rale 0 Posted April 25, 2012 Na autu je sve stavljeno sve radi osim pokazivaca potrosnje i vanjske temperature, senzor vanjske temperature nemam trenutno pa ok sto ne pokazuje ali zasto mi ne pokazuje potrosnju uvjek stoji samo 0.0. sva instalacija je pokopcana sta trebam provjeriti? Share this post Link to post Share on other sites
najinvr6turbo 0 Posted April 25, 2012 Trebas se vozati Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted April 25, 2012 presao sam 500tinjak km kako sam ga ubacio Share this post Link to post Share on other sites
najinvr6turbo 0 Posted April 25, 2012 Neznam umene je od dvojke sat pa radi na valum neznam preko cega u 3 ! Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted April 26, 2012 I mene zanima kako to funkcionira kod trojke jer kod tebe pretpostavljam nije na vakum nego je drukčiji sistem. Dosta sam tražio o tome ali nisam baš uspia puno nać. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 26, 2012 Imaš li kablove od kutije osigurača do satova od VR6? Ili od Golfa koji je imao MFA? Na njima ti je jedan konektor sa ljubičastom žicom koji se kopča na jednu od žica od motorne instalacije. Ta žica je za potrošnju. Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted April 26, 2012 Imaš li kablove od kutije osigurača do satova od VR6? Ili od Golfa koji je imao MFA? Na njima ti je jedan konektor sa ljubičastom žicom koji se kopča na jednu od žica od motorne instalacije. Ta žica je za potrošnju. da sat i kabal je od vr6 i maf rucica i kabal za nju a mozes li reci tacno koja zica i na koju se spaja? Share this post Link to post Share on other sites