sever 0 Posted April 22, 2012 koji je najbolji,najjednostavniji i naravno najjeftiniji naci da se ovo sanira ???? http://imageshack.us/g/13/p220412170203.jpg/ Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted April 22, 2012 najbolji i najjeftiniji način ne postoji. a najeftinije je pobrusiti i zamaskirati, a bojim se da to nije jedina hrđa na autu. Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted April 22, 2012 izbrusi plastificiraj i moze lok na topic :D Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted April 22, 2012 najbolji i najjeftiniji način ne postoji. a najeftinije je pobrusiti i zamaskirati, a bojim se da to nije jedina hrđa na autu. ma bez brige nije jedina XD ima toga jos ali se to vec rjesilo jos me samo taj zadnji kraj je*e Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted April 22, 2012 jel ima neko iz okolice velike gorice da se razumije u limariju i tak pa da mi to rijesi i jos par sitnice koje nisu na slikama Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 22, 2012 (edited) najlaksni i najbolji nacin je ovo http://ar-hrupelj.hr/popup_image.php?pID=4601 http://ar-hrupelj.hr/popup_image.php?pID=4597 znaci ti dijelovi te sami kostaju cca 500kn a dok povaris, zastitis i jos 200kn vise Edited April 22, 2012 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Svenko 0 Posted July 20, 2012 najlaksni i najbolji nacin je ovo http://ar-hrupelj.hr/popup_image.php?pID=4601 http://ar-hrupelj.hr/popup_image.php?pID=4597 znaci ti dijelovi te sami kostaju cca 500kn a dok povaris, zastitis i jos 200kn vise meni treba ljevi zadnji blatobran i rub vanjski... kolko je trul skoro ga ni nema..... Helppp Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted July 20, 2012 najjednostavniji nacin : u dogovoru sa strankom izmjeniti karoseriju Share this post Link to post Share on other sites
Svenko 0 Posted July 21, 2012 najjednostavniji nacin : u dogovoru sa strankom izmjeniti karoseriju imam karoseriju od benzinca... al me kosta to prebacivanje i ostalo........ atest i ostala g... 2200kn Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted July 21, 2012 imam karoseriju od benzinca... al me kosta to prebacivanje i ostalo........ atest i ostala g... 2200kn onda od te karoserije odrezi blatobran i sve kaj ti treba i zavari na svoj Share this post Link to post Share on other sites
Svenko 0 Posted July 21, 2012 onda od te karoserije odrezi blatobran i sve kaj ti treba i zavari na svoj jel ima di kakav filmic ili nes da vidim kako to napravit sve Hvala Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted July 21, 2012 jel ima di kakav filmic ili nes da vidim kako to napravit sve Hvala isuse..... Share this post Link to post Share on other sites
Svenko 0 Posted July 21, 2012 isuse..... a jbga sve si sam radim na autima a jos se nisam jeb...avao sa blatobranima..... Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted July 21, 2012 nekvi "moderni" DIY majstori mislite da godine prakse i školovanja možeš naučit kroz 5 minuta filmiča na youtubu? zato ide sve u P.M. Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted July 21, 2012 nekvi "moderni" DIY majstori mislite da godine prakse i školovanja možeš naučit kroz 5 minuta filmiča na youtubu? zato ide sve u P.M. mislim da filmić treba biti od 8 min, 5 je ipak premalo za malo bolji posao Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted July 21, 2012 mislim da filmić treba biti od 8 min, 5 je ipak premalo za malo bolji posao hm,...slažem se da, zaboravio sam na polituru na kraju... Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted July 21, 2012 jel ima di kakav filmic ili nes da vidim kako to napravit sve Hvala vjerujem da nema, ali ti mozes biti prvi i snimit DIY o tome Share this post Link to post Share on other sites
Svenko 0 Posted July 21, 2012 vjerujem da nema, ali ti mozes biti prvi i snimit DIY o tome e pa bome ovo mi izazov sada.... Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted July 21, 2012 vjerujem da nema, ali ti mozes biti prvi i snimit DIY o tome I onda će se nać nekolicina istih takvih koji će po tom diy-u radit auto i kak veli kremni ode sve u pm Share this post Link to post Share on other sites
Svenko 0 Posted July 21, 2012 I onda će se nać nekolicina istih takvih koji će po tom diy-u radit auto i kak veli kremni ode sve u pm ja cu napravit kako treba al ako drugima ne uspije neodgovaram za nastalu stetu Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted July 22, 2012 nekvi "moderni" DIY majstori mislite da godine prakse i školovanja možeš naučit kroz 5 minuta filmiča na youtubu? zato ide sve u P.M. Zato kad kupiš auto od kakvog 3-4 vlasnika vidi se majstori sa Youtube-a. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted July 22, 2012 Zato kad kupiš auto od kakvog 3-4 vlasnika vidi se majstori sa Youtube-a. to si dobro reko. moji su gledali silikon DIY :-) Share this post Link to post Share on other sites
Svenko 0 Posted July 22, 2012 bome je lako... nisam ni ocekivao to tako uskoro slike i upute... Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted July 22, 2012 (edited) jel ima di kakav filmic ili nes da vidim kako to napravit sve Hvala e ovaj lik je bog,uzet cu zadacu i ove provale pisat Edited July 22, 2012 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted July 23, 2012 to si dobro reko. moji su gledali silikon DIY :-) hahahah silikon DIY.....ajde to je jos i dobro.....kad vidim one sarafe u lajsnama na vratima pomislim kako ja jos nisam uspio pronac tako jednostavan DIY Share this post Link to post Share on other sites