0
max300f

Monopoint golf 3 1.6 problem

Recommended Posts

Prije nekoliko mjeseci sam uzeo novi kompletni monopoint za golfa 3, sad mi je opet otišao motorić zaklopke i motorić ler gasa, ali sad nemam love pa me zanima dali bi auto radio na leru kad bih na leptiru unutra izbušio malu rupicu kako bi gorivo moglo otjecati pošto kad je zatvoren nema dotoka goriva e tu nastupa motorić zaklopke ili leptira i malo ju otvara, ali pošto je motorić otišao ja bi izbušio malu rupicu da gorivo može protjecati, dali bi to radilo neko vrijeme dok kupim novi monopoint, tamo gdje vidite dvije male rupice na leptiru bi izbušio još jednu malo veću.

1H72929-2105707-640.jpg

Edited by max300f

Ako ti je u pitanju samo ler gas napravi ga na sajli da ti radi u leru

a nemožeš zato jer motorić ler gasa open namjesti na optimalno

Ma znam da je tako namjestit i ako motoric neradi onda ga motoric nece vratiti,ali ako mozes malo povuci na sajli ili nesto iskemijati rucno.

Ako ti vraca nazad odkopcaj kontakt sa njega i napravi preko sajle samo sto neces imati coka,jer mislim da mu je i tu cok.

Mislim na to da kad povlacis sajlu da se klapna pomice pa tako napravis ler za prvu ruku

Edited by 207zebra

Ma znam da je tako namjestit,ali ako mozes malo povuci na sajli ili nesto iskemijati rucno.

Mislim na to da kad povlacis sajlu da se klapna pomice pa tako napravis ler za prvu ruku

problem je šta nemam mjesta više tj sajla je povučena do kraja, neznam šta bi bio uzrok da prolaze ti senzori na monopointu,dali bi mogao bit problem kompjuter

problem je šta nemam mjesta više tj sajla je povučena do kraja, neznam šta bi bio uzrok da prolaze ti senzori na monopointu,dali bi mogao bit problem kompjuter

Pokusaj odpojiti kontakt sa njega pa onda napraviti sajlu ili odpojiti tu osovonicu sto motor pokrece napred nazad

Edited by 207zebra

non stop ima problem s tim ler gasom i tj gasi se, i nemirni su obrtaji u leru skaču ne puno ali skaču, i već sam mjenjao monopoint sa senzorima prije par mjeseci ali opet problem

non stop ima problem s tim ler gasom i tj gasi se, i nemirni su obrtaji u leru skaču ne puno ali skaču, i već sam mjenjao monopoint sa senzorima prije par mjeseci ali opet problem

Ako si imao problema i prije onda moze biti nesto drugo.

Dli ti radi cok i kako ti trosi.

Trebao bi ga prikljuciti na komp. pa mozda nesto pokaze.

Mozda mu je i senzor za obrtaje pa se tako ponasa

Pregledati razvodnok palenja rotor i razvodnu kapu jer u razvodniku mu se nalazi taj senzor.

Edited by 207zebra

Ako si imao problema i prije onda moze biti nesto drugo.

Dli ti radi cok i kako ti trosi.

Trebao bi ga prikljuciti na komp. pa mozda nesto pokaze.

Mozda mu je i senzor za obrtaje pa se tako ponasa

Pregledati razvodnok palenja rotor i razvodnu kapu jer u razvodniku mu se nalazi taj senzor.

hal senzor je u redu, spojio sam ga na komp i greška je jedino senzor zaklopke i motorić ler gasa. ništa drugo ne pokazuje, kad sam promjenio sve to prije, nije kompjuter ništa prikazivao, a sad opet

hal senzor je u redu, spojio sam ga na komp i greška je jedino senzor zaklopke i motorić ler gasa. ništa drugo ne pokazuje, kad sam promjenio sve to prije, nije kompjuter ništa prikazivao, a sad opet

Ako nije nista pokazivao poslje a dali je poslje opet isto radio nemirno.

Dali ti radi samo nemirno ili ti radi tako da nemas ler gas da ti se gasi dok je u leru

Edited by 207zebra

Ako nije nista pokazivao poslje a dali je poslje opet isto radio nemirno.

Dali ti radi samo nemirno ili ti radi tako da nemas ler gas da ti se gasi dok je u leru

da nije pokazivao ništa a nemirno je radio, a sada radi i nemirno i gasi se u leru, kad pustim gas ler padne naglo i par sekunda se drži jedva i ugasi se.

Svedno ti njemu pregledaj razvodnu kapu i rotor da vidis u kakvom je stanju i malo je ocisti da vidis poslje kako ce biti

Svedno ti njemu pregledaj razvodnu kapu i rotor da vidis u kakvom je stanju i malo je ocisti da vidis poslje kako ce biti

razvodna kapa i kablovi su novi, rotor sam čistio ali ništa.

Ako ti je rotor los i ispucao on ti moze praviti velike probleme

jeli rotor ovo

31XBF3TH91L._SL500_AA300_.jpg

Da to je rotor

reci mi dali ako je taj rotor u kvaru može s vremenom otić i ovi senzori na monopointu,motorić ler gasa i zaklopke?

On ti ima vezu za paljenje i ravnomjeran rad motora i sve sto se tice motora a razvodnik ima u sebi senzor od radilice obrtaje.

Motoric ima kontakt sa ECU koji upravlja sve to

Edited by 207zebra

On ti ima vezu za paljenje i ravnomjeran rad motora i sve sto se tice motora a razvodnik ima u sebi senzor od radilice obrtaje.

Motoric ima kontakt sa ECU koji upravlja sve to

znači mogao bi on bit krivac, logično ako on ne radi dobro motorić zaklopke i ler gas se trude održat gas i tako brzo odu, ako se ne varam, i još jedno pitanje zašto kad je dodan gas radi normalno dali bi ako je rotor i dok je gas dodan neramnomjerno radio

Pregledaj malo zice ,kontakte,osigurace, to sve malo prodrmaj mozda ti samo ima negdje loseg spoja

Pregledaj malo zice ,kontakte,osigurace, to sve malo prodrmaj mozda ti samo ima negdje loseg spoja

ok hvala na odgovorima, probat ću najprije ovaj rotor promjenit

0