puks 0 Posted May 6, 2012 A ned ne? Pitam jer ja i RemX idemo pet-ned pa cisto da vidim oce li biti koga gore... Koliko sam skužio većina nas ide petak subotu, al sigurno će bit netko i u nedjelju Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted May 6, 2012 Kum Gay i ja smo u 6:00 na King Krossu. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted May 6, 2012 Kum Gay i ja smo u 6:00 na King Krossu. Ok ja sam u 5:58 na istom mjesti istog petka Share this post Link to post Share on other sites
ivan_t 0 Posted May 6, 2012 Mi idemo iz Ri 12-tog i vracamo se 13-tog Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted May 6, 2012 A ned ne? Pitam jer ja i RemX idemo pet-ned pa cisto da vidim oce li biti koga gore... Za sada idemo Fiki i ja, mislili smo samo subotu ali ipak idemo pet-sub..Petar možda ide s nama ali za njega nije nikad sigurno.. Jedino šta mi pojma nemamo gdje spavati!! Šator imamo, a plejs ćemo naći... Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted May 6, 2012 Jedino šta mi pojma nemamo gdje spavati!! Šator imamo, a plejs ćemo naći... za 10 eura po autu, neovisno o broju ljudi možete spavati na prostoru kampa Arneitz na Faaker see-u! mi smo tam spavali prošle godine, a pošto je lik koji vrši naplatu tu s naših prostora izašel nam je u susret pa smo platili 10 eura za 3 auta lokacija: http://maps.google.com/maps?q=Arneitz+Camp...mp;t=m&z=13 Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 6, 2012 (edited) Za sada idemo Fiki i ja, mislili smo samo subotu ali ipak idemo pet-sub..Petar možda ide s nama ali za njega nije nikad sigurno.. Jedino šta mi pojma nemamo gdje spavati!! Šator imamo, a plejs ćemo naći... Ili odete lijepo u hotel za 35€ nocenje sa doruckom. Fog je rekao danas da ima jos mjesta, a tako da trebate sto prije rezervirati ako zelite... EDIT: sad sam skuzio da si napisao da imate sator Onda ovo sta je nizde napisao... Edited May 6, 2012 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted May 6, 2012 Pa najradije bi išli tamo di 'nas' bude najviše!! Neka se upišu oni koji kampiraju i oni koji spavaju u hotelu..oni koji su već sigurni, da se See junferi lakše odluče! Share this post Link to post Share on other sites