešto melje ali što je čudno auto i dalje stišći vozi šaltaj samo što ima taj gadni zvuk jel drobljenja (nije da ga vozim bilo bi suludo).I kod kolege smo ga digli na dizalicu i auto u ugašenom stanju jeli okrećeš toćkove nebitno koji lijevi ili desni karakteristićni zvik škrganja i drobljenja se ćuje u predjelu kućišta gdje se spajaju homići do mjenjaća.Ljudi vaš sud što bi to moglo biti cjela getriba u raskolu ili homići??? Pomagajte raspao ti se diferencijal ako ti se cuje tamo kod homokinetickih Share this post Link to post Share on other sites
ZIKSI 0 Posted March 31, 2012 raspao ti se diferencijal ako ti se cuje tamo kod homokinetickih To sam i sumljo :-( Share this post Link to post Share on other sites
ZIKSI 0 Posted April 3, 2012 Oke trebam još jednom vašu pomoć koji bi svi mjenjać sada pasao na moj motor jeli da ostaje moja lamela korpa i taj ležaj jel da samo puknem drugi mjenjać??? Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted April 3, 2012 Oke trebam još jednom vašu pomoć koji bi svi mjenjać sada pasao na moj motor jeli da ostaje moja lamela korpa i taj ležaj jel da samo puknem drugi mjenjać??? da, sve ostaje, staviš samo getribu. pašu ti sve koji imaju oznaku 4T. Oznaka ti piše na zvonu getribe s donje strane. 4T getribu je imao i 1.6 benzinac. Share this post Link to post Share on other sites
ZIKSI 0 Posted April 4, 2012 da, sve ostaje, staviš samo getribu. pašu ti sve koji imaju oznaku 4T. Oznaka ti piše na zvonu getribe s donje strane. 4T getribu je imao i 1.6 benzinac. Hvala kolega Share this post Link to post Share on other sites
ZIKSI 0 Posted April 7, 2012 Ovako da ne pravim novi post daj mi recite na mojoj toj dvojki jeli gdje se provjerava razina ulja u mjenjaću i gdje se nadosipa ulje u mjenjać i koje ulje ako neko može objasniti bio bih vam zahvalan .... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted April 7, 2012 evo sjetio sam se i nasao sliku Share this post Link to post Share on other sites
ZIKSI 0 Posted April 7, 2012 evo sjetio sam se i nasao sliku znaći odšarafim i rokam unutra dok ne krene van jel smijem hipenol? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted April 7, 2012 znaći odšarafim i rokam unutra dok ne krene van jel smijem hipenol? da,...a za hipenol neznam Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted April 7, 2012 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=62540 Share this post Link to post Share on other sites
ZIKSI 0 Posted April 8, 2012 Hvala dečki kud bi ja bez vas :-) Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted April 8, 2012 Lakše ti je ako odšarafiš taj imbus 17 s bočne strane a ulje točiš kroz rupu kad izvadiš pinjon kilometar sata..i kad na bočnu počne curit dosta je.. Share this post Link to post Share on other sites
renner3 0 Posted April 10, 2012 znaći odšarafim i rokam unutra dok ne krene van jel smijem hipenol? ja u svog 1.6 d dosad 3 izmjene ulja kak je auto kod mene, hipenol svaki put, nikakvih problema dosada Share this post Link to post Share on other sites
Zvonae 0 Posted April 10, 2012 Lakše ti je ako odšarafiš taj imbus 17 s bočne strane a ulje točiš kroz rupu kad izvadiš pinjon kilometar sata..i kad na bočnu počne curit dosta je.. Slažem se da je lakše, ali ne diraj lava dok spava. I ja sam jednom nadolijevao ulje pa sam čovjeku jedva objasnio zašto mu ne radi brzinomjer. Radije smotam metar crijeva i točim na taj čep nego kupujem novu sajlu. Share this post Link to post Share on other sites
ZIKSI 0 Posted April 11, 2012 Da dećki to sve stoji i ja ulja imam bit će red getribu nabavljati :-( Share this post Link to post Share on other sites
ZIKSI 0 Posted July 19, 2012 LOCK problem rješen izmjenom jednog od ležaja.. misleći da mi je mjenjać zablokirao kad sam krenuo rastavljati shvatio sam da je ležaj zamjenom ležaja nestaje tupkanje i svi problemi .... hvala ljudi Share this post Link to post Share on other sites