nico155 0 Posted April 26, 2012 znaci kad u vozniji smotam malo volan desno ili puno pri brzini 60-70 kmh nesto ko da zuji...ali samo PONEKAD ! lager ? -onda bi zujilo i na ravnome jel tako ? homokinetički ?- kretanje uz puno motanje volana bi sve reklo ,ali opet nista sve ok kad dignem auto na dizalicu nema nista lufta na kotacu,bar ja ne osjetim sa rukom mjenjani su seleni i krajnik i amortizeri pred 1000 km sad stavljene novi diskovi i plocice sta bi moglo biti ? autofreak ? Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted April 26, 2012 lezaj livog kola,kad vozis u desno onda je vece opterecenje na livoj strani i onda se cuje Share this post Link to post Share on other sites
nico155 0 Posted April 26, 2012 lezaj livog kola,kad vozis u desno onda je vece opterecenje na livoj strani i onda se cuje zar se nebi onda culo i na ravno znaci kad ne motam volan ? i cuo bi se stalno a ne povremeno...ispravite me ako grijesim Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted April 26, 2012 zar se nebi onda culo i na ravno znaci kad ne motam volan ? i cuo bi se stalno a ne povremeno...ispravite me ako grijesim nemora na ravnom,vecinom ovako pocme,tako je i meni bilo na g2 Share this post Link to post Share on other sites
touran2003 0 Posted April 27, 2012 nemora na ravnom,vecinom ovako pocme,tako je i meni bilo na g2 Meni na touranu zujalo u blagom desnom i otisao desni lezaj, kad se rasteretio cuo se... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted April 27, 2012 lezaj sigurno,nedavno mijenjao,cuo se i osjetio se na volanu samo kod motanja Share this post Link to post Share on other sites
Bruno 0 Posted April 27, 2012 Da se nadovežem na temu. Meni se nekaj cuje kad idem 60 km/h u lijevo kad se auto malo naginje radi zavoja. I to mislim na lijevom kotacu onak tk..tk..tk..tk..tk vec tak 2 god doduse nisam bas gledao sto bi to bilo jer se zvuk samo manifestirao pri toj brzini...ako netko sa nekom dobrom sigurnoscu mi ovak moze reci sto bi to bilo, bilo bi super. Share this post Link to post Share on other sites