NeniGTI 0 Posted April 28, 2012 Upravu si kako se nisam sjetio da nema auto nivelirung,nego jedino mi nije jasno kako su spojeni jel kolko vidim ima d2s zarulje sa original transformatorima,nije hid kit.... auto ak ti ima xenon onda ti mora imati i perače..svako malo na poslu delam audije pa znam....ima još jedna stvar koja je vjerojatno i kod tebe...nedavno sam radil a6 kakvog i ti imaš,auto je imal leće ali nije imal xenon ni perače...možda su kod tebe farovi drugi...a to dal je bil razbit....kreteni znaju razbit i nove aute koji još ne dođu u salon pa ih daju slagati i idu pod novo Share this post Link to post Share on other sites
Blue Angel 0 Posted April 28, 2012 Boris to je to. To ja hocu! Farovi ti zakon izgledaju. A na drugoj slici sta ti je to zuckasto na zidu u snopu? Imas koju sliku po noci na cesti da vidim dal daje jasno bijeli snop na cesti? Jel ko kod Golfa 6? Kaj velis prodajes ih? Bahaha! Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted April 28, 2012 Mogu podesavat snop... to onda ti nazalost nije original xenon ,jer on mora imat auto nivelaciju Share this post Link to post Share on other sites
vale 0 Posted April 28, 2012 ja kad sam si tražio a3 sam naletio na dva sa xenonima a bez pranja, a oba su imala auto nivelaciju pa pretpostavljam da su bili serijski moj ima xenone, pranje i autonivelaciju Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted April 28, 2012 Exfreerider, koji je ovo auto na drugoj slici, to je neki audi, jel kod tebe svjetli isto ili Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted May 2, 2012 Dali bi mi mogao netko reć dali ove leće moraju imat neki plastični pokrov po ovom metalnom dijelu (gdje se nalaze otvori sa strane) Mislio sam ih stavljat u farove golfa 2, i uguro bi ih unutra do ovog djela gdje se šarafe vijci.. Ali me muči dali će mi raspršivat svjetlost okolo ako ne budem imo nikakve zaštite za te rupe ? :// Share this post Link to post Share on other sites
bushido 1 Posted May 2, 2012 Exfreerider, koji je ovo auto na drugoj slici, to je neki audi, jel kod tebe svjetli isto ili Audi A3, lece iste ko i u Polu... dakle isto svijetli Bude Exfree potvrdio Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted May 2, 2012 Dali bi mi mogao netko reć dali ove leće moraju imat neki plastični pokrov po ovom metalnom dijelu (gdje se nalaze otvori sa strane) Mislio sam ih stavljat u farove golfa 2, i uguro bi ih unutra do ovog djela gdje se šarafe vijci.. Ali me muči dali će mi raspršivat svjetlost okolo ako ne budem imo nikakve zaštite za te rupe ? :// ima u onom topicu o morimoto xenonima neki link na skuter-forum i tamo je neki lik nabavio baš taj prsten za okolo leće možda ti pomogne Share this post Link to post Share on other sites
Polo 1.4 Zg 0 Posted May 2, 2012 http://v-strom.hr/svjetla-i-zmigavci/dl650...ojektor-kit/45/ Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted May 3, 2012 Exfreerider, koji je ovo auto na drugoj slici, to je neki audi, jel kod tebe svjetli isto ili A3 od cure i nju sam nagovorio da uzme isto svijetli i kod mene na Polu Share this post Link to post Share on other sites
kameni 0 Posted February 29, 2016 jel se jens još bavi ovim ?? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 29, 2016 Imas morimoto lece bixenon koje su toliko jednostavne za ugraditi da ne moze bit jednostavnije....najveci posao je skinut staklo s fara...ako imas volje sam si napravis sve Share this post Link to post Share on other sites
nino1511 0 Posted February 29, 2016 jel se jens još bavi ovim ?? I dalje to radi.. Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted March 1, 2016 Imas morimoto lece bixenon koje su toliko jednostavne za ugraditi da ne moze bit jednostavnije....najveci posao je skinut staklo s fara...ako imas volje sam si napravis sve Koje tocno? moze neki link? jel se daju od golfa sestice rastaviti farovi da ugradim? ako zna itko Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 1, 2016 http://www.njuskalo.hr/farovi-svjetla-tuning/ugradbene-bi-xenon-lece-oglas-14705885 Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted March 1, 2016 Odlicno zahvaljujem Share this post Link to post Share on other sites
dodoonn 1 Posted March 1, 2016 Koja je kvaliteta toga? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 1, 2016 Svjetli dosta dobro...jedino je problem dugacko jer je na klapnu znaci ne mozes ga posebno podesiti...ali u slucaju dvokomornih farova nije problem jer imas duga obicna Share this post Link to post Share on other sites
Robert vw 0 Posted March 8, 2016 http://www.njuskalo.hr/farovi-svjetla-tuning/vw-passat-b5-3b-96-00-angel-eyes-farovi-oglas-13970519 Pozdrav! dali mozda neko ima iskustva sa ovim farovima zanima me jer bi volio stavit na passata Share this post Link to post Share on other sites
toni.sogoric.7 0 Posted March 12, 2016 Svjetli dosta dobro...jedino je problem dugacko jer je na klapnu znaci ne mozes ga posebno podesiti...ali u slucaju dvokomornih farova nije problem jer imas duga obicnaJa sam imao i bixenon i halogen dugo (nisam isključivao halogen) i ta kombinacija daje najviše svjetla. "Mana" je da nema onog blink-blink efekta prilikom blicanja, kome je to važno. Share this post Link to post Share on other sites
Emir Pipic 0 Posted March 27, 2016 da li je neko popravljao bi xenon farove audi a4 b7 izgleda da je pokvaren mehanizam sto spusta klapnu Share this post Link to post Share on other sites
TDIslavonac 0 Posted March 1, 2017 Kako kontaktirati jensa? Mail itd.. Share this post Link to post Share on other sites