iTox 0 Posted April 19, 2012 (edited) Stvarno mi je zao da nakon toliko truda i brdo ulozenih novaca auto ide u prodaju, ali doslo je do nekih promjena, i tako je pala odluka.. Prvih mjesec dana ide u kompletu sa svim car audio i branicima, r svjetlima, i ostalom opremom. Ako se takav ne proda skinut cu sve te dodatke i muziku i onda ide u prodaju u originalu. Znaci ima 90 konja (odlicno za mlade vozace jer su po zakonu). Trosi po autoputu 5-6 litara, po gradu 6-7 litara. Uvijek cuvan, izunutra odlican, iz vana 2 sitnice koje karoser rijesi. dogovorit cemo se. Vecina kilometara napravljena na autocesti. trenutni KM: 58000 Svi servisi radjeni u auto buric u puli, ima servisnu knjizicu i garancija jos 2 godine! Registriran do sredine 3. mjeseca sljedece godine + ima kasko osiguranje Iz tvornice je dosao sa ovim: confortline paket opreme sport interijer (sicevi, krom detalji, ovo, ono..) park tronic (senzori ispred i iza) tempomat auto brisaci, zatamnjivanje unutarnjeg zrcala, jos neke sitnice.. Naknadno stavljeno: R20 original straznja svjetla R20 original branik sa svom opremom (LED pozicije, adapteri za ledice kupljeni u .de i sva oprema koja treba gore - cijena kompleta je oko 10500 kuna u hr) Gewinde LOWTEC mislim da je G9.3 ime.. Uglavnom naj jaci model, imaju stelanje tvrdoce i visine. - ima certifikat Zatamnjena stakla Sinclar u labinu: Zadnje 55% bocna zadnja 35%. 3M folije! odlicno odradjen posao! Prednji znak i retrovizori ofarbani u crno - lakirer profesionalno odradio Pedale su kupljene od GTI, i footrest isti. (u vw.de) Imam i original mortizere dajem sa autom Muzika: Kenwood DDX8026BT + reverse camera Steg k2.02 Steg k2.03 Alpine Mille MLK165 u original kalupima od golfa JBL W12GTi MkII Baterija je stavljena najjaca VARTA Blue dynamics, 95Ah, 830A. Cijelo osvjetljenje u autu je popunjeno LED diodama cisto bijele boje, unutrasnjost su moduli sa 6 dioda sa ponistavanjem greske. Prednji farovi imaju xenon HID kit 35W sa zaruljama 5000k. Imam negdje i 6000k pa mogu dat i to. Imam 2 seta ljetnih felgi, pa moze odabir jednih od njih. Dolazi i jos jedan komplet farova prednjih i zadnjih. Cijena za auto sa svime, znaci Muzike+1alu felge+prednji R20 branik, i zadnja r20 svjetla je 18600€. bez suba i pojacala za sub 18000eura bez sve muzike i multimedije 17000eura Ostale slike cu stavit kad poslikam na novo. Ima jos slika saljem na mail. Auto se moze doc pogledat/poslusat muziku 11.-13.05 jer sam tek tada u hr. Kontakt email: itox.art@gmail.com, tel: 00393345496315 skype:trad0s odgovaram instant na mailove i tel. Edited April 21, 2012 by iTox Share this post Link to post Share on other sites
iTox 0 Posted May 5, 2012 (edited) Ok, sad je doslo do promjene! do datuma 12.05 se mozemo dogovorit oko cijene i sto u tu cijenu spada jer je prilicno hitno. Auto se moze vidit i isprobat 12.05 i 13.05 u Pazinu, i mozda u Rijeci. Poslje toga cijena fixna. Edited May 5, 2012 by iTox Share this post Link to post Share on other sites