ZEUS 0 Posted April 10, 2012 (edited) Jel tko mjenjao gume na tome? Moje su se razišle, motor mi se počeo opako klackati. Danas sam gledao ispod, bit će da su gumice, kad radi ili malo turiram prilično se sve pomiče. S obzirom da ovdje kod nas žele samo prodati cijeli nosač koji je oko 450kn, bar tu gdje sam ja gledao, mislio sam piknuti ovakve sa ebaya. koliko sam uspio pročitati, žute su za benzince, crvene za dizele. Iako pašu i jedni i drugi, kažu da za žutima ima previše vibracija u vožnji. http://www.ebay.com/itm/POWERFLEX-ENGINE-M...3#ht_770wt_1037 Ima netko loših iskustva sa njima prije nego ih naručim? Edited April 10, 2012 by ZEUS Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted April 10, 2012 ja powerflex selene prije imo a evo vidi šta sam si kupio za ubuduce ja bi uzeo to nego cijeli novi ! Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted April 10, 2012 Pošto imaš TDI-a možeš očekivati pojačane vibracije na volanu dok motor radi u leru i općenito u kabini ako staviš poliuretanske Kako god se odlučio ako želiš možeš učvrstiti svoj dok ne kupiš nešto,košta te 0 kn i pola sata vremena. Prati radnju u 10-om postu ovdje ... http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=198969 Meni je taj nosač bio loker,zamjenskih gumica nisam našao a nisam trenutno imao love za cjeli nosač jer sam taman uzeo auto i eto sve je još +5 nakon 3 god. Share this post Link to post Share on other sites
ZEUS 0 Posted April 10, 2012 (edited) Trik sa linka ne zvuči loše, ali ipak mi ne izgleda kao trajno rješenje, možda se i varam, neznam. Znam za vibracije, čitao sam. Iako mislim da se to odnosi na one žute modele, crveni su tek nedavno izašli i oni su za dizel motore. Valjda. Ali opet, nakon svih čitanja nemam neku ideju što nabaviti. Vibracije definitivno ne želim pošto provodim dosta vremena u vožnji. A opet, 450kn za neko talijansko sranje mi se ne daje. Petre, koliko košta to sve navedeno sa slike? Edited April 10, 2012 by ZEUS Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted April 11, 2012 Pa nisam ni rekao da je trajno rješenje (iako meni već 3 god sve štima) već da si smanjiš cimanje dok se ne odlučiš za nešto,ionako bi morao opet sve rastavljat ako i uzmeš gumice iz svog linka. Share this post Link to post Share on other sites
ZEUS 0 Posted April 11, 2012 Da znam... Što god da se dogodi, javim se ovdje sa rezultatima Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted April 11, 2012 Ma koje sve ja sam samo ovo žuto kupio ostale nosače zanemari a samo žuti taj powerflex umetak je 200kn znam da je za dizele crveni mislim da su mekši malo da ne drnda cijeli auto Share this post Link to post Share on other sites
ZEUS 0 Posted April 11, 2012 Da za dizele su crveni. Žuti drndaju previše. Iako neki govore da skoro pa i nema razlike. Drndaju oba. Share this post Link to post Share on other sites
ZEUS 0 Posted April 20, 2012 Evo tek sam danas uspio kupiti dio. Uglavnom nabavljen je oem dio. Kolega mi je nabavio novi dio za smijesnu cijenu. Sutra cu ga staviti pa cemo vidjeti. Share this post Link to post Share on other sites