nico155 0 Posted April 4, 2012 radi se o golfu 3 afn sa orginalnom getribom CYP na sajle ( ta me getriba napustila i stavio sam jbg sad se nemogu sjeti koje je oznake) problem je u saltanju brzina... birac brzina je u ok stanju jer su promjenjeni i onaj saraf sa potisnom kuglicom ,semering i lager na osovini znaci nema lufta nista... tesko mi se POVREMENO salta u bilo koje brzina,jedino kad motor ne radi je sve ok znaci samo u vozniji btw: primjetio sam isto kad ga stavljam u rikverc da nesto jako skrci ili tresne u getribi sat sta bi to bilo nemam pojma... inace getriba je prije 5-6 tisuca bila ok saltalo se sasvim normalno onda je stavljeno i novo ulje molim neki savjet Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 4, 2012 kad motor neradi salta ok... kad radi nece... znači nesto je s kuplungom... Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted April 4, 2012 Po meni je to dvomaseni zamasnjak u pitanju, al najbolje ces znat da odes kod mehanicara Share this post Link to post Share on other sites