0
akyvw

pocinčana karoserija golf 2

Recommended Posts

Pozz,zanima me dali postoji golf 2 sa pocinčanom karoserijom,imam u planu kupiti dvojku i našo sam jednu dosta solidnu,1.6 td,original njemac,1987 god., i čovijek je drugi vlasnik od 1991,on kaže da auto ima pocinčani lim,dali je bila koja serija možda za kakvo drugo tržište pa možda zato ima pocinčan lim ili šta drugo...

Guest majstor05

koliko sam ja upucen imas trojke sa pocincanim limom ali rijetkost a dvojke nisam cuo..ako grijesim decki ce me ispraviti

koliko sam ja upucen imas trojke sa pocincanim limom ali rijetkost a dvojke nisam cuo..ako grijesim decki ce me ispraviti

za trojku znam da ima da,al reko mi je jedan prijatelj da je neki njegov rođak također imo dvojku sa pocinčanim limom samo je bila benzinac i mislim da je bila za talijansko tržište al nisam siguran

Mislim da ipak postoji vjerojatnost da je bilo pocinčavanja (nekih) G2 (kao i Polo Coupe 90-93)

i da to možda ima veze sa početkom pocinčavanja Audi-a 80 (VW Santana je pocinčavana).

Mozda su se zbunili, tj malo se prica modifikovla putujuci sa koljena na koljeno moja je dvojka iz italije, 1.6 benzin, 90-o god, zalivena je sva u vosak, to sam vec znao, ali kada su mi se jednom zacepili odvodi i uslo vode, pa dignem tapacirung sav da susim, stvarno se uvjerim u to. Mada, ko zna, svaki dan saznam nesto novo hehe

Edited by dejan110782

Mozda su se zbunili, tj malo se prica modifikovla putujuci sa koljena na koljeno moja je dvojka iz italije, 1.6 benzin, 90-o god, zalivena je sva u vosak, to sam vec znao, ali kada su mi se jednom zacepili odvodi i uslo vode, pa dignem tapacirung sav da susim, stvarno se uvjerim u to. Mada, ko zna, svaki dan saznam nesto novo hehe

Edited by dejan110782

0