vwr32hgp 0 Posted April 9, 2012 (edited) Pošto sam saznao da večina ekipe ide 11.gore,zanima me kad ste mislili krenuti iz Zg. 1.Buraz i mi 2.LIO 3.Dastrong 4. Edited April 9, 2012 by vwr32hgp Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted April 9, 2012 ja krecem 11.og oko 3/4 ujutro,jer moram do prijatelja/rodbine pa tek onda na SEE Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted April 9, 2012 (edited) ja krecem 11.og oko 3/4 ujutro,jer moram do prijatelja/rodbine pa tek onda na SEE Mi smo mislili krenut oko 06.00,stigli bu mo te u tom durilu jer mi idemo sa Fabiom RS Edited April 9, 2012 by vwr32hgp Share this post Link to post Share on other sites
maleni 0 Posted April 10, 2012 Glupo pitanje al nade li se jos koje auto da nije iz V.A.G. grupacije? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted April 10, 2012 pa ima gore auti koji nisu vag grupacija Share this post Link to post Share on other sites
toc 0 Posted April 10, 2012 Glupo pitanje al nade li se jos koje auto da nije iz V.A.G. grupacije? Dac s mercedesom!!! Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 10, 2012 Dac s mercedesom!!! Al je prošle godine mečka imala VW znak na prvoj haubi Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted April 10, 2012 Varažbinici sa Opel Astrom )))))))) Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted May 1, 2012 I onda, gdje je zapelo kad se kreće???? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted May 1, 2012 Da li je to vikend prije ili glavni meet? Share this post Link to post Share on other sites
marko mk1 0 Posted May 1, 2012 15- og...itko??? Ja krecem iz Zagreba.... Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted May 1, 2012 RI VW i ja 11og iz Ri krecemo Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted May 1, 2012 Varažbinici sa Opel Astrom )))))))) Nije opel, audi je Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted May 2, 2012 (edited) RI VW i ja 11og iz Ri krecemo Jel Vas dva idete direkt u Slo i dalje ili preko ZG-a? BTW ako se sve poklopi za 11. imam slobodno mjesto (čak dva) Edited May 2, 2012 by puks Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted May 2, 2012 Jel Vas dva idete direkt u Slo i dalje ili preko ZG-a? BTW ako se sve poklopi za 11. imam slobodno mjesto (čak dva) kaj sad bi još i zaradil , pa mi spavamo gore taj vikend @ miro -fog garaža za R-a je moja Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 3, 2012 kaj sad bi još i zaradil , pa mi spavamo gore taj vikend @ miro -fog garaža za R-a je moja ti samo slozi kvacilo da se ja mogu vozit i ne brini nista Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted May 3, 2012 ti samo slozi kvacilo da se ja mogu vozit i ne brini nista pa kad si ga prošli see potrgao nije taj auto za curice Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted May 4, 2012 kaj sad bi još i zaradil , pa mi spavamo gore taj vikend @ miro -fog garaža za R-a je moja Pinka je uvijek dobrodošla!!! A spavat ćemo samo neznam dal u autu ili nekom ćumezu? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 4, 2012 kad je nakraju pokret ? Share this post Link to post Share on other sites
sole_ri 0 Posted May 4, 2012 Imam jedno pitanje možda glupo možda ne, dali se gore šta održava vikend prije, ja sam sa kućom mislio krenut ili petak ili u subotu rano ujutro, ako se što događa taj vikend i volio bi znat ko ide iz ri Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 4, 2012 Imam jedno pitanje možda glupo možda ne, dali se gore šta održava vikend prije, ja sam sa kućom mislio krenut ili petak ili u subotu rano ujutro, ako se što događa taj vikend i volio bi znat ko ide iz ri http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=64251 Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 5, 2012 Vi koji idete vikend prije, jel idete pet-ned ili samo sub ned? Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted May 5, 2012 Vi koji idete vikend prije, jel idete pet-ned ili samo sub ned? Za sad stoji: pet-sub! Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 5, 2012 Za sad stoji: pet-sub! A ned ne? Pitam jer ja i RemX idemo pet-ned pa cisto da vidim oce li biti koga gore... Share this post Link to post Share on other sites