1 1
renner3

Slike:16V Turbo

Recommended Posts

Prva slika je zanimljiva. :mellow: Čemu ta frula na početku usisa(mrežica umjesto filtera) i zašt je tak duga prednja strana usisne?

boba ima dobrog majstora sa jebenom mehanizacijom koji kopira brutalne tunere ocito...

kolko ja znam večinu radi sam,tj frendovi mu pomažu,a on je trenutno najbolji maper za KMS standalone u njemačkoj i šire jer kolko znam niko ne vozi motore sa 3.5 bara pritiska i više sa gtx42 bez da se motori raspadaju nego rade po par godina, inače bobi je uzor john sheppard koji sa mitsubishi iliti eagle talonom vozi 7,7 sec na 1/4 milje i boba namjerava bar se približiti tom rezultatu :)

kolko ja znam večinu radi sam,tj frendovi mu pomažu,a on je trenutno najbolji maper za KMS standalone u njemačkoj i šire jer kolko znam niko ne vozi motore sa 3.5 bara pritiska i više sa gtx42 bez da se motori raspadaju nego rade po par godina, inače bobi je uzor john sheppard koji sa mitsubishi iliti eagle talonom vozi 7,7 sec na 1/4 milje i boba namjerava bar se približiti tom rezultatu :)

Ma Boba je car, kakve on aute ima i motorizaciju, kapa do poda :respekt

ja iskreno mislim da covjek zna sta radi, bez pogovora, samo neke stvari koje su zaboravljene u motorsportu kod njega se pokazuju, kao ovaj kompresioni prostor u glavi :)

zato sam rekao da mislim da kopira neke tjunere koji ne odstupaju od starih ''mjera'' dizanja snage :)

gledao sam taj KMS i odlicna je stvar, ako netko ima znanje onda je on...

moglo bi i više kolega se uključiti u topic,svako nađe neki projekt na netu pa neku sliku postavit zar ne? :)

ja cu stavljat svje cim vremena uhvatim za potrpat sve vise materijala koji imam !

1 1